Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Nurcennet güne zaten herkes katilmayacak gibi görünüyor baksana.Katilacaklarida zaten ayda bir kez yazin disrada bulusuruz kisin evlerimizde o kadarcikta katlaniriz bebislerimize canim.

Arkadaslar ben dün bir sürü sikayet yazmistimya derken gece cidden fena rahatszlandim, kusma, ishal..vs. hersey mevcuttu valla. Esim isede gidemedi ilac aldim ve sabahtan beri patates,pirinc corbasi ve kuru ekmek yiyorum yaa yazik bana:) Dün yedim 3-4 seftali,dondurmalar..vs. olacagi buydu..
Siz siz olun dikkat edin asiri meyve yemeyin sonra benim gibi cekersiniz

Gün hakkinda benim evde pek uygun degilyaa, yani kücük oturma odam.
Aslinda yeni eve tasinmak istiyoruz bizde ev derken aklima geldi, kizimin odasi olsun istiyoruz, bizim odada yatiyor, hayirlisi.

Nurcennet abla bir dahaki sefere bulusmaya katilirsin böylece hep lafta olmamis olur:)
Sevgiler hepinize..

yaw ben geldim yine selamin hello kizlarr
bulusma superdi ama inanin yazacak halde degilim hastayim ölecemm mezarima herkez gelsin bi fatiha okusun ama sude sen gelme sen fatiha okumasin iyiki ölmus gebermis gitmis dersin ((
yaw bulusalim ben herseye varim piknik grill herseye acigim ama bogi park bana 10 dakika yada bu sefer bana gelin bende otururuz rahat olur nasil isdersenizz acele edin benim gunlerim azaldi yada izinden sonra birseyler ayarlayin ama bu gunde guzel fikir dedigim gibi ben herseye acigim

gecmis olsun ceydacim ya..zaten insan derkende olur öyle hasta.yani bende öyleyim....insallah en kisa zamanda atlatirsin...

sudenazda oda iyi ya.geldiginde tertemiz olacak evin...ben 1 aysonraizine gitcem.herhalde ozamana kadarda batirmayiz ya bakalim.ama odadaki hali kesin silinir daha...ayrica su böregini hazir yufkadan yaptim.eger digerini yapsaydim o kadar vaktim olmazdi kizzzzz...

nurcennet abla insallah birdahaki sefere ya....bulusur tanisiriz.simdi sen bizi gördün.merakin biraz gitmistir dimi...

selam gelininiz geldi kizlar ben ne hamaratmisim ne hamaratmisim da haberim yoktu!! kac günden beri evim müsafir istilasina ugradi gelen giden bitmiyo yoruldum ama hala siritiyorum bi bilseniz 1,5 hafta kaldi tr gitmeme yani bi dahaki bulusmaya ben gelemem, biraz karisik oldu galiba? neysem simdilik byeee

kizlar gün yapma konusunda talep cok olursa katilirim bende yani cogunluga uyarim diger bulusmayida tr dönüsü yapariz 8.ayin sonu 9. ayin basinda falan

Offf ebkle bekle gelmedi gitti bu cuma.Cuma günü izin tarihimiz kesinlesecek.Ve tabiki bana yapisip gelecekelrin gelip gelmeyecegi.Insallah hersey istedigim gibi olur kizlar dua edin bana.Gün konusunda olumlu yazilar görmek cok güzel dogrusu.Ev konusunu kafaniza takmayin kizlar evi kücük olana fazla cocuk getirmeyiz olur biter.Yada cocuklarimizi zincire vururuz:):))
Saka bir yana eger topluluk karar verirse bir hal caresine bakilir.

Gülcin insallah istedigin zamanda gidersin izine, Öznur kiz bulusma tarihi bayagi gecmis cok mu kalacaksiniz Tr.'de?
Biz bu yil gec gidiyoruz kizlar, 8. - 9. ay belki,belli degil.

Gelin senin tatil gelmis hadi hayirli yolculuk ve iyi tatilller..

Burada kalanlar olursa icinizde onlarla bulusabilirim. Haftaya 10. Viyana'da oturan, bulusmamiza gelememis bir arkadasla bulusmayi düsünüyorum ben.
Onunlada 2-3 senenin icinde 2 kez mi ne görüstük hepsi, bir kursta tanismistik. Telefonlasiyoruz ama bazen.

Neyse gelmek isteyen olursa yazar.

Vicdan cok tesekkürler canim gecmis olsun dilegin icin. Bu arada ben ishal, kusma hastaligini atlatiyorum derken esimede bulasmis bugün isten geri geldi adamcagiz yaa, ayni bardaktan kasiktan yemistik ondan galiba..Kizima gecmez insallah..

Hepinize iyi günler.a.s.

kelebek gibi canim ben bu cuma gidiyorum ve 4 hafta kalacagim ama uzun kalan veya gec gidenler icin dedim ben 9. ayin basinda bulusalim diye

evet kizlar ben yarin sabah türkiye yolcusuyum hepiniz kendinize iyi bakin orda internete girebilecegim bi ortam olursa girer yazarim size sevgiyle kalin hoscakalin

hayirli yolculuklar dalolim...sen 4 haftani bitirince beiz gidiyoruz.ve nasip olursa ende 6 hafta kalacagim.yani 9.ayin ortalarina dogru dönecegim...
ceyadcim esinede cok gecmis olsun.kullandigin esyalara biraz dikkat etki dilanura gecmesin.ishal biraz bulasici oluyor.rotavirus asisi yaptidiysan eger olsa bile hafifden ataltir.merak etme....

sudenaz seninde insallah kesinlesir ve gidebilirsiniz izine.nasil can cekisiyorsun simdi kimbilir.yarin cuma hayirlisiyla...

gelin seninde az kalmis izine.zaman gecmek bilmez artik.oradan geri gelmekde cok moral bozuyor eger ailen orda kaliyorsa......esimin anneanesi ve dedeside yarin yolcu.bugünlerde orayada cok misafir akini var.aynen seninki gibi.....

