- 16 Ağustos 2011
- 1.085
- 2
arkadaşlar bu avonun deneme boyu rujlarının tanesi ne kadara geliyor?
numuneler 0.55 krşa geliyo canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
55 kuruş sanırım yada 60 olması lazım
arkadaslar kocama uygun fiyatı parfüm arıyorum hangisi kalıcı ve güzel aralık katalogundan?
ıyy o black sued iğrenççç bee :)perceive, urban edge hem cüzden hediyeli ben aldım o setten çok güzel kokuyo tavsiye edrim şiddetle, orta yaş ise signature ve black suede ikisinin kokusunuda bilmiyorum ama genelde orta yaş için olduğunu duymuştum
ıyy o black sued iğrenççç bee :)
bu arada kimse foto eklemiyo yaa kimsenin kolsi gelmedi mi
forum ölü olmuş
arkadaslar kocama uygun fiyatı parfüm arıyorum hangisi kalıcı ve güzel aralık katalogundan?
ıyy o black sued iğrenççç bee :)
bu arada kimse foto eklemiyo yaa kimsenin kolsi gelmedi mi
forum ölü olmuş
panaromada karşısında 5 yazıyor tanesimi yoksa 5 tanesimi 600?
cnm o parfüm en iyiler arasında seçilmiş ilk 5de :)benim siparişlerim geldi bugün perceive almıstım eşime güzel bi koku tavsiye ederim bide eşimin en sevdigi koku individual blue for him ama o k1de indirimde cristian lakrois nuit görümcem alıyo esine sürekli eşinin arkadasları marka pahalı parfümlerden sanıyolarmıs sürünce
yazmıştım kokusunu bilmiyorum ama orta yaş için uygun olduğunu söylüyorlar diye zevk meselesi ben kokusunu bilmediğim için yorum yapamam canım aralık kataloğu dediği için arkadaş onları önerdim tatlım
benim geldi bugün cok bişey yok ama ekleyebilirisem eklerim canım
cnm tabiki de ben sattım yani zevk meselesi beni öldürdü kokusu hani böyle otobüse binersiniz birden ağır bi koku gelir öyle bi parfüm çok ağır bence.hastaları olmasa kaldırırdı avon bence diye belirteyim kötü :)
benim geldi bugün cok bişey yok ama ekleyebilirisem eklerim canım
canım az olsun çok olsun gelen siparişlerimizi ekleyeyim benim gelsin bende koyacağım mesala bende sadece kendime iki adet roll on aldım gerisi müşterinin ama ekleyeceğim roll onlarımı objektif bölümü ama konu bölümüne döndü sorular yorumlar burada yapılıyo birer ikişer herkes ne aldıysa eklese çok iyi olur almayanlarada fikir olur hem
Eki Görüntüle 304018
INCANDESSENCE EDP ve SIGNATURE EDT
Eki Görüntüle 304019
Glimmerstick Açılıp Kapanabilen Göz Kalemi- Smokey Diamond ve Flashy Coppe
keşkeee benim olsalar cnm sipariş bunlarbenim incandessence'm daha gelmedi ama gelmesi yakındır güle güle kullan canım ürünlerini