Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Selamin hello kizlar yenidenn
vicdancim tskler canim ben termusu bitanemceye verdim cay yap diye ben getiremem cay kurabiye yeter bana :)) kizlar hava 30°C gösteriyor ama duzelir meraklanmayinn his benim bebeler buyuk sorun olmaz sizinkiler daha kucuk ama hava guzel hem yagsa yaz yagmuru birseycik olmaz......
Hadin sonra görusuruk öpuyorum sizleri

selamin hello kizlar,
nabersiniz beni sorarsaniz bendeji iyim:) kizlar ben yarin gec gelecem kizimin gösterisi var ne ondan ola biliyorum nede sizden ben bitanemceye dedim o cayi getirecek geri kalanida ben getirecem artik nekadar yaparsam kusuruma bakmazsiniz artik sakin ola oralarda kaybolmayin mazallah sizleri kim ariyacak ben olmazsam sizin haliniz yaman haa bide sakin sudenaza guvenmeyin siz kayboldugunuzda o sizi aramaz ohh be kurtuldum derr ciddiyim ha saka felan degil gelin kelebek gibi siz kendinize mukayet olun tekbirinizi alin taktiri allaha birakin :))) kiz sude allahtan online degilsin ehheh bana lafta atamasin unutma son söz dayima benimdir guzelimm

Kim demis online degilim ahanda yakaldim snei.Kiz sen utanmiyormusu milelti bana karsi kiskirtmaya.Hem sen niye gelyinki git sen kizinin gösterisini izle aaaaaaa:oklava:
Meydani bos buldun hemen arkamndan atiyorsun degilmi.Yok öyle yagma.Ama seni mazur görmek lazim
DELISIN nede olsa.Doktor kendi haline birakin dedilaelaelaelaelaekafamçokkarıştılülülülülülü

Kizlar benim kizin uyanmasini bekliyorum hee hanfendi güzellik uykusuna yattida:) Onu hazirlayip falan cikariz artik ee biz yakin degiliz yavas yavas geliriz hem acele etmeden. 1 saat sonra cikariz heralde.
Hadi görüsmek üzere, kiz Gülcin seni bekliycem hee Dm 'in önünde, senide bekliyorum gelincim :) Beni siyah beyazli esarbimdan taniyin :) Ciao

Kizlar hava durmuna baktim simdi öglen 29 30 derece arasi gösteriyor.Ben suanda son tepsi pogacalarimi firindan cikarioyurm.Miss sana yok canim pogacalardan.hehe
Gelin54 canim ben ceydaya telefon numarami verdim msnden snei msn in olmadiig icin bizde malesef konusamadik.Ama sanada özelden yaziyim olurmu:)

Kizim varya sen harbiden benden delisin artik meydani sana veriyorum buyur nede olsa ben delilikten ciktim sana benim doktorun nummarasini adressini vereyim git bi termin al yada bens enin yerine alirim kizim nede olsa insanlik görevim:Roflol: ama uzulme guzelim hersey duzelecek:teselli: ( kizim seviyom seni ama simarmayerimseniben)

Kizlar hava 30 derece gösteriyor.Insallah güzel bir gün olur.Ben son tepsi pogacalarimi firindan aliyorum simdi.Miss sana yok heveslenme bosa.Zaten sen siskosun yemeye yerinde yoktur:):)
Gelin canim sen merak etme ben seni görür görmez kosarim hatta kucagina ziplarim:):)
Bende kirmizi karanfilimi takar gelirim hehe

Kizim varya sen harbiden benden delisin artik meydani sana veriyorum buyur nede olsa ben delilikten ciktim sana benim doktorun nummarasini adressini vereyim git bi termin al yada bens enin yerine alirim kizim nede olsa insanlik görevim:Roflol: ama uzulme guzelim hersey duzelecek:teselli: ( kizim seviyom seni ama simarmayerimseniben)

Hadi hadi sefiyomus.Pogacalari duydun yag cekiyorsun dimi.Ama yagma yokkkk vermiycem sana kuru pastalarimdan pogacalarimdan dolmalarimdan elmali kekimdennnnnlülülülülülülaelaelaelaelae

kizim sen simdi bana resmen hakaret etin yaaaaa belden asaga vurmaya basladinnnnnnnnnnn ok blokesin ignoresin bundan sonra Kendine baska birini bul askimiz burda noktalandi herseyimiz biti artikkkkkk

GELIN54 onlinesin canim gördüm fakat özel mesaj ayarlarin kapali sanirim mesaj gönderemiyorum sana.Bak buraya msn adresimi yaziyorum hemen kaydet zira bes dakikaya siliyorum:)

Ben bi pogacalara bakip gelem:)

kizlar ben biraz gecikecegim galiba.siz beni beklenmeyin.ben nasil olsa yeri biliyorum.ayni yerde bulusacagiz dimi.ben oraya gelirim....
esim arabanin farlarini taktiriyormus.onu beklöeyecegimde.....

birtanemce okudun benim mesaji dimi.en azindan bir kisi bilsinde benim gecikecegimi.sonra orda agac olmayin beklemek icin...bak ben orayi nasil olsa biliyorum arkadan gelirim ok.....

Back