Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

slm kizlar bu sefer ektiniz bizi kaba tabirle yaziyorum kelebek gibi sude naz bir ikisi daha.siz bulusmayi yaparken bizsize sorduk istiyorsaniz erteleyelim ama siz yok hayir falan dediniz ve kimse gelmedi bir sözünün arkasinda olan vicdancim oldu ve diyer arkadaslarim oldu bu sefer de biz tarihi ayarlariz ikinci bulusmaya gelen gelir gelmeyen tanismak istediginin evinne gider orda yagmurda yazmaz rüzgarda esmez.cumaya ben yokkum birde gülüm yok eso yok ben erteleyin diyorumoki altici ayin 13,12 ola bilir allah izin verirse.:1no2::1no2:

Sevgili yarencim bu kadar sert cikmana gerek oldugunu sanmiyorum canim.Nihayetinde aksam hickimse gelmyiordu sabah bir kaltik herkes piknigi planlamis.Ben doktor randevum vardi ona gitmek zorundaydim.Doktordan ciktiktan sonnraki bana kalan zaman zaten birseyler yapmama yetmezdi.Cocuklarim kayinvalidemdeydi ve onlarida almaya gitmem en azindan 1 bucuk saatimi alirdi.Üstüne üstük esimin gicikligida tutunca gelemedim.Eger aksam hersey planli olsaydi bizde bir haftadir hayalini kurup tarihini saatini belirledigimiz bu piknige gelirdik.Fakat tahmin edebileceginiz gibi isin icine baska sebepler girdiginden dolayi gelemedik.Magdem diyorsun ki'bu sefer de biz tarihi ayarlariz ikinci bulusmaya gelen gelir gelmeyen tanismak istediginin evinne gider orda yagmurda yazmaz rüzgarda esmez.'O zaman bende bütün arkadaslarimi evime davet ediyorum.Kizlar buyrun bana gelin yaremcim inde dedigi gibi tanismak isteyene kapim sonuna kadar acik!

Bencede cuma olsun arkadaslar
Ne dersiniz bu hafta cumaya bulusalim mi? Bence cok iyi olur...
Ayin 8 'i oluyor galiba.

Kelebekgibi biraz önceki teklifim hala gecerlidir.Fakat yok dirarida olsun derseniz tarih benim icin uygun canim.Gelmek isteyenin basimizin üstünde yeri vardir!

yarencim bu kadar sinirlenmene gerek yok,kimse mecbur degil gelmeye,ki sude naz ve kelebek gibi cok istiyorlardi gelmeyi,eminim kide gelmedikleri icin cok uzgunler,

biz 2 de bulusacaz yazdik miss ve vijdandan haric hepiniz 3,bucukda geldiniz,ve formada gec kalacaksiniz diye bisey yazmadiniz, ANLAYISLA KARSILADIK:

yani herkesin isi cikabilir sonucda hepimizin cocuklari ve kocasi var,birbirimize karsi anlayis göstermemiz lazim!!!!!!!!!

öncelikle Sunu Belirteyim Kizlar Egerki Bir Arkadaslik Kurucaksak Veya Burda Yazilarimizi Paylasacaksak Hepimizin Birbirine Saygi Duymasi Gerekir !!
Kimse Kimsenin Evinde Neler Olup Bittigini Bilmez Anlayisli Olalim !!
Herkesin Planlamadigi Olaylar Heran Olabilir !!
Allahin Günü Bitmedi Illa Ilk Gün Ilk Bulusma Herkes Gelecek Gelmeyeni Aramiza Almayacagiz Diye Bir Seymi Olur !!
Bende Gelmeyi Istiyordum Oglumun Kolu Kirildi Rahat Edemiyecegiz Diye Birdahaki Sefere Giderim Dedim !!
Sonucta Bu Ilk Ve Son Bulusma Degil !!
Ve Benim Bir önerim Var Iyi Hava Olursa Bir Yer Ayarlansin Vede Her Ihtimlale Karsi Bir De Kötü Hava Olursa Bir Yer Olsun Yani Her Iki Hava Sartindada Bulusalim ! Bu Kezde Bir Baska Yer Olsun !
Ne Dersiniz ?

