Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Bu bulusma biraz ani oldu o yüzden bence tam kadro bulusamayacagiz:1no2:
Mesela ela yok melisözge yok sonra gelincigimiz kayiplarda.
Birde sey arkadasimiza söz verildi ayin 5 i ve 6 si viyanada olacagi icin onunlada gezilmeyecekmi en azindan misafir edilecekti.Yine son karar sizlerin ama bence ayip olur kizlar sey ya.Ya yarin bulusalim yine.Ayin 5 i ve 6 sinda yine bulusalim.Yada direk erteleyelim o tarihlerde bulusalim.Ne dersiniz?:sm_confused:

Tam kadro olamiyorsak bence birkac gün daha bekleyelim. 6-7 si ne cok yok nasil olsa. Zaten gidecegimiz yerde kapali her vakit gidebiliriz hava sorun olmaz! Hem Vicdan da geliyor sanirim bir hafta icinde Tr den.yerimseniben

Tam kadro olamiyorsak bence birkac gün daha bekleyelim. 6-7 si ne cok yok nasil olsa. Zaten gidecegimiz yerde kapali her vakit gidebiliriz hava sorun olmaz! Hem Vicdan da geliyor sanirim bir hafta icinde Tr den.yerimseniben

Kelebegim bende öyle düsündüm canim.Herkes olsun bulusmamizda bencede.Bak msn i ac dilek ile sohbet ediyoruz sende katil.:1hug:

Kizlar o zaman karar alinmistir.Bulusmayi haftaya erteliyoruz.Biz dilek ile pazartei günü bir ön bulusma yapiyoruz.Gelmek isteyen bütün arkadaslari beklyioruzzz.Buradan yazin sizede yer ve zaman bildirelim.

Selam kizlar sude naz davetin icin tsk ederim ben calisiyorum son zamanlarda full:(
Birde ben basdaki gibi sakami kaldirmiycakmisiniz bilmem ama ben yeniyim siz bir görüsün kaynasin dedim ama siz bulusmaya telasesini bitirene kadar ben sizi uzun uzun taniycam gibime geliyor:) tatli bir telas var kolay gelsin Viyananin gülleri ins iyi eglenirsiniz surda 2 ay sonra isten cikicam ozaman bakarsin bir bulusma daha yaparsiniz bende katilirim
görüsmek üzere hanimlar öpüldünüz

Dilekcim evet benim kizimda bu hafta okula basliyor canim.
Bnede isterimki hafta sonu olsun ama diger arkadasimiza söz verdik.Birde bence haftaya cumartesi yapsak daha iyi olur cünkü herkesin haberi yok suanda bulusma olacagindan.Gelin biz bu bulusmayi haftaya yapalim.Ayin 6 sinda veya 5 indede müsait olan lar ile birlikte bir cafeye gidelim sey arkadasimizda gelsin.Tanisir kaynasiriz olurmu??

cnm saol ince düsündügün icin ben sadece ayarlayabilirseniz dedim gercekten hic ama hiiicc ayip olmaz..hepiniz cocuklari var ve okullar aciliyor siz bu cumartesi bulusun ..ben ayin 6 sinda yani haftaya persembe ordayim ve o gün sabah cook erken bir saatte yola cikicakmisiz muhtelemen persembe günü otelde uyurum dinlenirim ben...ve ertesi gün yani cuma günü bir cafede bulusabilirz müsait olanlar gelir birer kahve icip muhabbet ederiz ..böylesi daha iyi olur bence ..zaten c.tesi günü esimle birlikte müzeleri tarihi yerleri falan gezmeyi düsünüyoruz ..benim icin ertelemeyin bulusmanizi..a.s

bu arada adim BURCU ve RÖNESANS OTEL de kalcakmisiz ..kacinci viyana da oldugunu bilmiyoruz daha önce hic gelmedik viyanaya..ayin 7 si cuma günü müsait olan arkadaslarla birlikte eger sizlerede uygunsa ve bu otelin yerini biliyorsaniz oraya cok uzak olmayan bir kafede bulusabilirz

Burcu Viyanayi begenirsin insallah güzel vakitler gecirirsiniz.
O otel tam ismi RENAISSANCE PENTA VIENNA HOTEL ise 3. Viyana'da Ungargasse 60 'da.
Birinci Viyanayi kesin gezersiniz esinle büyük kilise var ve turistik bir yer, baska güzel olarak Donauturm var burasi bir kule ve tüm Viyana gözüküyor tepesinden, ayrica Restoranti var dönüyor yavasca tepeden izleyerek yemek yiyorsun ben orayi cok begenmistim ilk geldigimde.
Sonra büyük Hayvanat bahcesi ve saray var oralarda güzel.
Prater var orasida büyük Lunapark, ayrica dönme dolabiyla ünlüdür zaten Viyana.
Bayagi yer var aslinda...

