Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Bencede hava kötü kapali olursa bir yerde kahve birseyler iceriz ama cocuk arabalariylada cok kalabalik oluyoruz, sigarmiyiz bir yere :)
Hava durumuna bende bakacagim simdi acacak gibi olursa haftaya falan o zaman yapariz bizde.

kizlar fikrim var eger hava kapali olursa 10 viyanada cocuklarin icin kapali oyun salonu var baya buyuk buyukler icinde orut,a yerleri var orda cok rahat ederiz cocuklarin pesindende kosturmamaiza gerek yok bir dusun derim orasi cok guzel oturdugun yerden cocugun nerde oldugunu gorebiliyosun ama buyuk coccuklara giris 5 euro olmasi lazim

kizlar arastirdim cocuklara bedavaymis ama buyukler 7 euroymus nerdersiniz bilmiyorum ama bana iyi bir fikir gibi geldi rhatca sohbet ederir masalar var orda yanimiza yiyicekte aliriz

Selamin Hello Kizlar,
Nasilsiniz iyisiniz insallah bende iyim sukur, ya bu bulusmaya gec kalmadikmi?? aslinda gecde degil haftasonu olur bence cafede olur ama sizin BMW ler cok nereye yerlesdirecez sırnaşık şey masallah saysak dukani kapatiriz yaw saka maka bi yana isderseniz bizde bulusa biliriz bize gelirsiniz oturuz sohbet ederiz cocuklar desen odalarda oynarlar böylece ne hava sorunu kalir nede yer sorunusırnaşık şey yane anliyacaniz ben herseye acigim KIZLAR UNUTMAYIN BU ALEMIN EN AKILI EN USLU INSANI BENIM:utangac:

kizlar arastirdim cocuklara bedavaymis ama buyukler 7 euroymus nerdersiniz bilmiyorum ama bana iyi bir fikir gibi geldi rhatca sohbet ederir masalar var orda yanimiza yiyicekte aliriz

dilekcim bence bu fikir güzel.Hem cocuklarimiz icin degisiklik olur hem peslerinde kosmak zorunda kalmayiz dedigin gibi.Eger yiyecekte götürülebiliyorsa süperrrr.
Bizim kizi kindergarteni ile bir kac götürmüslerdi tanteleri ama ben hic gitmedim bilmiyorum.Dilekcim adresi yazarmisin buradan yada hangi siteden baktigini..

Selamin Hello Kizlar,
Nasilsiniz iyisiniz insallah bende iyim sukur, ya bu bulusmaya gec kalmadikmi?? aslinda gecde degil haftasonu olur bence cafede olur ama sizin BMW ler cok nereye yerlesdirecez sırnaşık şey masallah saysak dukani kapatiriz yaw saka maka bi yana isderseniz bizde bulusa biliriz bize gelirsiniz oturuz sohbet ederiz cocuklar desen odalarda oynarlar böylece ne hava sorunu kalir nede yer sorunusırnaşık şey yane anliyacaniz ben herseye acigim KIZLAR UNUTMAYIN BU ALEMIN EN AKILI EN USLU INSANI BENIM:utangac:

Amannn akilli usluuym diyene bakinnn.Kizlar sakin buna inanmayin dünyada bunun kadar catlak bunun kadar deli bunun kadar zirdeli kimse yok(o aslinda dünyanin en pamuk kalpli insanlarindan biridir).Kiz bide kendini övüp durma inancaklar aaaasırnaşık şeysırnaşık şey

selamin hello miss tamam lan kabul ettim senin evde toplanak:Roflol:
bütün kizlar toplandik toplandik misi evden attirdik attirdik attirdik ne dersin:Roflol:
hehehe kesin teklif ettigine pisman oldu kizlar sakayla teklif etti kesin bizde kabul ettik yandin sen miss

Dalolim :))
Miss sagol canim cok misafirperversin. Arabalari sorun ediyozda senin evde garaj mi varki:P Ayrica senin evi alt üst eder bu cocuklar, benimkide yürüyor artik:)
Kizlar Vicdan Tr'de daha haftaya geliyomus sanirim.
Ramazan girmeden bulusalimda..
Bu oyun yeri iyi fikir bence yaa sagol Dilek fikrin icin. Hem cocuklar icin degisiklik olur, tek kendimizi düsünmeyelim degilmi ama:)
Giris ücreti iyi 7 euro.
Haydi bakalim ilerliyoruz bulusmayi ayarlamada:)

yaw koca schöpfwerk neyinize yetmiyor kapinin onu bos kelebek onumu sorun ediyon sende kiz dalolim deli biliyon ben cocuklari sorun etmiyorum misafirler dagildigimi sende kalir temizlersin :)) sudecim ben kendimi övmiyecemdi kim övecek ( Eigenlob Stink ama olsun ) :))) ben kendimi cok seviyorum bu arada teklif var israr yok kapim acik herkeze öptum sizleri iyi geceler

Sude Naz davetin icin tsk ederim daha cok yeniyim icinizde rahatsizlik vermek istemem baska bir toplantinizda katilirim ins araniza öpüldünüz kizlar hepinizde
Size iyi eglenceler ben full calisiyorum:)

walla cnm esimle gitmistik´ORAYA INTERNETEN BULMADIM YANI COK GUZEL BIR YER ORDA BULUSALIM BENCE CAYIMIZI KAHVEMIZI YIYICEGIMIZI GOTURURUZ OH COCUK NEREYE GITTI DIYE BIR DERDIMIZDE OLMAZ FAVORITENSTRASSE DEYMIS ZAMANI AYARLANAYILM ARTIK YA HADI KIZLAR CUMARTESI NERDERSINIZ

Cumartesi olsun mu kizlar? Nurhan insallah birdahaki bulusmada sende olursun..
Dilek öyle rahatsa iyi bir bulusma olur gercekten.
Hadi digerleri nerede? Yaren, Bitanemce, melisözge...Haydi ses verin...

Sude Naz davetin icin tsk ederim daha cok yeniyim icinizde rahatsizlik vermek istemem baska bir toplantinizda katilirim ins araniza öpüldünüz kizlar hepinizde
Size iyi eglenceler ben full calisiyorum:)
canim o nedemek öyle yeniyimde rahatsizlik vermiyim.Biz ilk bulusmamizda sanki hicbirimiz tanismiyorduk.Eger gelmek icin bir engelin yok ise senide muhakak beklyioruz canim.Basimizin üstünde yerin var canim.Özellikle davet ediyorum bak.a.s.

walla cnm esimle gitmistik´ORAYA INTERNETEN BULMADIM YANI COK GUZEL BIR YER ORDA BULUSALIM BENCE CAYIMIZI KAHVEMIZI YIYICEGIMIZI GOTURURUZ OH COCUK NEREYE GITTI DIYE BIR DERDIMIZDE OLMAZ FAVORITENSTRASSE DEYMIS ZAMANI AYARLANAYILM ARTIK YA HADI KIZLAR CUMARTESI NERDERSINIZ

Benim icin sorun yok kizlar herseye varim ben.Cumartesi günü benim icinde iyi olur.Zora kizim okula baslamadan olmasi iyi olur benim icinde.Hemde kücük kizimin huysuzlugu gider belki:)
Benden ok kizlar.

kizlar anladigim kadariyla cumartesi gunu bulusma oluyo saat 12 iyi mi sizin icin adresi esim gelince yazarim size yada biliyomusunuz

dilekcim adresi yazarsan sevinirim.Favoritten de oturmama ragmen burayi bilmiyorum:)
Hadi kizlar dilek hakli kesinlestirelimm

Back