Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

ceydacim gercekten bazen rüyalar birseylerin habercisi oluyorama bizim gözlerimiz perdeli oldugu icin göremiyoruz iste...yoksa herseyi önceden tahmin eder, olacak seylerden bir sonuc cikartamazdik.ama senin hep böyleyse sen biliyorsun artik.acaba kimle tartisacagim dersin....oda zor ya...

sudenaz yolculuk ne zamana tam olarak..yaptiginda sonucu söyle tuttumu tutmadimi diye...

gelin safak kac simdi...ahh canimm burda kalmis.her iste hayir vardir....

vicdancim kismetse sali günü yola cikacagiz.Pazartesi günü kurabiyeyi yaparimki saliya kalmasin.Sana sonucu yazarim canim.Bu arad aevet 2 kilom kaldi vallahi cok sevincliyim:):)

deliyah hosgeldin aramiza...
Kizlar nasilsiniz? Vicdan yeni ekledigin resimler harika bebekkokusundaki.Maasallah Mustafa'ya.

Sevgiler hepinize..

selam sude naz bulusma kararinizi cok begendim.banada haber verin.gerci yeniyim sohbetlerinize daa hic katilmadim ama olsun.haberimolsun ben bezirk baden denim.sevgiler KIZLAAAAAAAAAAAR

selam kelebek gibi,
minigin cok tatli yazdiklarini ve sayfani coooooook begendim.ssssst nasi yaptin söylesene:)bende ogluma yapmak isterdim.benim sincapiminda sayfasi olsun dimi

slm kızlar ben suan tr deyım sızı unutmadım arkadaslarnaniknanik burasıcok güzel dalolım burda gördüm bıtanem burda mıss burda pazartesı dügüne gelecekler beraber eglenecegız ınsallah sızın yerınınızede eglenırız:teytey:kızlar allah herkesı annesıne babasına kavustursun öpüyorum sızı byeeeeeea.s.

ohhh Yaren ne güzel yaa, birde oradada görüsmüssünüz. Dügünde iyi eglenirsiniz..
Tatilin tadi baska oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Hepinize iyi pazarlar..

mehtacim hosgeldin aramiza.Suanda cogu arkadasimiz türkiyeye tatile gittiler.Kismetse bende yarin öglen itibari ile yola cikiyorum.Artik döndügümüzde organize edecegimiz toplantilarimizda senide aramizda görürüz insallah.

Eveeettt kizlar bende yarin yolcuyum.Allah nasi kismet ederse carsamba agleden sonra evimde babacigimin yaninda olurum.Ama neden se bu sene icimde hep bir korku ile cikiyorum yola.Insallah kazasiz belasiz sag salim gidip geliriz.Hepinizi öpüyorum dualarinizi eksik etmeyin bizden.
h.gif
o.gif
s.gif
c.gif
a.gif
k.gif
a.gif
l.gif
i.gif
n.gif

sudenazida yolcu ettik.allah kazasiz belasiz babacigina kavusmayi nasip etsin..darisi pazara benim basima.bende cumartesi gecesi gidiyorum allah nasipm ederse...
mehtapcim sende hosgeldin aramiza..sen türkiyeye gitmiyormusun...
ceyda siz neler yapiyorsunuz bakalim.sizdede tr ye giden varsa artik zamanla yanliz kalacaksiniz dimi...

Vicdancim sira sana geldi demek. Gelin yazmadi daha o da gitmistir heralde..
Benim görümcem cumartesi gelecek 3 haftaligina gitmisti o da.
Aileden giden gelen oluyor arada...

Herkese hayirli günlerr.....

Back