Şöyle ki aldığım bayan bana daha önceden veriyor hep...Bu ay-kini ve bir sonraaaaa-kini...Eeeeee benim gibi ballı müşteriye di mi?Nerden bulacak her ay bir sürü ürün alan güzellik saplantılı bağyanı..Aaaaa elimdeki Kampanya 1 ve Kampanya 14..Üzgünüm ama yorgun değilim hiç çaresiz,üzülmedim geçen senelere her yaşın ayrı bir güzelliği var!
pudra soruma cevap verin duyarsız kitlebakın ben ne kadar hassasım size karşı?
LiitFFFFFFFFFFFFFFFFeeeeeeeeeeeeeenn çok acil!
Bir de litfen kayısı renkli bir ruj önerin(herhangi bir markadan acil) yılbaşında süreceğim herikes kırmızı sürer iken ben kayısı süreceğim inadına!Çünkü kıyafetim kirli turuncu olucakVurdumduymazlık etmeyin cevap verin di mi bencilliğin kime faydası olmuş...
Canım ben de arıyordum.Avon'da böyle bir ruju ilk kez gördüm ve hemen sipariş verdim az önce.Sana resmini ekledim aşağıda.Yeni verdiğim için siparişim gelmedi doğal olarak ama istersen gelince de resim eklerim.Bir de almak istiyorsan en geç 29 Aralıkta temsilcine söylemiş olman gerek.(Sanırım temsilci değilsin.)Temsilcine diyeceksin ki internetteki FIRSAT KÖŞESİNDE Plump Peach rujun rengi.Temsilcin onu bulur zaten.Fiyatı 10.68 tl müşteri fiyatıyla.
Eğer aradığın renk buysa umarım yardımcı olabilmişimdir.
Eki Görüntüle 312199
Eki Görüntüle 312200
Eki Görüntüle 312201
Arkadaşlar litfen pudralar hakkında acil bilgi verin anew mi alayım yoksa transculent mi?Yoğun kapatıcılığı olsun oyu olsun buyu olsun.......vb.
güle güle kullan canım çok güzellerşu ametystin yanındaki rujun adı ne?