NURCENNETCIM sana katilyiorum canim yazdigin her satira.Önerin de bence cok mantikli.Gelmek isteyyen arkadaslarda fikirlerini yazsinlar.Konusup görüselim.

arkadaslar bu ne hiddet bu celal!yarencim gercekten tepkin biraz sert olmus..ordayken demistin ben yazarim diye ama farkli yazarsin diye düsünmüstüm.bayagida sert olmus.daha hic kimse birbirini dogru düzgün tanimiyor.ve bulusmayi en cok isteyenlerde ceyda ve sudenazdi bildigim kadariyla.siteye yazmaya basladigim andan itibaren herseyi o ayarlamaya calisiyordu yoksa niye gelmesinki..

gercekten bulusmamizda cok aniydi.ben geceden baktigimda kimsenin görmedigini anlamistim.bu bulusma zor olur diyordum.ama siz zaten önceden tanisiyormussunuz ya benimde vaktim vardi geldim ama baska bir isim olsaydi bende gelemezdim.
arkadaslar daha bulusamadan birbirimize bu sekilde kirmayalim...insallah ikinci bulusmada herkes olur güzel bir bulusma yasariz......

slm kelebek gibi bide sudecim ve digerleri bilmeden yazmayin lütfen benim nedemek istedigimi lütfen iyi okuyun.birincisi bulusmadan bir gün önce ben kelebege dedim gel erteleyelim saat gece 12 ben kapali bir yer ayarlarim dedim.sudeylede sabah konustum bos ver yiyecek falan dedim sen gel dedim ve ben onlara hep dedim kizlar sude kelebek siz sef siniz yani siz herseyi ayarlayin bakiyorum herkes bekliyor kelebek gibi yada sudecim biseyler yazsin aksam 12 de baktim kimse bisey yazmamis ozaman aksam deselerdi biz gelmiyecegiz bizde kalkkip gelmezdik.bende biliyorum herkes evli herkessin cocuklari var koca ayri birdert ama ozaman bir plan yaparken lütfen 10 gün üstünden gecsin gelen gelir gelmeyen gelmez on gün icinde bulusmayi okurlar kararlarina öyle karar verirler oki ben daha yazam ama bilgisayrin aküsü bitiyor kizlar sinirli falanda degillim ben kelebege msn ye girse ordanda konusacam sacini basini yolacam sude seni ilk gördügüm yerde kulagini cekecem hehhehehehe msnde konusuruz bazi kisiler yanlis anliyor:oklava:a.sa.s

yarencim bu kadar sinirlenmene gerek yok,kimse mecbur degil gelmeye,ki sude naz ve kelebek gibi cok istiyorlardi gelmeyi,eminim kide gelmedikleri icin cok uzgunler,

biz 2 de bulusacaz yazdik miss ve vijdandan haric hepiniz 3,bucukda geldiniz,ve formada gec kalacaksiniz diye bisey yazmadiniz, ANLAYISLA KARSILADIK:

yani herkesin isi cikabilir sonucda hepimizin cocuklari ve kocasi var,birbirimize karsi anlayis göstermemiz lazim!!!!!!!!!

slm bitanemce ben size demedimmi. ben gecgelecem ve ordakilerede söyleyin yani ayse pessssssss öznüra ikidefa dedim ben 3 gelirim isim var diye .öpt byeeee

Kizlar siz hepiniz 10. Viyana'dasiniz ve yakinsiniz bol bol bulusun yaa. Ben 2. Viyana'dan biri olsaydi coktaan bulusurdum. Ela var ama o hic gözükmüyo ve cok isleri yogun anlasilan..
Yaa yarin yagmurlu hava hee ona göre.
Haftaya bir tarih verecegiz anlasilan..

Bak Yarencim ben en son bulusma ayarlanan gece son olarak bunu yazmisim, burada gelecegime dair bir isaret göremiyorum ben... Ayrica diger gün bazi islerimin cikacagini bilmiyordum.
Sonucta tabiki burada amacimiz tartismak kesinlikle degil, sadece böyle tepki vermemeni isterdim. Hani senin yazmandan sanki herkes mecbur gibi ve gidemeyenler isteyerek sizi ekmis gibi ve siz zorla bulusmussunuz gibi...
Sizin ertelemenize gerek yoktuki biz gelemiycez diye. Sonucta siz gene kalabalik olmussunuz bayagi ,ne güzel toplanmissiniz.
Her toplantida tüm herkes olmali degil! Gidebilenler gider..

