Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlar bu sefer ektiniz bizi kaba tabirle yaziyorum kelebek gibi sude naz bir ikisi daha.siz bulusmayi yaparken bizsize sorduk istiyorsaniz erteleyelim ama siz yok hayir falan dediniz ve kimse gelmedi bir sözünün arkasinda olan vicdancim oldu ve diyer arkadaslarim oldu bu sefer de biz tarihi ayarlariz ikinci bulusmaya gelen gelir gelmeyen tanismak istediginin evinne gider orda yagmurda yazmaz rüzgarda esmez.cumaya ben yokkum birde gülüm yok eso yok ben erteleyin diyorumoki altici ayin 13,12 ola bilir allah izin verirse.:1no2::1no2:
Bencede cuma olsun arkadaslar
Ne dersiniz bu hafta cumaya bulusalim mi? Bence cok iyi olur...
Ayin 8 'i oluyor galiba.
yarencim bu kadar sinirlenmene gerek yok,kimse mecbur degil gelmeye,ki sude naz ve kelebek gibi cok istiyorlardi gelmeyi,eminim kide gelmedikleri icin cok uzgunler,
biz 2 de bulusacaz yazdik miss ve vijdandan haric hepiniz 3,bucukda geldiniz,ve formada gec kalacaksiniz diye bisey yazmadiniz, ANLAYISLA KARSILADIK:
yani herkesin isi cikabilir sonucda hepimizin cocuklari ve kocasi var,birbirimize karsi anlayis göstermemiz lazim!!!!!!!!!
Kizlar siz hepiniz 10. Viyana'dasiniz ve yakinsiniz bol bol bulusun yaa. Ben 2. Viyana'dan biri olsaydi coktaan bulusurdum. Ela var ama o hic gözükmüyo ve cok isleri yogun anlasilan..
Yaa yarin yagmurlu hava hee ona göre.
Haftaya bir tarih verecegiz anlasilan..
slm bitanemce ben size demedimmi. ben gecgelecem ve ordakilerede söyleyin yani ayse pessssssss öznüra ikidefa dedim ben 3 gelirim isim var diye .öpt byeeee
kelebekgibi biz yukarda yazdik biz cumaya yokuz diyee siz halen bunun üstüne bir bulusma daha gerceklestiriyorsaniz demekki bizim bu sitede artik yerimiz yok byeee güle güleee