Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Ya sizlerde aramiza hosgeldiniz nezaman geldiniz benim girdigim sayfasinda yoksunuz ondan sasirdim biraz bende viyanadayim ben kendimi bildim bileli viyanadayim ve arkadasimin dedigi dogru yedigin doydugun yer senin yerin gerisi yalan ayy ne guzelde konusdum be sudenaz:utangac:sırnaşık şey bu izin sezonu bi bitmedikii bidaha bi araya gelsekk:( neyse öptum sizlerr K.i.B ALLAHA emanetsiniz ha Leylabu aradada kendini fazla uzme olurmu guzelim:teselli:a.s.

merhabalarr

eylülün ilk haftasi esimin is toplantisi icin 4 gün viyanadayiz..ilk defa viyanaya gelicez ve ben persembe cuma tek basima gezmek zorundayim cünkü esim toplantida olucak..

arkadaslar sizden ricam nerelere gidilir neler yapilabilir gezilebilecek tarihi önemli yerleri nelerdir yardimci olursaniz cok sevinirim ..simdiden tesekkürler

ay canim gel seni gezdirelim
valla her yerini gez her yeri güzel buranin 1 viyanaya git mesala ordaki büyük kilise cok ünlü onu gez ondan sonra her yer gezebilirsin hayvanat bahcesi genclik parki aklina ne gelirse

cnm saol..6 ya da 7 eylüle bir bulusma ayarlayin bende hollandadan katilmis olurum:dance:..bisey daha sorucam hollanda da ingilizce bilmeyen yoktur o yüzden hollandaca bilmedigim halde tek basima rahatlikla gezebiliyorum..avusturya nasil bu konuda..?

sea girl hosgeldin toigimize ve insallah hosgelirsin ülkemize sehrimize.Dedigin tarihlerde bencede bir tolanti yailsa iyi olur havalar tam sogumadan bir kez daha toplansak cok iyi olur hemde ynei bir arkadas edinmis oluruz.Kizlar sizler ne dersiniz.

burda hic bir dil bilmesende olur türce yeter her yer türk zaten :Roflol:
isin gercegi ingilizcede kullanilir yani biliyorsan iyi ama buranin ana dili almanca ben dede ne ingilizce nede yeterli almanca var türceyle idare ediyom:Roflol:

sea girl hosgeldin toigimize ve insallah hosgelirsin ülkemize sehrimize.Dedigin tarihlerde bencede bir tolanti yailsa iyi olur havalar tam sogumadan bir kez daha toplansak cok iyi olur hemde ynei bir arkadas edinmis oluruz.Kizlar sizler ne dersiniz.

insallah sude naz benim icin de süper olur hem bir günümü degerlendirmis olurum hemde sizleri tanima firsatim olur

burda hic bir dil bilmesende olur türce yeter her yer türk zaten :Roflol:
isin gercegi ingilizcede kullanilir yani biliyorsan iyi ama buranin ana dili almanca ben dede ne ingilizce nede yeterli almanca var türceyle idare ediyom:Roflol:

ya sorma benim ingilizcem cok iyi degil ama günlük isleri halledebilecek kadar konusuyorum iste..hollandaca da zor bir dil 2 yil kalip dönücez diye hic ögrenme niyetine girmedim..orda almanca konusuldugunu bilmiyordum ama almancayi severim lisede 1 yil görmüstük ama inan hic birsey hatirlamiyom 10 yil gecmis üzerinden ingilizceye benzedigini hatirliyorum sadece..sen niye tembellik yapiyorsun bakiiim ögrensene almancayi gecerliligi olan bir dil..şutarafagitti

kizlar madem tanisip görüsme ihtimalimiz var herkez kisaca kendinden bahsedebilir mi ..?

ben baslayayim..

matematikciyim türkiyede ögretmenlik yapiyordum...1 yillik evliyim ve 1 yildir hollanda da yasiyorum yaklasik 1 yil sonra esimin burdaki sözlesmesi bitiyo nereye gidecegimiz belli degil suan..esimde bende canakkaleliliyiz..suan calismiyorum gecici oturum iznimiz oldugu icin calisma izni vermiyorlar..

belki de 1 yil sonra avusturyaya geliriz bakalim bende cok merak ediyorum nerde yasayacagimizi..

Selamin hello kizlar yine ben herzamanda ben olacam :))sea selam hosgeldin aramiza bende kendimi tanitayim bende viyanada yasiyorum 26 senedir ve 26 yasindayim benimde almancam turkcemden iyidir englizcede anliyorum ama cevap vermeye gelincede cat bat kenimi idare ediyorum bu arada bulusalim yaa hicte fena olmaz bu arada sea benima dim özlem 8 senedir evliyim bi aralar calisiyordum o da gitti insallah bu aralar birseyler bulurum :))( ama calismayada hic niyetim yok)

Selamlar kizlar,
Sea insallah bulusma olur ve tanisiriz. Burada ingilizce konusuluyor yani merak etme. Ben türkceyle idare edemiyom kiz dalolim ikinci Viyana'da o kadar cok Türk yok gibi. Sizin orasi Istanbul gibi mübarek.
Benim almancamda fena degil orta seviyede, kizim olali saldim ögrenmeyide. Birde Fransizcaya ilgim cok var ama bakalim imkanim olursa kisada olsa bir kurs yapmak istiyorum insallah ileride.

Bu arada bende 5 yildir evliyim ve 15 aylik kizim var.

Kizlar burada Stadion Center acilacak yakinda, artik benimde bir alisveris merkezim olacak yakin yuppiiii:) Tabi maddi yönden etkilenmemek imkansiz olacak ama :P

Hepinize sevgiler..

Masallah ViyanaLi lar baya isi ilerletmisler de 2.viyanada türk yok diyen Kim 2.,ve 20.Viyana demek türkiye demek ya:)
Ayrica station center den önce millenium city e gelseydinizya madem alis veris icin sabirsizlaniyorsunuz:)
Bayanlar ayrica hepinizin türkceside ölü haberiniz olsun:)
Bu arada bende hemserinizim Viyanadanim ama cok yeniyim sizleri tanimaya calisiyorum vaktim oldukca:)
Neyse hanimlar görüsmek dileqi ile hoscakalin byes byes...

He bu arada Su ana sayfada nasil yaziliyor normal java chat gibi görüyorum ama nasil yazicam anlamadim gitti:p yardimci olun hadin bakim hemserilerim:)

Masallah ViyanaLi lar baya isi ilerletmisler de 2.viyanada türk yok diyen Kim 2.,ve 20.Viyana demek türkiye demek ya:)
Ayrica station center den önce millenium city e gelseydinizya madem alis veris icin sabirsizlaniyorsunuz:)
Bayanlar ayrica hepinizin türkceside ölü haberiniz olsun:)
Bu arada bende hemserinizim Viyanadanim ama cok yeniyim sizleri tanimaya calisiyorum vaktim oldukca:)
Neyse hanimlar görüsmek dileqi ile hoscakalin byes byes...

Benim öyle diyen, cünkü hic Türk komsum bile yok. Hem ben 10. Viyana'ya göre degerlendirdim, orayla burasi kiyaslanirsa burada yok gibi kaliyor.

Ayrica ben 2. Viyana'nin Stadyuma yakin tarafindayim o yüzden Millenium'da yakin sayilmaz bana, simdi Stadion Center cok yakin olacak.

Hadi gözün aydin ozaman güzeLim hayirli ve bereketli alisverisler sana:)
10. Viyanayi bilmiyorum ama 2de bundan 4,5 yil önce Avusturyali görmek nerdeyse zordu:)

Back