Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

gulpare ben burdayim ..dudaktan kalbe dizisini seyrettim simdi ,cok dizi seyretmem ama bu dizi hosuma gitti ,her hafta kacirmamaya calisiyorum ..dizinin mzigide cok guzel.

dalolim sagol canim insallah bi daha ki sefere bende gelicem ..

mehtep elif hos geldin aramiza!!!!

kizlar bulusma isine ne diyorsunuz hafta sonumu olsun hafta icimi saat kacda olsun soylinde ortak bir fikir alalim!!!

bence hafta ici olsun saat 1 gibi filan!!! sizeceee herkes bir fikir versin!!
fikir vermeyen gelmiyecek yazacam :-)

Kizlar haftaya Cuma bulusalimmi??16 Kasim oluyor,cevap yazin...

hosbulduk bitanemce...havalarda nasil kotu oldu ..haftaya kar yagacak 1,5 metreyi bulacak yaziyor gazetede ,hayirlisi olsun ..dedikleri gibi olursa ne yapariz bilmem .. 1,5 metre karla ne yapariz ..allah hayirlisini versin ..hepinize iyi geceler kizlar

Kizlar haftaya Cuma bulusalimmi??16 Kasim oluyor,cevap yazin...

canim haftaya bulusamayiz cünki sude nazin kayninin dügünu var bügün, ondan dolayi 1-2 hafta cok yogun gececekmis!!

bide 1 hafta icinde hic birsey ayarlayamayiz cünki burda ki hanimlar cok agir davraniyor bir cevapi 1-2 hafta icinde anca veriyorlar:roflol: benim teklifim 47, yada 48. hafta ???

liste yapiyorummm: hafta ici saat 1 de gelmek isiyenler

BITANEMCE
DALOLIM
GÜLPARE

Benim icin bulusma yeri önemli kizlar, yani havalar cidden berbat soguk, soguk olusu neysede rüzgar feci yaa.
Ama haftaici banada uyar büyük ihtimal..Yer belirleyelim önce..
Sevgiler..

benim oglum dunden beri oksuruyor ateside var .... umarim bulusma gunune kadar iyilesir ,iyilesmezse sizin cocuklarla bir araya gelmemesi lazim ...siz gunu yeri kararlastirin insallah gelebilirim ..bu arada cok guzel kar yagiyor ,yerler bembeyaz oldu bile ...

Kizlar nihayet dügünümüz oldu bitti.
Bu haftadan sonra bulusma icin bende müsaitim.Bitanemce seninle yer konususnu konusmustuk canim.Arkadaslar ilede paylasalim istersen.Kizlar biz mc donlatsin cocuk yeride olan bir subesinde bulusma yapalim diyoruz.
Cocuklarimizin oyun oynayaagi ve bizimde onlarin yanibasinda olacagimiz bir mekan.Hem sicak hem eglenceli hemde yemekli:)
Bana mantikli geldi.Siz ne dersiniz??

kizlarrrrr tarih veriyorummm 20 november saat 1de mc. donaltsda onaylanlar yasin liste yapcamm 10 kisiyi gecersek yeri ayirtacam haberiniz olsun!!!!:oklava:

Back