Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Gelincim hosgeldin canim.Nasil gecti tatilin.
Ya kizlar kusura bakmayin ben bbu ara pek yazamiyorum.Söylemesi ayiptir yeni eve geciyorum onun telsindayiz.
Bulusmayi ne zaman yapyioruz.sanirim tam kodro döndük.Hadi sea da buradayken yapalim bi bulusma .):)

kolay gele sude naz ev tasiyosun yardima gelimmia.s
bulusma ben herkese uyarim sorun degil ne zaman derseniz
öznurum cok sagol canim düsünmen bile benim icin cok degerli.Canim benim bence havalar sogumadan yaalim bir bulusma.Mesela hafta ici derseniz sea ninda viyanada oldugu tarih olan eylülün 5 i veyada 6 si.Yok hafta sonu olsun diyorsaniz eylülün 1 i veya 2 si olsun.Hem benim tasinma baslamadan yapalim yoksa gelemem hemde sicaklar gitmeden olsun bence.Hadi herkes fikrini yazsin.Bir an önce kararlastiralim.

slm kilzlar uzun bir sure giremedim bulusma ne zaman oluyo bende cogunluga uyaririm tatilden geri donen butun arkadaslar hos geldiniz size kendimi tanitiyim ben 2 viyanada oturuyorum 3 seneden beri burdayim 1 yasinda kizim var dun girdi bir yasina burada fazla arkadasinm yok insallah sizlerle uzun arkadasligimiz olur :))

arkadaslar dogru soyluyorsunuz ama benim yasadigim yerde dostluktan cok menfaatler ön planda olunca ister istemez isyan ediyorsun o yedigim bir lokmada bogazima diziliyor viyanada cok turk var arkadasliklarda saygi var e boyle olunca insana yasadigi yer daha bir degerli gelir ama ben burda artik isyanlari oynuyorum saygilar

hosbuldum kizlar, valla benim tatil tam bir korkufilmiydi benim icin kaynanam kazanda kaynayacasi beni delirtdi bide fazla gezemedim denize giremedim cirt birt hasta oldum, icimin darlanmasindan herifimin basini sisirdim anlicaniz benim kocayada baya cektirdiimm:) paso tartismalar cikti ne bileyim fiyasko iste yawss.. iste gel de viyanayi özleme zaten bu yasima kadar ilk defa özledim bundan sonrada hep özlicem gibime geliyor..
2 is buldum ama daha birinin parasini bilmiyorum onuda öyrenince karar vercem hangisinde calisayim diye bakalim kismet.. ben 7 ayda buldum is baskasina is bakmaya kalksam kesin 7 sene sürer heralde :)
bulusmayi ne kadar erken yaparsaniz o kadar iyi olur bide ben hafta sonlari gelemem ona göre öptüm hepinizi

selamin hello kizlar
nabersiniz ne yapiyorsunuz ben ise bos bos pc ye bakiyorum :))
gulcin guzelim yardim lazimsa telefon ac haa yok diyorsan ben yaparim sorun degil ben gelir seni izlerim :)) gelinim hec sorma benim kaynanada 8 senedir yapmadigini bu 5 haftanin icine sigdirdi 8 senenin acisini 5 haftanin icinde aldi :)) bulusma icinde gun belirleyin ben uyarim hepnize ama haftasonu dah auygun benim icin benim buyuk kiz saat uc bucukta okuldan cikiyorondan haftasonu benim icin uygundur diye dusundum öptums izleri allaha emanetsiniz

Selamlar kizlar..

Bulusma tarihi coguna göre degismiyor gibi. Ama nerede falan bulusalim bunu hic belirtmedi kimse?

Sudenaz kolay gelsin, tasinmak kolay degil bilirim, helede hic yardimsiz tasinan biri olarak cok zorlanmistik biz esimle.

Gelin üzüldüm canim, tatile gidiliyor yilda bir onuda böyle bozuyorlarya ne gicik yaaa. Insallah senin icin hayirli olan isi secersin.

Kizlar bu gece Berat Kandili, kandiliniz mübarek olsun.
Bu gece en ufak birsey bile yapsak kat kat sevabini alacagiz, yani bir duada olsa okuyun derim. Böyle geceler kacirilmayacak AKTiON.

Sevgiler..

Gelincim malesef her izinde yasanilan ufak defek sorunlari sende tatmis oldun canim.Allah kolaylik versin sana.
Canlarim yardim istekleriniz icin cok tesekkür ederim.Heinizin ufak bebisleri var düsünmeniz bile benim icin cok güzel.Evimi tasidiktan sonra balkonumda keyif catmaya hepinizi beklerim.
Kizlar malum ramazan gelmeden bulusmayi yapalim.Gelin hafta sonu gelemiyrmus baskada hafta ici ve ya disi belirten olmadiigna göre hafta ici yapalim bulusmayi.O zaman mecburen okullar acilmadan yapilmali.Cünkü (bu sene benimkide basliyor) okula giden cocuklarimiz var.Kisitli zaman olmasin yani.Yani ortaya cikan sonuca göre bu hafta oluyor en uygun zaman zarfi.
bu hafta havanin en iyi oldugu günler ise söyle
cuma 21 derece ama parcali bulutlu
cumartesi 20 yine parcali bulutlu
pazar 21 parcali bulutlu.
Gecen bulusmada gril yapalim diye sözlesmistik sizin icin gril yailacak bir kac yerde buldum iste onlar
* 11. Viyana, Am Donaukanal, Alberner Hafenzufahrtsstraße
* 14. Viyana, An der Wien, Alte Wientalstraße
* 16. Viyana, Steinbruchwiese, Johann-Staud-Gasse
* 17. Viyana, Mittereckwiese, Exelbergstraße
* 19. Viyana, Krapfenwaldgasse, Höhenstraße'de Krapfenwaldbad yakınında
* 22. Viyana, Donau-Oder-Kanal, Becken III (Uferhaus yakınında)
* 23. Viyana, Draschepark, Ecke Triester Straße/Sterngasse (7-22 arası)

Basa fikri olan arkadaslarda yazsinlar ortak bir karara varalim.

öznurcum tabi oda olur.Ben sadece gecen piknikte gril lafi gecti diye bilgilendirme yapmistim.Benim icin hic farketmez ha gril ha piknik.Sonuc olarak bir araya gelmemiz benim icin önemli olan.Hadi kizlar fikirlerinizi kararlarinizi ortaya sununda kararlastiralim bir an önce.Bakin Ramazan geliyor okullar aciliyor bunlar baslamadan yapalim bulusmayi.

kizlar o zaman karar verelim artik ne zaman bulusucagimiza cunku havalarda bozulur yakinda bir yerde kahvede icebiliriz

dilekcim bu fikirde iyi olur fakat o zaman uzun uzun konusup kaynasamayiz.Tabi eger havalar bu sekilde devam ederse söylediign en mantikli sekli olur bu isin.Hala kimseler yazmamis zaman yer ve sekil konusunda birsey.Galiba siz istemiyorsunuz kizlar bulusmayisırnaşık şey
Neyse bekliyoruz bakalim kimler neler yazacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…