Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Kabus dolu günlerin gecelerin olsun
Yastigin tastan yatagin toprak
Gözlerinde yas yerine kan bulunsun
Cok seviyordun
Böyle mi alcak?

Birakip kacmak
Sana yakisir ancak.
Senin bir adin yalanci
Bir adin alcak

Aci dostun
Cehennem yurdun olsun
Gittigin yol tuzak
Yolun uzak
Derdinin dermani ecel ecel olsun
Cok seviyordun
Böyle mi alcak?

Birakip kacmak
Sana yakisir ancak
Senin bir adin yalanci
Bir adin alcak

Sen sevginin sogukkanli katili
Sen bir yilanin uykudaki hali
Sen tertemiz bir kalbin kirli sahibi
Sen, sen öylesine alcaksin ki!
aLCaK......

Serdem Coskun

Bayraminiz Mubarek oLsun.......!!

kizlar yegenim mehmet efe super bebek yarismasinda biraz yardimci olalimda safamizin prensini 1 ci yapalim

herkese 1puan, efe 5 puan :teytey:

CANIM HERKES TANIDIKLARINA SÖYLÜYOR VE HERKES VERIYOR HA EGERKI SEN DIYORSAN HAKSIZLIK VERME ONLAR BU HAKSIZLIGI ÖNCE YAPTILAR senağlama:oklava::teytey:laelaelaelaelaeŞeniz:icecream::hooray:

Bayraminiz mübarek olsun arkadaslar.
en cok kim bayram ziyareti yapmistir sayin hadi ?
sevgilerimle.....
kelebekin yeri araniyor valla

Seninde bayramin mübarek olsun Nurcennet..En cok degilde En az kim bayram ziyareti yapti derse kesinlikle birincilik benim sadece anne babamla kardeslerimle bayramlasdim:)

kizlar nasisliniz????

kelebekgibi daha gelmedi sanirim!!

kizlar hadi oglumu biraz destek baska sitedekiler kendi bebeklerini birinci yapmis bizim sitede tik yok,

boyle giderse bulusmayada gelmem:1no2:
neyse saka bir tarafa bulusmayi ne zaman yapiyruz ama once güzel kapali bir yer ayarlasaydik tarih ve saati kolay olurdu

kizlar slm ben geldim ishalimiz devam ettigi icin pazar hastaneye goturdum hemen yatirdilar bagirsak enfeksiyonu olmus kizim bu gun ciktik hastaneden ama simdi Allah,a sukurler olsun simdi cok iyi bulusma ne zaman bakalim

Hosgeldin dilek..Gecmis olsun bu arada...

Bulusma konusunda henüz birsey belli degil sanirim,kimseden ses soluk cikmiyor..

selam kizlar gecmis bayraminiz mübarek olsun dilek gecmis olsun canim
kizlar bulusma kelebek gibi gelsin ozaman ayarlariz kendinize ve bebislerinize iyi bakin bye

Canlarim ben sonuda islerimi yoluna sokup geldimm.
Nasilsiniz bakalim özledinizmi beni:):)
Saka bir yana ben sizi özlemisim vallahi.
Bulusma icin kararsizliklariniz sürüyor sanirim.Benim sizlere bir t eklifim var.(gerci kart verecegim kisiler var aranizda ama ben yinede genel olarak herkesi davet etmek istiyorum)
TARIH
11. ayin 9 unda kina
11. ayin 10 unda dügün
YER
Dilan dügün salonu(11. viyanada hemen önünde 6 tranvayi duruyor)
Dügünümüz var canlarim gelmek isteyene özenle ve itina ile muamele yapilir:):)
Her türlü konfor mevcuttur.:):)
Buyrun hepinizi bekliyorum.

Kizlar artik herkesler burada olduguna göre bir bulusma yapmanin zamani geldi galiba.
Penguen06 arkadasimizinda teklifi ile bir öneride bulunkak istiyorum.
Marihilfer str de cok güzel bir türk cafesi varmis.Isterseniz orada bir bulusma düzenleyebiliriz arkadaslar.Lütfen herkes fikrini yazsin.

Bende avusturyada yasiyorum, siteye yeni üye oldum

merhaba arkadaslar kelebek gibi sen bugun mu turkiyeye gidiyorsun yoksa haftaya cumartesi mi ?

canim ben avusturyadan spittaldeyim viyanaya 4 saat uzagim.

Arkadaslar Hepinizin Ramazan Bayrami Mübarek Olsun:

Elacim ben isterim msn adresini :-)))))

Kizlar hepiniz viyanadanmisniz.Hepiniz hosgeldiniz ayrica:1hug:a.s.

Selamlar Viyanali güzel mi güzel, hamarat mi hamarat ve coook cici anneler ablalar kardesler :)
Cok berbat bir baslangic oldu tamam itiraf ediyorum:)
Nasilsiniz? Ben iyiyim Tr yaradi biraz ama geri gelis zor oldu yaa:( DÜn ögleyin geldim ve hala kendime gelemedim,birde buranin bu soguk kapali havasi hepten bogdu, orada iyiydi havalar sansima.
ee bulusma ne zaman? Mariahilfer'de Cafe yi bilmiyorum ama o taraflarda bulusmak güzel olur, iyi fikir Gülcincim.
ee burada kimler var simdi? Yazilara baktimda cok yazan olmamis.
Tr'den foto eklerim belki burayada, sevgiler..

Selam canlarim..Kelebekgibi hosgeldin canim...Türkiyeye gidince hangimiz geri dönemk istiyorki:(

Penguen06 benim arkadasim,kendisi pek giremiyor bu aralara sanirim.Malum hamilelik falan..Siz kararlastirin ben ona haber veririm..Bizim icin yer farketmez,yeterki tanisalim,kaynasalim..:)

Ama 11. ayda olursa sevinirim.Cünkü 12.aya kalirsa Türkiyeye gitme ihtimalim var,haber bekliyorum.Hepinizi cok öptüm..

Kizlar artik herkesler burada olduguna göre bir bulusma yapmanin zamani geldi galiba.
Penguen06 arkadasimizinda teklifi ile bir öneride bulunkak istiyorum.
Marihilfer str de cok güzel bir türk cafesi varmis.Isterseniz orada bir bulusma düzenleyebiliriz arkadaslar.Lütfen herkes fikrini yazsin.

cnm cocuklara uygun bir yermi rahhat etmemiz lazim hepimizin nerdeyse kucuk cocuklari var ve bizi dar ortamlarda rahat birakmazlar ama yinede siz bilrisiniz cocuklara uygun bir ortam secelim yada bizim evde de olur isterseniz

kelebek hos geldin canim kizlar bulusmayi ayarlayin yer zaman uygun olursa ben gelirim kendinize iyi bakin by

seLamLar
Bende varim viyanadan yeni üyeyim ama kismet olursa insallah tanisiriz sanirim bu gidisle takip edemeyecegim ne cok yazan varmis :D

görüsmek dileyle
Allaha emanetsiniz

Back