Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Kizlar bulusmamiz cok güzeldi vallahi.Ama eso melisözge ve nurcennet sizler yoktunuz.Neden gelmediinz kizlar ya:çok üzgünüm:O kadarda bekledik sizi durakta:çok üzgünüm:

Kizlar yaa ben iyiki erken cikmisim cünkü simdi oturdum daha inanmazsiniz. Kizimi yatir falan derken, kiz yolda zor durdu ayakta uyukladi resmen o da yorulmus.
Hee biz tani direk eve gelmedik, biraz daha gezdik bizim buralarda sokak eglencesi vardi kizim biraz müzik dinledi, dondurma yedik derken ancak geldik yani.
Ayy ayaklarimi az önce sicak suya yatirdim, her parmagim ayri agriyo, ayakkabidan birazda galiba..
Gelemeyenler hesap verin cabuk dermisim :P hehe Gelmenizi isterdik gercekten ama bir dahakine artik.
Sabreeeet bitanemce, gelir resimler birazdan.

Bu arada anlat bakalim yarismasinda bizim grup yendi sanirim, siz Shrek'i bilememistiniz, ödüllü yapsaydik. Mesela bir dahaki bulusmaya kazanan grup yiyecek getirmeyecek sadece kaybedenler getirseydi hehehe :D Ne ödül ama ....

GÜNAYDIN KIZLAR::::
bende dün direkt kayinvalideme gittim.ordan 10.30 civarinda geldik.daha ondan sonra oglumun karnini doyurdum yatirdim.esim yatti.ben 1.20 ye kadar halilarimi sildim.bu aksam misafirim geliyor.hazirlik yapmam lazim,temizlik tamamda,pasta börek lazim.kahvaltidan sonra onlari yaparim artik...

dün cok eglenceliydi gercekten...hava hepinizi carptimi kizlar nerdesiniz....

Kizlar hepinize güaydinnnn
Resimleri ancak aksama dogru yollarim kizlar.Malum haftasonu benim kocis ilgi alaka beklyior benden:):):)

Kizlar hepinize güaydinnnn
Resimleri ancak aksama dogru yollarim kizlar.Malum haftasonu benim kocis ilgi alaka beklyior benden:):):)

sude fotolari "bize ozel " bolumu koysana canim ...
daha cok ilgi ceker ve hem uye olmayanlar o bolumu goremiyorlar biliyorsun daha iyi olur...
tabii yine siz bilirsiniz benim ki bir oneri yerimseniben

Kizlar resimleri zepp arkadasimizin uyarisi ile Bize Özel bölümüne koydum.Bakmak isteyen arkadaslar lütfen Link Silinmiştir.

slm kizlar dünden bügüne nasilsiniz?? valla kizlar dün cok güzeldi benim icin güzel gecti insallah devami gelir böyle günlerin.kizlar ben yorgunun bügünde cocuklari havuza götürdüm temel yoruldum dünden yörgünlük vardi zaten, sude resimler güzel tek bu kadarmi resim sen cok cektin,devami gelecekmi yoksa?
kizlar gülümü zecken isirmis bügün farkina vardi canim dünden hediye kalmis gülüme iyiki erken fark etmisKötü Kazen
neyse kizlar öpüyörüm sizi byeeeeea.s.

Yarecim resimlerin geride kalanlari genelde tek olarak cekilenler.Istersneiz onlardanda koyabilirim.Istege bagli tabiki.Gülümede cok gecmis olsun diyorum.Asisi felan varmiydi??

Ayy Yaren korkutma kiz bizi...Gülüme gecmis olsun, bizdede var mi acaba hic ayrintili bakmadimda hee, birde cocuklarda varsa kizimda bol bol yerlere oturdu.
Bakayim bari..

Bir dahaki bulusmayi baska türlü yapalim kizlar! Mesela grill yapabiliriz..Herkes sevdigi etten getirir yaninda azcik, isteyen tavuk isteyen köfte yapip getirir,isteyen balik...Ne dersiniz? Yanina sadece icecek ve ekmek getirilir.
ve baska bir yerde yapalim grill yapmaya elverisli yasak falan olmayan bir yerde yani.

Benim aklima böyle bir fikir geldi herkes bir dahaki bulusma hakkinda fikir beyan etsin hadi..Biz yapana dek zaten 15-20 gün gecer..Tatile gitmemis olanlar bulusmus olur.

Hadi hepinize simdiden güzel pazarlar..

