Melos hosgeldin aramiza senide kaydettim listeye, kacinci Viyana'dan katiliyorsun aramiza?
Kiz Vicdan yanaklardan isirmak falan dedinde korkuttun beni
Kizimi pek isirttirmamda, kiyamiyorum ne yapayim, kendim bile yavasca öpüyorum
Belki size tuhaf gelebilir ama ben böyleyim :) Bakalim diger bebislerle iyi anlasacaklarmi?
Kizlar bulusmaya az kaldiiiii, melisözge bana adresi sormussun tam olarak. Reumannplatz'dan 67 'ye biniyorsun ve son durak zaten oraya gidiyormus. Yani Kurpark Oberlaa tarafina.
Bende Ela'ya bulusup gidelim dedim ama, belki görümcemde benimle gelirse zaten kolayca gelirim.
Sizlere kötü haberim var, bugünkü gazeteye baktim bir haftalik hava durumuna ve cumartesi aniden azcik serinliyor hava ve yagmurlu simsekli isareti vardi. Insallah iyi olur hava yaa, orada islanmak istemem ama. Ona göre tedbirli gitmek lazim gene.
Kiz Vicdan yanaklardan isirmak falan dedinde korkuttun beni
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Kizlar bulusmaya az kaldiiiii, melisözge bana adresi sormussun tam olarak. Reumannplatz'dan 67 'ye biniyorsun ve son durak zaten oraya gidiyormus. Yani Kurpark Oberlaa tarafina.
Bende Ela'ya bulusup gidelim dedim ama, belki görümcemde benimle gelirse zaten kolayca gelirim.
Sizlere kötü haberim var, bugünkü gazeteye baktim bir haftalik hava durumuna ve cumartesi aniden azcik serinliyor hava ve yagmurlu simsekli isareti vardi. Insallah iyi olur hava yaa, orada islanmak istemem ama. Ona göre tedbirli gitmek lazim gene.