AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Ayyy kırık geldi yemek takımı yaa :KK43:( ayrıcada bir sürü eksik ve yanlış var avon'da çığrından çıktı :KK19:

pro to rujlar üretimden kalktı mı bilginiz var mı acaba?
baby lips istiyorum ben :26:

maalesef bu tür alışverişlerde bi çok şy oluyo cnm bence görmeden bakmadan alma:26:

hayır zaten yemek takımı hediye geldi parayla almadım , 570 tl temsilci girişiyle sipariş verene geliyor... aradık temsilcimizi kırık tabağı atın ben avonla irtibata geçicem size 1 adet servis tabağı göndericekler dedi.. sıkıntı yok yani öyle kalıcak diye korkmuştum açıkcası.. çünkü avondan kaynaklanmıyor tamamen kargocuların dikkatsizliği...

$Fotoğraf1365.jpg
(solutions ürünlerinin hediyesi olan kozmetik çantası) fena sayılmaz.. pek kaliteli gelmedi gözüme ama idare eder cinsten..
$Fotoğraf1366.jpg
krem çok hoşuma gitti kokusu ve yapısı çok hoş gerçekten..
$Fotoğraf1370.jpg $Fotoğraf1371.jpg
bu göz farlarıda hediye olarak geldi.. bunlarda pek iyi sayılmaz sadece koyu füme olanı iş görür diğer renkler çok soluk...
$Fotoğraf1372.jpg
krepe tarağımı daha hiç açmadım denemedim.. ama tarak bildiğimiz krepe tarağı yani sıkıntı olcağnı düşünmüyorum gayet kaliteli gözüküyor..
$Fotoğraf1373.jpg
$Fotoğraf1375.jpg $Fotoğraf1377.jpg $Fotoğraf1378.jpg
full speed parfümün şişesi gerçekten çok büyük fakat tamamen aldatmaca sadece ortadaki turuncu kısım dolu ve kokusu pek hoşuma gitmedi...
$Fotoğraf1382.jpg
buda hediye gelen kolye ve küpe seti.. kolyesini hiç beğenmedim küpeleride idare eder cinsten...
$Fotoğraf1379.jpg $Fotoğraf1380.jpg $Fotoğraf1381.jpg
İşte gelen kolide en bayıldığım ürün bu.. yüzükler çoooook tatlı gerçekten muhteşem duruyor parmakta.. ama ben genelde söz yüzüğümün önüne takıyorum tek taşını.. gayet hoş oluyor :KK1:

Eki Görüntüle 308040
(solutions ürünlerinin hediyesi olan kozmetik çantası) fena sayılmaz.. pek kaliteli gelmedi gözüme ama idare eder cinsten..
Eki Görüntüle 308041
Eki Görüntüle 308042 Eki Görüntüle 308043
bu göz farlarıda hediye olarak geldi.. bunlarda pek iyi sayılmaz sadece koyu füme olanı iş görür diğer renkler çok soluk...
Eki Görüntüle 308044
krepe tarağımı daha hiç açmadım denemedim.. ama tarak bildiğimiz krepe tarağı yani sıkıntı olcağnı düşünmüyorum gayet kaliteli gözüküyor..
Eki Görüntüle 308045
Eki Görüntüle 308046 Eki Görüntüle 308047 Eki Görüntüle 308048
full speed parfümün şişesi gerçekten çok büyük fakat tamamen aldatmaca sadece ortadaki turuncu kısım dolu ve kokusu pek hoşuma gitmedi...
Eki Görüntüle 308039
buda hediye gelen kolye ve küpe seti.. kolyesini hiç beğenmedim küpeleride idare eder cinsten...
Eki Görüntüle 308049 Eki Görüntüle 308050 Eki Görüntüle 308051
İşte gelen kolide en bayıldığım ürün bu.. yüzükler çoooook tatlı gerçekten muhteşem duruyor parmakta.. ama ben genelde söz yüzüğümün önüne takıyorum tek taşını.. gayet hoş oluyor :KK1:

çok güzeller canım güle güle kullan :KK16: evet yüzük çok hoş duruyo bayıldım:KK16:

Eki Görüntüle 308040
Eki Görüntüle 308041
Eki Görüntüle 308042 Eki Görüntüle 308043
Eki Görüntüle 308044
Eki Görüntüle 308045
Eki Görüntüle 308046 Eki Görüntüle 308047 Eki Görüntüle 308048
Eki Görüntüle 308039
Eki Görüntüle 308049 Eki Görüntüle 308050 Eki Görüntüle 308051

ürünlerin çok güzel canım ama full sped dediğin gibi değil canım bende ilk başta senin gibi düşünüyordum sadece ortası doludur diye ama kardeşime aldıktan sonra gördüm ki o kapalı gözükmeyen yerlerde doluymuş:KK17:ordadan ayrı gibi onu ayırdın mı göreceksin tatlım çek iki taraftanda ayrılıyo plastiği:KK1:

avonun fırçalarından memnun musunuz acabaa???
mac 187 ile bozdum kafayı ama ona onca parayı asla vermem avonun fondöten fırçası nasıl ??

mac 187 ile bozdum kafayı ama ona onca parayı asla vermem avonun fondöten fırçası nasıl ??

allık fırçasını kullanıyorum mükemmel bi yumuşaklığa sahip:KK16: için rahat bi şekilde her fırçasını kullanabilirsin bence diğerlerinin de böyle olacağını düşünüyorum

çok yumuşak canım dkülme falan yok bende allık fırçasıda var her ikisindednde gayet memnunum yumuşaklığının sevdim ben:KK16:tavsiye ederim

Arkadaşlar sizin şu mesajlarınızın altında imza ya da deyzi pet(daisypath bilmem kaç gün kaç ay kaç yıl oldu diye yazan) diye bir şey var eklediğiniz profil ayarlarında neden yok? bu kısımlar siz nası eklediniz bakiim?What happened?:KK34:

Ahanda ekledim duma duma dum !Öneeemli olan sizin söylemenizdi napalım sağlık olsun,cebiniz pire dolsun..Yollarımız burada ayrılıyor,artık birbirimize iki yabancıyız ne kadar istesekte ne kadar...bu kısmı unuttum!:KK9:Ancak ortalayamadım dım dımmm..

di-677F.jpg

İşte buradaki pink peach isimli yavrıyı alanlar var mı varısa konuşsun bencil olmasın..

di-ZAVU.jpg

Bir de üstteki ruşlardan eeeeen sonuncusu olan peach silk isimli yavrıyı kullanan var mı yani çok mu belirsiz?Silik bir renk mi kayısı gibi görünüyor..Kendisi aşağıdaki gibi görünüyormuşşş..Dudağım belirgin kırmızı bunu ek bilgi olarakten veriyim arkidaşlar..

di-RANL.jpg

Evet bu iki yavrıyı düşümekteyim.Hepinizi öpüyorum!

di-JIWG.png

Son düzenleme:
Bunlarda benim geçen ay ki aldıklarım kızlar ikiside çook güzel kokuyor:KK8:almak isteyenlere duyrulur:nazar::KK1:

Eklentiler

• $191220113420.jpg
    $191220113420.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 40
X