Dalolim hadi sana hayirli yolculuklar güle güle gidip gel insallah..

Sonrada gelin gide, sonrada Vicdan gidiyormus, ohh sirayla yol edeyim ben szleri:) Vicdancim evet asisi vardi ondan heralde birsey olmadi cok sükür, bizde iyilestik ,saglik gibisi yok gercekten.

Donauinselfeste giden var mi? Biz esimle cumartesi gidecegiz bakalim,cocuklar icinde bölüm varya oralara takiliriz.

Gülcin cuma günüde geldi sayilir, hadi gözün aydin:)

Sevgiler herkese..

slm kizlar uzun zamandir yazmiyordum cünkü internetim yoktu ama sükür bügün kavustum size.benden sonra yazanlara kizlar kusura bakmayin cevap yazmadim. valla kizlar bende allah izin verirse bir haftam kaldi tr ye insallah tr dönüsü allah nasip ederse bulusuruz karar veririz valla siz grill diyorsaniz grill siz gün diyorsaniz gün yapariz önemli olan gönüller hos olsun degilmii:sm_cool::sm_cool: kelebek vicdan miss sizede gecmis olsun insallah tez sihatinize kuvusursunuz.gülcin insallah sende tez yakinda tr ye gider ailene kavusursun öpüyörüm kizlar byeeeee

selam benim gibi firtinanin azabina ugrayan varmi bakim?? basima geleni duysaniz belki inanmazsiniz ben bile yasadiklarima inanamadim!!! oturmusum annemle 20 bez. sohbet ediyorum bir firtina cikti sastim aman dedim eve gideyim yagmur yagarsa camlarim acik kötü olur gidene kadar ayagimi mi burkdum, kafama agac düsüyodu bide motorlu yagmurdan kayip bana carpiyodu sonraaaaaaaa eve geldim kapiyi bi actim gözlerime inanamadim eve sanki hirsiz girmis yahu birbirine girmis hersey, iceri yagmur yagmis her yer su bide yatak odamdaki perde sopasiyla beraber kopmus!!!! deli oldum bide sabah temizlik yapip cikmistim her oda toz toprak olmus simdi söyleyin bakem varmi benim gibi firtina magduru??? hepinizi öpüyorum

Herkese günaydinnnnn:sm_cool::dance:
Kizlar nasilsiniz bakalim.Ben esimi AMS e yolladim simdi ondan telefon beklyiorum.Insallah hersey istedigimiz gibi olurda söyle 6 hafta felan tatilimizi yapar geliriz.a.s
Kelebegim missim gecmis olsun canlarima.s.
Kizlar vallahi ben sizleri cok sevdim.(Missim özellikle seni cok sevdim)
Keske izine gitmeden birdaha bulusma sansimiz olsaydi:çok üzgünüm:Olsun ama gelincede bol bol görüsürüz.Tabi izinden dönüpte tamamlandigimizda havalar nasil olur bilinmez:sm_confused:
Amma konustum ya.Gelin canim biz evdeydik firtina ciktiginda.Beniom evin önünde donlar kiyafetler ucustu:Roflol:Bizim burada pazar varya oradaki araplarin tezgahlari birbirine girmis hepsi hortuma yakalanmisti.Karsi binamdaki bir evin camlari kirildi assagiya insanlarin üzerine düstü.Yan sokagimda yolun ortasina masa düstü.Caprazimdaki kilise parkindaki agaclar yikildi:Roflolaha anlatayimmi:)
Bu arada gecmis olsun demeyi unuttum gelincim:1hug:

Yaren internetine kavusmussun ohh, Allah kimseyi internetsiz birakmasin:)
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkürler, iyilestik cok sükür yaa.

Gelincim sen neler yasamissin öyle yaa, cok gecmis olsun. Biz ailece evdeydik ve camdan olanlari seyrettik sadece, birde balkondaki seyleri toparladik biraz, balkonda termometre vardi o kirildi sadece:)
Evin önünde agac dallari düstü hep yola, insaat var eviminizin önünde onun demirleri yikilacak diye korktum tabii.
2 kisi ölmüs dün yaa
Allah'im ne havalar oluyor degil mi kizlar, hani filmler izliyoruz ya felaketler oluyor bunlar hep gercekte olabilir ummadik anda..Allah ölümünde hayirli ve güzelini nasip etsin..

slm kizlar valla gelin allah sana yardim etsin basima gelseydi oturur aglardim ben biraz temizlik hastasiyim :Roflol:ama önemli olan can sagligi degilmi canim gecmis olsun. ben evdeydim valla bizim burda o kadar siddetli oldugunu fark edemedim sadece balkonu topladim sonra seyrettim yagmuru hepinizi öpüyörüm kizlar byeeeeeee

gelin 54 gecmis olsun valla okudum gelmeyen kalmamis basina allah canini sag etsin gerisi kolay izine gidenlere hayirli yolculuklar hersey dilediginiz gibi olur insallah.
Ben gitmiyorum insan az üzülüyor ama olsun seneye insallah.
Sudenaz izin isi oldumu ailen orada galiba.... cok istiyorsun allah gönlündekini versin.
KELEBEKGIBI BLOGUN COK HOS BAKTIM GIRIYORUM ARADA KIZINDA PEK CICI ALLAH BAGISLASIN CÜMLEMIZINKINI
HERKESE SELAM VE SEVGILER

Kizlar Allah nasip kismet ederse 10 temmuzda yola cikiyoruz.10 agustostada türkiyeden buraya gelmek iicn yola cikyioruz.Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…