Sude_naz ne diyosun kiz biz bir bulusma yapalim mi? Cumaya yapalim mi? Gelebilenler gelir. Gelemeyenler icinde sonra yakin zamanda gene yapariz olur biter:)a.s.

slm kizlarr demekki chefler plan yapmamis bulusma gününü ayarlamamis bizimkiler kendi kendilerini gelin güvey olmus wig parkina gitmislerrr vijdanda ordan gecmis ugramis bizee bilseydik kimsenin gelmiyecegini bosuna wig parkina degilde bizim grubun bir evinde bulusurduk o yagmurada takilmazdikk bulusmadan bir gün önce miss gildeydik ve biz dalolim ve bitanemceye ve miss sorduk bulusma oluyormu olmuyormuu ona göre hazirlik yapalim onlarda dedi oluyor cheflerden aksam 12ye kadar haber bekledik ve cheflerde birsey yazmayinca genede gidelim dedik kimse kirilmasin diyee hic kimse gelmedi diye üzülmesinler. lütfen bu sayfa elestiriye ve herkesin kendi fikrini söylemesine acik bir sayfadirr kimse üstüne alinmasin ilk bulusma plansiz programsizdi ikinci bulusmayii yaparsaniz eger öyle hhemen kara vermeyin herkesin fikrini alin ondan sonra gidin ok öptüm byee

kelebekgibi biz yukarda yazdik biz cumaya yokuz diyee siz halen bunun üstüne bir bulusma daha gerceklestiriyorsaniz demekki bizim bu sitede artik yerimiz yok byeee güle güleee

ablalarim ben 8 de kaliyorum yaklasik 1 senedir. daha bebisim olmadigi icin ve esimde her gün calistigi icin bulusma ne zaman nerde bir kararlastirirsaniz cok isterim tanismayi :) siz gerci hepiniz birbirinizi taniyorsunuz ama olsun, bide marak ettim gecen bulusmayi nerde yaptiniz neler yaptiniz?

hosgeldin gelin 54...
insallah sende en kisa zamanda bebislenirsin.dünyanin en güzel duygusu bence.simdi o kücücükki hallerini o kadar ariyor ve özlüyorumki.süper bir duygu bu bence.insallah sende en kisa zamanda anne olur ve anlarsin bunu...

bulusma icin bana uyar genelde olan tarihler.önemli bir isim cikmadigi müddetce.gecen ay cok stersliydim dogumgünlerinden dolayi ve tatilden dolayi.insallah en kisa zamanda hepberaber bir tane daha bulusma gerceklerstirebiliriz.

cumartesi yaptigimiz bulusma kurpark oberlaa daydi canim.10 viyana da yani.

kizlar lütfen birbirimizi kirmayalim tamam isi olan esi izin vermeyen veya baska bir durum söz konusu olunca kimse gelmek zorunda degil benimde kaynanam tr gitseydi ve esim evde olsaydi gitme deseydi bende gelmezdim buda gayet normal ama inaniyorumki yarencigimde kötü niyetle yazmamistir bunlari yani espiri iceriklidir sinirle degildir bidahaki bulusmamiz 16.06 2007 olsun önümüzde uzun bir zaman var ozamana kadar herkes kendini ayarlar lütfen bu sefer dogru bi planlamayla bir araya gelelim hepinizi öpüyorum

slm bitanemce ben size demedimmi. ben gecgelecem ve ordakilerede söyleyin yani ayse pessssssss öznüra ikidefa dedim ben 3 gelirim isim var diye .öpt byeeee

ben sadece seni kas etmedim dalolim ,eso,ve gülumde yani bir degil iki degil yarisindan cogu gec kaldiiiii,

diyorumki öbur bulusmada kimse gec kalmasin,isi varsa önceden yapsiin yada gelecem diye söz vermesin,kimseyide bekletmesin!!!!!!!

kelebekgibi biz yukarda yazdik biz cumaya yokuz diyee siz halen bunun üstüne bir bulusma daha gerceklestiriyorsaniz demekki bizim bu sitede artik yerimiz yok byeee güle güleee

gülümm biraz saka yollu yazdim ben o bulusmayi:P
Ayrica diyelimki ben sudenazla yahut biriyle bulusmak istiyorsam, yahut burada Ela yakin bana onunla bulusmak bir yerde görüsmek istiyosam herkesin toplanmasini beklemek zorunda degilim degilmi!
Nasilki siz bizden ayrida bulusabiliyorsaniz, yani bulusma yapilmayan normal zamanlarda...!

Gelin insallah seninde kisa zamanda bir bebisin olur canim, bak gör ki o zaman hayat baska bir hayat oluveriyor!

Dalolim cumartesiye geliyor sanirim senin verdigin tarih..Cuma günü yapsak haftaya? Ben haftasonlari pek uygun olmuyorum canim. Birde sali ve persembe kursa gidiyorum.

Bu haftadan kesin tarih verilmeli ki herkes o zaman kadar cevabini yazar, bazilari internete cok giremiyor cünkü gec görebilir..

Hepinize güzel bir gün diliyorum arkadaslar..
Yarencim biliyorum bizimle tanismayi cok istediginden bizi sevdiginden böyle yaptin ama azcik sabret canim :Roflol:a.s.

Back