Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta kötü kizlar hava baktim simdi internettende, benimde pek fikrim yok yani nasil bulusulursa uyarim cogunluga.
kizlar arastirdim cocuklara bedavaymis ama buyukler 7 euroymus nerdersiniz bilmiyorum ama bana iyi bir fikir gibi geldi rhatca sohbet ederir masalar var orda yanimiza yiyicekte aliriz
Selamin Hello Kizlar,
Nasilsiniz iyisiniz insallah bende iyim sukur, ya bu bulusmaya gec kalmadikmi?? aslinda gecde degil haftasonu olur bence cafede olur ama sizin BMW ler cok nereye yerlesdirecez sırnaşık şey masallah saysak dukani kapatiriz yaw saka maka bi yana isderseniz bizde bulusa biliriz bize gelirsiniz oturuz sohbet ederiz cocuklar desen odalarda oynarlar böylece ne hava sorunu kalir nede yer sorunusırnaşık şey yane anliyacaniz ben herseye acigim KIZLAR UNUTMAYIN BU ALEMIN EN AKILI EN USLU INSANI BENIM![]()
canim o nedemek öyle yeniyimde rahatsizlik vermiyim.Biz ilk bulusmamizda sanki hicbirimiz tanismiyorduk.Eger gelmek icin bir engelin yok ise senide muhakak beklyioruz canim.Basimizin üstünde yerin var canim.Özellikle davet ediyorum bak.a.s.Sude Naz davetin icin tsk ederim daha cok yeniyim icinizde rahatsizlik vermek istemem baska bir toplantinizda katilirim ins araniza öpüldünüz kizlar hepinizde
Size iyi eglenceler ben full calisiyorum:)
walla cnm esimle gitmistik´ORAYA INTERNETEN BULMADIM YANI COK GUZEL BIR YER ORDA BULUSALIM BENCE CAYIMIZI KAHVEMIZI YIYICEGIMIZI GOTURURUZ OH COCUK NEREYE GITTI DIYE BIR DERDIMIZDE OLMAZ FAVORITENSTRASSE DEYMIS ZAMANI AYARLANAYILM ARTIK YA HADI KIZLAR CUMARTESI NERDERSINIZ