Selam kizlar sude naz davetin icin tsk ederim ben calisiyorum son zamanlarda full:(
Birde ben basdaki gibi sakami kaldirmiycakmisiniz bilmem ama ben yeniyim siz bir görüsün kaynasin dedim ama siz bulusmaya telasesini bitirene kadar ben sizi uzun uzun taniycam gibime geliyor:) tatli bir telas var kolay gelsin Viyananin gülleri ins iyi eglenirsiniz surda 2 ay sonra isten cikicam ozaman bakarsin bir bulusma daha yaparsiniz bende katilirim
görüsmek üzere hanimlar öpüldünüz

ay sen banami kirildin kiz gel ilk asklar kavgayla baslar :1hug:gel gel bakarsin kanki oluruz ya o an üslübun ve benim bu aralarki can sikintim biraz ortami gerdi gel hadi barisakŞeniz

ay sen banami kirildin kiz gel ilk asklar kavgayla baslar :1hug:gel gel bakarsin kanki oluruz ya o an üslübun ve benim bu aralarki can sikintim biraz ortami gerdi gel hadi barisakŞeniz

ßen ßaristim ßile:)
Canim anlayisin icin tsk ama inan kötü ßir niyetim yoktu zaten ßirde dediqin qibi qüzeL dostLuklar kavqayLa ßaslarmis görüsürüz daha önümüzde uzun qünLer var nasiL olsa ayni havayi soluyoruz:) ßir qörüsmede ßenim icin yaparsiniz demi ama:)
öpüLdünüz qüzeller

selamin hello kizlar
sabah saat 9 37 ve benim harbiden cok uykum var ama benim bebekler sabahin 6 sindan beri ayakta ve bende simdi yatsami yatmasami diye dusunuyorum ama yatmiyacam 101 girecem kumar oyniyacam bakarsiniz sansim olur biraz puan toplarim bu arada iyisiniz umarim bende herzamanki gibi halsiz yorgun biktin bi vaziyeteyim :)) bi duzelmedim yaa ölumum kesin uyku arasinda olur :)) neysem kizlar sabah sabah beyninizi sisirmeyim yine allaha emanetsiniz öptum sizleri ha bu arada qamzem demedimi sana dalolim iyidir bi anlik siniri isde bak geldi gecti bile :)) onu öyle idare et sen :))) ay kendimi cok seviyorummmmm

burcucum cuma günü toplanalim vallahi güzel olur.O zaman kadar yer konusur ayarlariz yine.Gamze canim yok öyle oyunbozanlik hem biz kikseye kirilmayiz aaaaa.Bak öyle yaparsan sana kirilabilirim:):)
Saka bi yana cumartesi günüdemi calisoyrsun sen.Haftaya yapilacak bulusma cumartesi günü olur büyük ihtimalle yada pazar.

Bu defaki bulusmaya herkes gelsin isterim bende, kalabalik olalim hemde yeni arkadaslarida taniyalim:)
ee kizlar nasil geciyor günleriniz? en cok kim geziyor:P Dalolim mi :D

Selam kizlar valla ßugün en cok ßen qezdim sanirim
Sabah bir kalktim kahvalti sonrasi ufak bir toparlanma sonra direk Millenium city ordan Station Center Ayaklarima kara sular indi:p
Okul öncesi alis verisi feci kalabaliklastirmis her yer insan kayniyordu:)
Ee sizler naptiniz Koskoca bir Cumartesi bakiyim:)

gunaydin sevgi pitirciklari viyanin en guzel bayanlari iyi pazarlar ben bu gun evdeyim esim calisiyo belki aksam uzreri cikariz biraz size iyi pazarlar bol bol gezin benim yerimede gulcin cnm saat 12 de bulusucaktik dimi :) :)

ooo Gamze bayagi gezmissin, iki tane alisveris Merkezi gezmek eminim yorucu olmustur.

