Gülcin senin adina cok sevindim canim,ohhh keyfince bir tatil yaparsin insallah!
Gittiginiz gün tam esimin dogumgünü:)
Kizlar esimede isyerinden Eylül gibi gidebilirsin 3 hafta demisler ve bizde düsünüyoruz. Eylül ortasi Ramazan ve ben Ramazan Bayramina 4-5 gün kala gitmeyi düsündüm, esimle konusacagiz daha. Yani bizim Türkiye isi taaaa Ekim ayina kaliyor gibi. 6 - 27 Ekim arasi planladim esimde isterse o tarihleri.
Nurcennet blogum hakkinda görüslerin icin cok sagol:) Elimden geldigince blogumla ilgileniyorum. Bence herkesin böyle bir sayfasi olmali, yani internete girenlerin. Hem birseyler ögreniyorum bu yönde hemde güzel kisileri taniyorum, özellikle anneler tanidim oradan cok.
Birde kizima hatira olacak tabiki yazdiklarim, insallah birgün okuyacak:)
Kayinvalidem Tr'den geldi düngece ve kizima ciciler getirmis, banada tabii. Birde cok güzel bir bilezik almis kizima:)
Dün biz esimle kizimla Donauinselfest'teydik. Gündüz gittik tabiki, gece cocukla olmazdi. Bir ara kizim bunaldi kalabaliktan ve agladi. Birazda arabasinda durmaktan bunaldi sanirim. Cocuk bölümüne gittik orada birseylere bindirdik.
Balonlar aldik, heryer bir senlik dogrusu orada.
Bir ara kizim aglarken ben sakinlestimeye calisiyordu mhem yürüyordum, ynaimdan gecen bir Türk bayan dediki: besikli cocuklada geliyorlarya falan ..gibi uzaktan gecerken duydum ve gitti. O anda kizimla ilgileniyo olmasaydim kesin kavga ederdim heralde..
Sanki ona düstü tasasi yaaa. Sen gezmene baksana kardesim sanane dimi ama, gözüne neden ben battim acaba! Ben biliyorum ama neyse... Allah kim ne düsünürse 10 katini versin diyorum!
Ayrica kaldiki kizim besik bebegi degil, 13 aylik. Ben orada ne bebekler gördüm yabancilarin kucaginda 2-3 aylik minik minik, onlarla bile gelmisler.
Neyse yaa bizim bu Türkler her yerde birbirini köstekleyecek yaa illaki! Bir yabancinin eline düsmek daha iyi bir zor durumda..Tabi iyileride var ama cok bu tip insanlar cikiyor karsima ve gicik oluyorum ben!
Kendim böyle yapmiyorum cünkü, bir yardima ihtiyaci olan olsa hemen hic cekinmeden yardi mederim cünkü, karsiliginda bu tip hareketler görüncede insan biraz bozuluyor tabiki!
Coook uzun yazdim kizlar, haydi okuyun:)
Güzel bir pazar günü dilerim hepinize:)