Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah ViyanaLi lar baya isi ilerletmisler de 2.viyanada türk yok diyen Kim 2.,ve 20.Viyana demek türkiye demek ya:)
Ayrica station center den önce millenium city e gelseydinizya madem alis veris icin sabirsizlaniyorsunuz:)
Bayanlar ayrica hepinizin türkceside ölü haberiniz olsun:)
Bu arada bende hemserinizim Viyanadanim ama cok yeniyim sizleri tanimaya calisiyorum vaktim oldukca:)
Neyse hanimlar görüsmek dileqi ile hoscakalin byes byes...
bizim türcemizle dalga gecene kadar sen bi konusmayi ögren ne oluyo öyle ukala ukala konusuyon
Miss evet parasiz gezmeyi bende sevmiyorum yaa, sanki parasiz oldugum alnimda yaziyormus gibime geliyor hehe Gerci ben hep bankomatla ödüyorum, para zaten olmuyor üzerimde ama sonra bir bakiyorum bankaya limiti asmisim
Nurhan ben cikiyorum disarida Türk görüyorum ama mesela yasli ciftler oluyor diyelimki yani komsuluk edecek kafa dengi kimse görmedim. Benim oturdugum binada Türk varda hic bana hosgeldine bile gelmediler, sadece merdivende selamlasiyoruz tamam iki laf bile etmedik!
Türkce konusunda üzerime alinmadim ondan o konuda yazmamistim. Buradaki yazilara bakarak zaten insan yargilanamaz. Bazen konusuldugu gibi yazilmiyor!
Öptüm kizlar..
Kiz ben alinmadim merak etme sen benim turkcem harbidende berbatsırnaşık şey dalolimda yanlis anlamisdir benim canim arkadasim biraz hemen sinirlenen hemen köpuren biridir amada yinede cok seviyom kendisini:asigim:Anliyorum sende haklisin hosgeldine gelinmedi ise zaten ayak üzeri komsuluk da olmaz her neyse ben cok yanlis anlasilmisim gelir gelmez durun bakalim bir hep bir olup üzerime gelmeyin:) ben kimseyi yazisina göre elestirmedimki o bir espiriydi ama siz nasil anlamissaniz ona göre davranin ne diyebilirim hoscakalin,, Ama bu kadar alingan olmayin hanimlar iyice agresiflesmisinizlülülülülülülülülülülülü
Selamin hello kizlar yine ben herzamanda ben olacam :))sea selam hosgeldin aramiza bende kendimi tanitayim bende viyanada yasiyorum 26 senedir ve 26 yasindayim benimde almancam turkcemden iyidir englizcede anliyorum ama cevap vermeye gelincede cat bat kenimi idare ediyorum bu arada bulusalim yaa hicte fena olmaz bu arada sea benima dim özlem 8 senedir evliyim bi aralar calisiyordum o da gitti insallah bu aralar birseyler bulurum :))( ama calismayada hic niyetim yok)
Valla Bulusalim Kiz Gezer Bende Otururuz Sen Gelecegin Zaman Ayarlariz Biseyler
Selamlar kizlar,
Sea insallah bulusma olur ve tanisiriz. Burada ingilizce konusuluyor yani merak etme. Ben türkceyle idare edemiyom kiz dalolim ikinci Viyana'da o kadar cok Türk yok gibi. Sizin orasi Istanbul gibi mübarek.
Benim almancamda fena degil orta seviyede, kizim olali saldim ögrenmeyide. Birde Fransizcaya ilgim cok var ama bakalim imkanim olursa kisada olsa bir kurs yapmak istiyorum insallah ileride.
Bu arada bende 5 yildir evliyim ve 15 aylik kizim var.
Kizlar burada Stadion Center acilacak yakinda, artik benimde bir alisveris merkezim olacak yakin yuppiiii:) Tabi maddi yönden etkilenmemek imkansiz olacak ama
Hepinize sevgiler..