Eki Görüntüle 304018
INCANDESSENCE EDP ve SIGNATURE EDT
Eki Görüntüle 304019
Glimmerstick Açılıp Kapanabilen Göz Kalemi- Smokey Diamond ve Flashy Coppe
istediğim iki kalem de eklenmiş altın rengini görmem iyi oldu tşk.ler:)
keşkeee benim olsalar cnm sipariş bunlar
cnm renk aynen gördüğün gibi makinamı odakladım filan çektim elim o kadar çizgili değil ama öyle çıkmış
,işini gördüysem neee mutlu banaaa
sevgili avon satıcıları erzurumdaki temsilcinizden şikayetçiyim. aradım ürün alacam dedim hiç ilgilinmedi yav. katalog getirin dedim oraya gelemeyiz dedi. para kazanma derdi yok galiba
Eki Görüntüle 304333 perceive bayıldım DEW olanı kullanıyordum ama buda çok hosmuş
Eki Görüntüle 304334 kremlerim begendim bunlarıda
Eki Görüntüle 304335
Eki Görüntüle 304336 kil maskesi ve hediyesi
Eki Görüntüle 304337 zambak kokulu köpük cok fazla begenmedim cocuk sampuanı yegenimin mis gibi kokuyo
Eki Görüntüle 304345 pink crush cok güzel almak isteyenler kacırmasın
Eki Görüntüle 304348 jel kalemim,numuneler rose ribbons,country rose ve pink pop
Eki Görüntüle 304349 karton canta:)
bunlarda benim cicişlerim...su kil maskesi nasıl kullanılıyo arkadaslar haftada kac gün acaba
canım çok güzeller güle güle kullankil maskesini haftada 2veya 3 kere kullanman yeterli canım ben yeri geliyo haftada bir veya 2 haftada bir kullanıyorum temizleyici kullandığım için bu aralar maskeye ihtiyaç duymuyorum aklıma gelince yapıyorum .zaten arınıp pürüzsüz oluyo temizleyiciyle yıkayınca da ama kil maskesinin etkisi de süperrr ben çok memnunum alanlar da çok memnun
kızlar bu ayki katologdan bana önerebileceğiniz bir maskara varmı( kirpiklerim birazcık kısa) önerilerinizi bekliyorum ona göre sipariş verdircem
Canım supershock max maskara en iyisi.Takma kirpik gibi görünüyo-dışı mavi olan
Eki Görüntüle 304568
Eki Görüntüle 304569
Eki Görüntüle 304570
Eki Görüntüle 304571
son sayfada flashy copper kalemin rengi hiç güzel değil kahverengi altınımsı birenk değil yani. smokey ise iyidir. ayak taban koruyucu jel ise ancak benm gibi kışın bi numara çizme alıyorsanız o zaman kullanablirsinz. çünkü küçük oluyor ayakkabı sıkıyor. gerçi işe yarayacaını sanmıyorum bi denedm apartmanda çünkü :)) bakıcam artık :)) kremler benm değil ama avonun kremleri zaten iyi değil çok sıvı. elmalı saç acıcı spreyi yeğenme aldm çok şeker kokuyo :) böyle işte
bencede o süper avonun gelmiş geçmiş en iyi rımeli dışı yeşil olan tombik super schok maskara :)kızlar bu ayki katologdan bana önerebileceğiniz bir maskara varmı( kirpiklerim birazcık kısa) önerilerinizi bekliyorum ona göre sipariş verdircem
güle güle kullan canım hepsi birbirinden güzelyalnız pudra color trendin mi? yeni çıkan değil demi o?