AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

valla canım pink crushu kesinlikle öneririm heleki kaldırılacak ürünler arasındayken kesinlikle almanı tavsiye ediyorum pumpet pink de çok güzel tatlı koyu bi pembe düşün aynı öyle:) diğerlerine gelince smooth mochadansa nude perfetionu öneririm daha hoş açık bi renk daha doğrusu ben koyu kullanmadığım için onu öneririm. vino royale de kullanacağım bi tarz ruj rengi değil yorum yapamıcam. pink crush ve pumpet pink al derim

Aralık ayına ait katalogta pek bi şey bulamadımmm..aradım seni her köşe başında kalbim ağlarken ah! ne yazık ki belkide sen sen başka kollarda..koştum hemen koştum fekat ne yazık ki sokak boştuuuu..ivet kastettiğim şeyi anladınız 4 lü far lace hues..Bu da mı gelecekti bebeğim başımıza kim derdi ki biri gelip alacak seni elimden bir daha bulamayacağım aşşşşağılıklaaaarrr!

Kem gözlerine kestirdiler seni tabi güzelsin anladılar bebeğim sana kavuşmak ümidiynen birtanem...Aşk yolunu bulur diyorum bir gün birbirimizi bulacağız

hepsi birbirinden güzel canım daha var sanırım:) bakmak çok zevkli oluyo valla güle güle sür sürüştür

sürüştürüyorum zaten onlar benim canlarım:)var daha ama bitmeye yüz tutmus olanlar var koymaya gerek yok onları yeni cicilerimizi koyarız zevkle onlara bakarız

Arkadaşlar sizin şu mesajlarınızın altında imza ya da deyzi pet(daisypath bilmem kaç gün kaç ay kaç yıl oldu diye yazan) diye bir şey var eklediğiniz profil ayarlarında neden yok? bu kısımlar siz nası eklediniz bakiim?What happened?

önerlerın ıcın cok tesekkur edrım plush rose nasıl kullandınmı onu onerırımısınız

önerlerın ıcın cok tesekkur edrım plush rose nasıl kullandınmı onu onerırımısınız

rica ederim canım yok onu görmedim denemedim yani ama bakınca hoş görünüyo gözüme çarpmıştı o da:) sen pembe tarzda istiyosan pumpet hafif şeftali pembe karışımı istiyosan pink crush kahve tonunda istiyosan da plush roseyi al tatlım

kızlar ben parfümlerinden istiyorum ama numune lazım ki alayım..kim bu işlerden muzdariptir...

[Q

cnm bunun bi iki resmini daha koyabilrmisin müşterim istiyodu

canım bu ilk çıktıgında çekmiştim ama bi arkadaşımız daha eklemişti ben eklememiştim o yüzden geri sayfalardada var caanım

slm hanımlar k14 kataloğunda yada diğer kataloglardaki banyo köpükleri duş jeli olarakda kullanılırmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…