Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

tamam canim bekleriz seve seve :teytey:

zaten bu ikinci bulusmamiz olcak ins daha cok bulusma olur bütün osterreichdaki türklerle tanisiriz artik :roflol::roflol::roflol:

merhaba canim....insaallah....ya benim is dolayindan günlerim baya stresli geciyor....üc tanede cocuk kolay degil:1no2:ve yanim da kimsem yok yani yakinimda, cocuklar bazen 8 saat yanliz kalmak zorundalar....:çok üzgünüm:bende KK sayesinde biraz rahatliyorum...:1rolleyes:ama ins.ileride birgün tanisiriz...sen neyapiyorsun....ve diger arkadaslar siz ev hanimimi yoksa calisiyormusunuz? sizin günleriniz nasil geciyor?simdilik hoscakalin...:teytey::enbuyukkk:

Arkadaslar nerde bulusucaz,koyu kirmizi renkle yazsin,ve birde adres versin,ne ile geliyoruz oraya??:)

KIZLAR ADRESS Simmeringer Hauptstraße 113 KABUL EDENLER ETSIN YARIN ARIYIP YERI AYARLICAM ONA GORE!!!:teytey: U3 ENKPLATZ YADA 6 TRANVAY GRILLGASSE GELEBILIRSINIZ

6 Tramvayi ile gelecek olan arkadaslar heimiz büyük DM nin önünde bulusu gidelimmi?
Ne dersiniz.Saat 12.30 12.40 arasi bulusalimmii???:1hug:

VALLA CANIM BEN SANIRIM 6 ile gelirim ama kinder spitalin duranda bulusuruz bineriz yaren ben ve bitanemce sendelede ordan devam ediriz yola tabi benim söfer görümce arabayla gelirse artik bi zahmet benide birakir:roflol:

VALLA CANIM BEN SANIRIM 6 ile gelirim ama kinder spitalin duranda bulusuruz bineriz yaren ben ve bitanemce sendelede ordan devam ediriz yola tabi benim söfer görümce arabayla gelirse artik bi zahmet benide birakir:roflol:

Oh ohhh allah ne görümceler vermis:roflol:
Kiz görümceee bizide atsana kis aaasırnaşık şey
Saka bi yana haklisin dalolimcim sizin bu tarafa bidaha gelmeniz sacma olacak:)
O yüzden kinderspital duraginda bulusalim.Hersey kesin belli olsunda bi.:1hug:

Kizlar 6 tranwayi nerden kalkiyor??bir adres söyleyin,bende 6 tranwyi ile geliyim,ya da u3 ile gelirim bilmiyorum..

Sagolasin canim.Benim yol belli oldu.U3 ile geliyorum..
Kizlar gelmemezlik yapmayin emi?:)

Dün konustum onunla,o da cok istiyor gelmeyi,beraber gelicez insallah...

merhaba arkadaslar,epeydir yazamadim hic firsatim olmadi.Bulusma varmis gelmek tanismak cok isterdim ama tam is saatine denk getirmissiniz saglik olsun size eglenceli dakikalar.:içelim:

sevgili damlacim keske biraz daha erken yasaydin belki senin icin hafta sonu yapardik busmayii!!!!!

belki izin alabilirsin ???

slm hekeze
biliyorum uzun zamandir yazmadim ise baslayali yogunum, DALOLIM canim zahmet edip aradin ama hafta ici yapmisiniz bulusmayi ben calisiyorum tarihi görünce üzüldum ama naapalim kismet artik bidahaki sefere insallah umarim cok eylenirsiniz hepiniz teker teker öptüm

Gelemeyen arkadaslar icin üzücü oldu yaa, valla bana haftasonuda uyardi yani ama yer ayrilmis sanirim, bilmiyorum ne olacak.
Vicdan'dan ne haber kizlar, yazmadida.
Az kaldi bulusmaya :)
Güzel haftasonlari diliyorum hepinize..Sudenaz özellikle sana canim:)

Gelemeyen arkadaslar icin üzücü oldu yaa, valla bana haftasonuda uyardi yani ama yer ayrilmis sanirim, bilmiyorum ne olacak.
Vicdan'dan ne haber kizlar, yazmadida.
Az kaldi bulusmaya :)
Güzel haftasonlari diliyorum hepinize..Sudenaz özellikle sana canim:)

Sanada hayirli haftasonlari canim:1hug::1hug:
Gelemeyen arkadaslar icin bende cok üzüldüm.Insallh islerini hale ola koyup gelenbilirler.Vicdancigima haber verildimi kizlar yoksa ben arayimmi??

Back