Dilek benim esimde calisiyor ögleden sonra gelecek bakalim bizde gec bir disari cikma yapicaz gibi. Belki bir Restorantta yemek, 20.de Side Restorant var oraya gidiyoruz bazen güzel bir yer. Belkide sinemaya gitmek fena olmaz, bakalim günün gidisatina göre..Tabii sinema isi kayinvalidemin programina bagli, kizimi ona birakiyoruz ya:)
Yarinki bulusmaya bende gelmek isterimde bana göre biraz erken gibi yaa, görümcemle biraz disarida islerimiz var tam ne zaman biter bilemiyorumda. Yani siz bulusun ben o tarafa gelirsem ögle sonrasi falan zaten ararim Gülcin'i nerdeyseniz katilirim. Yani kesin cevapta veremiyorum görümceme bagli oldugundan..
Sevgiler hepinize...

gunadin herkeze
yaw kim kiminle nerde nezaman bulusuyorr:1shok: bende gelirim bulusmaya saat uyarsa cocuklarin okul cikisina bagla ondan saat uyarsa bende gelirim bugun pazar ben evdeyimm utum var :çok üzgünüm: bi yerede cikamiyacam keske hepimiz ciplak gezek utu samasir derdi olmasa hepimiz ac gezek yemek derdi olmasa bulasik derdi olmasa hayat yasam ozaman nekadar basit ve rahat olursırnaşık şey neyse öptum ben sizleri kocaman allaha emanetsiniz

Miss ne zekisin öyle yemek ütü bulasik derdi olmasa hee yok be caim ozaman da baska sorunlar illaki olur:)
Onlarsizda napcaktik düsünsene:)
Kelebek evet feci yorulmusum 10.bucukda ancak uyanabildim ama bende miss gibi napsam bugün diyorum kahvalti hazirlamaya bile üseniyorum:)
Kelebek Side restorant güzeldir kiz gitmisken bir porsionda benim icin ye izinden sonra orayi ziyaret ete imkani henüz bulamadim da:)

gunaydin sevgi pitirciklari viyanin en guzel bayanlari iyi pazarlar ben bu gun evdeyim esim calisiyo belki aksam uzreri cikariz biraz size iyi pazarlar bol bol gezin benim yerimede gulcin cnm saat 12 de bulusucaktik dimi :) :)

Dilekcim saat bir de demistik canim.Yanliz ben pazartesi günü muhtemelen sabah bir is görüsmesi yapacagim.Eger olurda görüsme uzarsa ki sanmiyorum sana haber veririm canim.Kizlar dua edinde su isim olsun:(:(

ooo Gamze bayagi gezmissin, iki tane alisveris Merkezi gezmek eminim yorucu olmustur.

Dilek benim esimde calisiyor ögleden sonra gelecek bakalim bizde gec bir disari cikma yapicaz gibi. Belki bir Restorantta yemek, 20.de Side Restorant var oraya gidiyoruz bazen güzel bir yer. Belkide sinemaya gitmek fena olmaz, bakalim günün gidisatina göre..Tabii sinema isi kayinvalidemin programina bagli, kizimi ona birakiyoruz ya:)
Yarinki bulusmaya bende gelmek isterimde bana göre biraz erken gibi yaa, görümcemle biraz disarida islerimiz var tam ne zaman biter bilemiyorumda. Yani siz bulusun ben o tarafa gelirsem ögle sonrasi falan zaten ararim Gülcin'i nerdeyseniz katilirim. Yani kesin cevapta veremiyorum görümceme bagli oldugundan..
Sevgiler hepinize...
Kelebegim eger erken diyorsan saatimizi bir iki saat erteleriz canim.Söyle saat 3 sana uyarmi.Bildigim kadari ile dilekcim bana her saat uyar demisti degilmi dilekcim?

gunadin herkeze
yaw kim kiminle nerde nezaman bulusuyorr:1shok: bende gelirim bulusmaya saat uyarsa cocuklarin okul cikisina bagla ondan saat uyarsa bende gelirim bugun pazar ben evdeyimm utum var :çok üzgünüm: bi yerede cikamiyacam keske hepimiz ciplak gezek utu samasir derdi olmasa hepimiz ac gezek yemek derdi olmasa bulasik derdi olmasa hayat yasam ozaman nekadar basit ve rahat olursırnaşık şey neyse öptum ben sizleri kocaman allaha emanetsiniz

Ahh canimm benimmmm yardima gelemmi sana dadlum kiymatlimm:teselli:
Kiz vallahi ne güzel olurdu o dertler olmasa gerci gamzenin dedigi gibi sonrada baska dertler cikardi:)

Back