Kizlar ne o bulusmadan sonra ne oldu size yok oldunuz ? :)
Vicdan amma hamaratsin canim maasallah birde hali sildin hee o gün..Nasil gecti günün misafirlerini eminimki iyi agirlamissindir..

Kizlar vallahi o kadar güzelbir piknik yasadikki anlatamam.Hepinizle tanistigim icin cok memnun ve mutlu oldum.Vicdancim benim halilarda silinecek canim ya.:):):)
Saka bir yana ceydanin dedigi gibi amma hamaratsin he
Ceydacim öne sürdügün fikir güzel fakat biran önce karar verelim.Cünkü cogu kisi izine hazirlaniyor.Kizlar benimde söyle bir önerim vardi aslinda.Bilmem sizler ne dersiniz.Gün yapalimmi kendi aramizda.Mesela 50ser euro ile baslayalim.Hem sürekli görüsmüs oluruz hemde para biriktirmeye bahanemiz olur:)

teskkürlerceyda ve sudenaz.ya mecbur kalmasan belki gecenin o saatinde hali silmezdim ama.buharli hali makinasini getirdim o aksam yengemden.halilara ilaci sürmüstüm.makinada calismayinca sabaha kadar öyle kalamayacagina göre mecbur elle sildim.ama gercekten yoruldum ya.zaten hava insani yormustu.öyle oldu.ertesi günde temizligimi yaptim.kahvaltidan sonra pasta börek hazirladim artik.

5 cesit hazirladim.un kurabiyesi,elmali pogaca,su böregi,tatli maya ve irmik tatlisi yaptim.hepsi kolay olan seyler.zaten o saatten sonra farkli tatlar üretmek icin böyle seyler yapmak lazim...fena olmamislardida...

gülüm sanada gecmis olsun canim.bunuda duyunca hemen cocugu tekrar kontrol ettim.bugünde asiya gittik.benim auffrischung mustininde ilk asisi oldu.insallah baskasinda cikmamistir...

sudenaz senin halilari sen benden daha iyi silersin artik canim.cünkü ben cok yorgun ve yogunum bu aralar.yapardimda.......oynamasini bilmeyen gelin yerim dar dermis ya.....ondan oldu dimi...

gün fikri icin ben fikrimi söyleyim.esim güne girmeme izin vermiyor.cünkü gecen sene bunu arkadas cevremle yapmak istedigimi söylemistim.evde olup hamile oldugum zamanlarda olmasina ragmen hayir cevabi aldim.yani ben yapamam.buna eminim .yani esimin yine hayir diyecegine...malesef...

Vicdancim vallahi ne güzel seyler yapmissin cnaim.Kolay diyorsun ama su böregi ugrastirir insani.Halilara gelince izine gitmeden yikayip kurutup kaldiraacagim.Gelince temiz temiz sererim artik.Gün icinde zaten bir fikirdi bakalim diger arkadaslar ne diyecek.Belkide kimse yanasmaz :):)

Aslinda bu gün fikri benim aklimada gelmistide daha yeni tanisiyoruz diye belk iileriye dogru olabilir diye düsünmüstüm.
Görümcemde arkadaslariyla gün yapiyorlar bana sende katil demistide ben siz hep bekarsiniz falan ben ne yapicam aranizda dedim:)
Ela'da katilir sanirim bir dahaki bulusmaya bu ay sinavlari bitmis oluyordu. Nurcennette gelir, melisözgede insallah..Yani bir dahakine daha kalabalik olalimmmmm:)
Yokuslu bir yer olmasin ne oluuuuuuuuuuurrrrrrrrrr:P
Grill Party yapalim iste ne güzel :) Yalniz ben mangal islerinde anlama pek hep elektriklide yaptigim icin..
Bizden baskada kimse yazmiyo yaa,diger kizlar ya cok geziyorlar yahut evde cok isleri var..
Benim bugün cok basim agriyorrrr, yillardir bas agrisi bilmeyen ben bugün hepsini toptan cekiyorum yaaa:( Dünde tüm gün karnim agrimisti.. Bakali myarina hayrola..
Birde ben rüyamda yilanlar gördüm:(

selam kizlar sudenaz gün fikri iyide o kadar cocuk bir odada durmaz arkadasim fikrin güzelde bizimkileri az fazla canli ;))
ben hep konusuyor yaziyorum ama katilamadim utaniyorum valla hep laf var icrat yok bende bogi parki biliyormusunuz oraya gidelim birdahaki sefere herkez fikir versin icinden en uygunu seceriz öptüm hepinizi

Back