Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar adresi ve telefon numarasin yaziyorum bulamazsaniz arasiniz sahibini bide adress nasil yaziyosa size oyle aktariyorum

XXXXXXXX

Mesaj editlenmistir....

Arkadaslar herkesin gördügünü unutuyorsunuz galiba. :1shok:

Bulusma amacli özel paylasim alanimiz var

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-aktiviteler-f290/index.html

Bulusmalar icin adres telefonlari Özel mesajlasmayla birbirinize bildiriniz. yerimseniben

Sevgilerimle...

Delphin duyarliliginiz icin tesekkürler fakat bu telefon numarasi ve adres herhangi birimizin evi veya telefonu degil.Bulusmayi gerceklestirecegimiz yerin adresi ve telefon numarasi.Bu yer viyanada cocuklarin oyun oynamalari icin yapilmis özel ve kapali bir alan.O yüzden bir zarari olacagini sanmiyoruz. Bilginize.Iyi gecelera.s.

Kelebekgibi canim naber nasilsin?
Delphin adresi ve telefonu bizlerden birinin sandi galiba.Ufak bir yanlis anlasilma diye düsünüyorum:)

iyiyim canim sagol :) Evet bencede öyle oldu..
ee simdi son durum ne? Yaa bulusmaya gelmekten kacinmayin kizlar, gelin tanisalim iste.
Yanimizda neler götürelim? Bence yemek türü seyler götürülmez oraya yani ne bileyim.Birkac kurabiye, pogaca, o tip seyler yani cayla falan giden. Termosu olanlar cay getirir.Sizce?

gunaydin kizlar ay selamin hello kizlar yane :))Cumartesi bana uyar siz yer tarih ayarlayin bana sudecim telefonla yerini söylesin bende minik bebislerimi alir gelirim öptum hepinizi

kizlar oyun yeri saat ikide aciliyomus cumartesi ikide bulusalim orda herkes dedigi gibi ufak tefek seyler getirsin ben pogca ve elma kurabiyesi yapicam

gunaydin kizlar ay selamin hello kizlar yane :))Cumartesi bana uyar siz yer tarih ayarlayin bana sudecim telefonla yerini söylesin bende minik bebislerimi alir gelirim öptum hepinizi

Kiz bide minik diyon ya bebislerine aaa kizim sneinkiler bizimkilere abi abla oldu.Tabi cocuklarina kücük diyorki kendininde yasi kücülcek dimi yemezler cicimmm(ben snei arar bildirim kiz bulusma bitince yerini sattini sen gelme diye bulusmadan sonra ararim:Roflol:)

iyiyim canim sagol :) Evet bencede öyle oldu..
ee simdi son durum ne? Yaa bulusmaya gelmekten kacinmayin kizlar, gelin tanisalim iste.
Yanimizda neler götürelim? Bence yemek türü seyler götürülmez oraya yani ne bileyim.Birkac kurabiye, pogaca, o tip seyler yani cayla falan giden. Termosu olanlar cay getirir.Sizce?

Bu bulusma biraz ani oldu o yüzden bence tam kadro bulusamayacagiz:1no2:
Mesela ela yok melisözge yok sonra gelincigimiz kayiplarda.
Birde sey arkadasimiza söz verildi ayin 5 i ve 6 si viyanada olacagi icin onunlada gezilmeyecekmi en azindan misafir edilecekti.Yine son karar sizlerin ama bence ayip olur kizlar sey ya.Ya yarin bulusalim yine.Ayin 5 i ve 6 sinda yine bulusalim.Yada direk erteleyelim o tarihlerde bulusalim.Ne dersiniz?:sm_confused:

Iste acik olan saatleri ve giris ücretleri

Ganzjährig geöffnet
Mai - Oktober

Dienstag - Freitag: 14-19 Uhr
November - April

Montag - Freitag: 14-19 Uhr
Samstag, Sonntag, Feiertag sowie in den Schulferien 10-19 Uhr

17 bis 19 h 10er Block
-------------------Tages/ Abend /10er Block
Pro Kind 0-1 Jahre* gratis gratis
Pro Kind 1-2 Jahre* 3,– € 2,- € 25,- €
Pro Kind 2-14 Jahre 8,- € 5,- € 70,- €
Erwachsene gratis gratis
Ermäßigung: für Gruppen, Schulen und Kindergärten ab 20 Kindern
Di., Mi. und Do. nur mit Vorreservierung.
Eintritt: 5,– € pro Kind
9,50 pro Kind inkl. Menü und 1 Getränk
* Vorlage Mutter-Kind Pass
Preisänderungen vorbehalten

In unserem Imbiss können sich alle bei mehr als nur einem Snack stärken und dazu den passenden Drink einnehmen.

Unsere Küche ist geöffnet:
Mai-Oktober: Di - Fr: 14-18:30 Uhr
November-April: Mo - Fr: 14-18:30 Uhr
Sa, So, Feiertags sowie während der Schulferien: 10:00 – 18:30 Uhr

Der Verzehr von mitgebrachten Speisen und Getränken ist nicht erlaubt (ausgenommen Babynahrung).
« Zurück zur Homepage

cnm ama bazi arkadaslarimizin cocuklari okula gidiyo
hafta icine geliyo yazdigin tarihler bu yuzden rahatca oturamazlar bizimle oklular acilmadan yapalim bence o arkadaslara ulsabiliceginiz telefon,msn varsa adresleri ulasin soyleyin yada haftaya cumartesi yapalim siz bilirisniz ben herseye uyarim

Dilekcim evet benim kizimda bu hafta okula basliyor canim.
Bnede isterimki hafta sonu olsun ama diger arkadasimiza söz verdik.Birde bence haftaya cumartesi yapsak daha iyi olur cünkü herkesin haberi yok suanda bulusma olacagindan.Gelin biz bu bulusmayi haftaya yapalim.Ayin 6 sinda veya 5 indede müsait olan lar ile birlikte bir cafeye gidelim sey arkadasimizda gelsin.Tanisir kaynasiriz olurmu??

cnm benim icin farketmez hafta ici siz bana tarifi ve yeri soylein ben gelirim benim cicin fark etmez cnm maksat birlikte olalim

ok o zaman sorun yok.Tarihin yerin ve zamanin önemi olmayanlar önemi olanlara anlayis gösterince daha hos oluyor dogrusuyerimseniben
O halde kizlar bulusmayi haftaya cumartesine alalim.Sea icinde carsamba veya persembe günü ufak bir bulusma gerceklestirelim.Mesela bir cafeye gidebiliriz.Bizim burda TÜRKIS var cok güzel bir tük yeri.Isterseniz oraya gidebiliriz.

Back