AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Ayyy kırık geldi yemek takımı yaa ( ayrıcada bir sürü eksik ve yanlış var avon'da çığrından çıktı

pro to rujlar üretimden kalktı mı bilginiz var mı acaba?
baby lips istiyorum ben :26:

maalesef bu tür alışverişlerde bi çok şy oluyo cnm bence görmeden bakmadan alma:26:

hayır zaten yemek takımı hediye geldi parayla almadım , 570 tl temsilci girişiyle sipariş verene geliyor... aradık temsilcimizi kırık tabağı atın ben avonla irtibata geçicem size 1 adet servis tabağı göndericekler dedi.. sıkıntı yok yani öyle kalıcak diye korkmuştum açıkcası.. çünkü avondan kaynaklanmıyor tamamen kargocuların dikkatsizliği...

(solutions ürünlerinin hediyesi olan kozmetik çantası) fena sayılmaz.. pek kaliteli gelmedi gözüme ama idare eder cinsten..

krem çok hoşuma gitti kokusu ve yapısı çok hoş gerçekten..

bu göz farlarıda hediye olarak geldi.. bunlarda pek iyi sayılmaz sadece koyu füme olanı iş görür diğer renkler çok soluk...

krepe tarağımı daha hiç açmadım denemedim.. ama tarak bildiğimiz krepe tarağı yani sıkıntı olcağnı düşünmüyorum gayet kaliteli gözüküyor..

full speed parfümün şişesi gerçekten çok büyük fakat tamamen aldatmaca sadece ortadaki turuncu kısım dolu ve kokusu pek hoşuma gitmedi...

buda hediye gelen kolye ve küpe seti.. kolyesini hiç beğenmedim küpeleride idare eder cinsten...

İşte gelen kolide en bayıldığım ürün bu.. yüzükler çoooook tatlı gerçekten muhteşem duruyor parmakta.. ama ben genelde söz yüzüğümün önüne takıyorum tek taşını.. gayet hoş oluyor

çok güzeller canım güle güle kullan evet yüzük çok hoş duruyo bayıldım

ürünlerin çok güzel canım ama full sped dediğin gibi değil canım bende ilk başta senin gibi düşünüyordum sadece ortası doludur diye ama kardeşime aldıktan sonra gördüm ki o kapalı gözükmeyen yerlerde doluymuşordadan ayrı gibi onu ayırdın mı göreceksin tatlım çek iki taraftanda ayrılıyo plastiği

avonun fırçalarından memnun musunuz acabaa???
mac 187 ile bozdum kafayı ama ona onca parayı asla vermem avonun fondöten fırçası nasıl ??

mac 187 ile bozdum kafayı ama ona onca parayı asla vermem avonun fondöten fırçası nasıl ??

allık fırçasını kullanıyorum mükemmel bi yumuşaklığa sahip için rahat bi şekilde her fırçasını kullanabilirsin bence diğerlerinin de böyle olacağını düşünüyorum

çok yumuşak canım dkülme falan yok bende allık fırçasıda var her ikisindednde gayet memnunum yumuşaklığının sevdim bentavsiye ederim

Ahanda ekledim duma duma dum !Öneeemli olan sizin söylemenizdi napalım sağlık olsun,cebiniz pire dolsun..Yollarımız burada ayrılıyor,artık birbirimize iki yabancıyız ne kadar istesekte ne kadar...bu kısmı unuttum!Ancak ortalayamadım dım dımmm..

İşte buradaki pink peach isimli yavrıyı alanlar var mı varısa konuşsun bencil olmasın..

Bir de üstteki ruşlardan eeeeen sonuncusu olan peach silk isimli yavrıyı kullanan var mı yani çok mu belirsiz?Silik bir renk mi kayısı gibi görünüyor..Kendisi aşağıdaki gibi görünüyormuşşş..Dudağım belirgin kırmızı bunu ek bilgi olarakten veriyim arkidaşlar..

Evet bu iki yavrıyı düşümekteyim.Hepinizi öpüyorum!

Son düzenleme:
Bunlarda benim geçen ay ki aldıklarım kızlar ikiside çook güzel kokuyoralmak isteyenlere duyrulur

Eklentiler

• $191220113420.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…