Arkadaşlar yemek takımı gelen olmadımı hala fotolarını flan koysanız görsek on numara olur
bi arkadas diger konustugumuz topiğe koymustu canım bi kac gün önce geri sayfalara bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yemek takımı gelen olmadımı hala fotolarını flan koysanız görsek on numara olur
evet canım yeni ct pudrası.renk tonu olarak eski seriden daha açık tatlm bu
Ayyy kırık geldi yemek takımı yaa ( ayrıcada bir sürü eksik ve yanlış var avon'da çığrından çıktı
maalesef bu tür alışverişlerde bi çok şy oluyo cnm bence görmeden bakmadan alma:26:
Eki Görüntüle 308040
(solutions ürünlerinin hediyesi olan kozmetik çantası) fena sayılmaz.. pek kaliteli gelmedi gözüme ama idare eder cinsten..
Eki Görüntüle 308041
krem çok hoşuma gitti kokusu ve yapısı çok hoş gerçekten..
Eki Görüntüle 308042 Eki Görüntüle 308043
bu göz farlarıda hediye olarak geldi.. bunlarda pek iyi sayılmaz sadece koyu füme olanı iş görür diğer renkler çok soluk...
Eki Görüntüle 308044
krepe tarağımı daha hiç açmadım denemedim.. ama tarak bildiğimiz krepe tarağı yani sıkıntı olcağnı düşünmüyorum gayet kaliteli gözüküyor..
Eki Görüntüle 308045
Eki Görüntüle 308046 Eki Görüntüle 308047 Eki Görüntüle 308048
full speed parfümün şişesi gerçekten çok büyük fakat tamamen aldatmaca sadece ortadaki turuncu kısım dolu ve kokusu pek hoşuma gitmedi...
Eki Görüntüle 308039
buda hediye gelen kolye ve küpe seti.. kolyesini hiç beğenmedim küpeleride idare eder cinsten...
Eki Görüntüle 308049 Eki Görüntüle 308050 Eki Görüntüle 308051
İşte gelen kolide en bayıldığım ürün bu.. yüzükler çoooook tatlı gerçekten muhteşem duruyor parmakta.. ama ben genelde söz yüzüğümün önüne takıyorum tek taşını.. gayet hoş oluyor
çok güzeller canım güle güle kullan Evet yüzük çok hoş duruyo bayıldım
Eki Görüntüle 308040
(solutions ürünlerinin hediyesi olan kozmetik çantası) fena sayılmaz.. pek kaliteli gelmedi gözüme ama idare eder cinsten..
Eki Görüntüle 308041
krem çok hoşuma gitti kokusu ve yapısı çok hoş gerçekten..
Eki Görüntüle 308042 Eki Görüntüle 308043
bu göz farlarıda hediye olarak geldi.. bunlarda pek iyi sayılmaz sadece koyu füme olanı iş görür diğer renkler çok soluk...
Eki Görüntüle 308044
krepe tarağımı daha hiç açmadım denemedim.. ama tarak bildiğimiz krepe tarağı yani sıkıntı olcağnı düşünmüyorum gayet kaliteli gözüküyor..
Eki Görüntüle 308045
Eki Görüntüle 308046 Eki Görüntüle 308047 Eki Görüntüle 308048
full speed parfümün şişesi gerçekten çok büyük fakat tamamen aldatmaca sadece ortadaki turuncu kısım dolu ve kokusu pek hoşuma gitmedi...
Eki Görüntüle 308039
buda hediye gelen kolye ve küpe seti.. kolyesini hiç beğenmedim küpeleride idare eder cinsten...
Eki Görüntüle 308049 Eki Görüntüle 308050 Eki Görüntüle 308051
İşte gelen kolide en bayıldığım ürün bu.. yüzükler çoooook tatlı gerçekten muhteşem duruyor parmakta.. ama ben genelde söz yüzüğümün önüne takıyorum tek taşını.. gayet hoş oluyor
avonun fırçalarından memnun musunuz acabaa???
mac 187 ile bozdum kafayı ama ona onca parayı asla vermem avonun fondöten fırçası nasıl ??
avonun fırçalarından memnun musunuz acabaa???
mac 187 ile bozdum kafayı ama ona onca parayı asla vermem avonun fondöten fırçası nasıl ??
kızlar bu kil maskesini nasıl uyguluyoruz
Arkadaşlar sizin şu mesajlarınızın altında imza ya da deyzi pet(daisypath bilmem kaç gün kaç ay kaç yıl oldu diye yazan) diye bir şey var eklediğiniz profil ayarlarında neden yok? bu kısımlar siz nası eklediniz bakiim?What happened?
haftada 2 kez yeterli canım yüzüne sürüp 10dk beklet ılık suyla durula kil maskesinden çok memnunum müşterilerim de çok memnun
Bunlarda benim geçen ay ki aldıklarım kızlar ikiside çook güzel kokuyoralmak isteyenlere duyrulur