- 16 Ağustos 2011
- 1.085
- 2
canım ben aydınlıyım konyalı değil
bizim memleket hehe niye öyle oluyo ki senin geç getiriyolar sana bayağı her ilçede olması lazım halbuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim memleket hehe niye öyle oluyo ki senin geç getiriyolar sana bayağı her ilçede olması lazım halbuki
bilmiyorum ki canım valla bi perşembe bi salı salı anca ile geliyo perşembede ilçeye işte
bilmiyorum ki canım valla bi perşembe bi salı salı anca ile geliyo perşembede ilçeye işte
anladım canım neyse şimdi gelen biri olursa yükler inş
konyanın hangi ilçesiii ben eşim konyada okuduk bi çok ilçesini biliom..keşke gitsem tekrar özledim nasılll varyaa
dün geldiler fırca güzek yumusacık rujun rengı cok tatlı fotonun üstüne tıklarsanız büyür
foto da pek iyi çıkmmaış makinamım şarjı bitiyodu ama şu saat tam bi fiyasko bileğimdeki bolluğa bakar mısınız inş iade etmezler yani..birde simli rımelden almıştım kendime oda bence kötü hiiç belli olmuyo ve kurumuyo baya bi süre
bileziğie gelince katalogta hem kaliteli hemde rengi pirinç daha güzel duruyodu o beni tam hayal kırıklığına uğrattı inş sorun çıkarmaz müşteri,kek kalıplarıma kavuştum kaybetmeyim :)
ivala küpe de güzeel bence yüzüğüde onun süper böyle şimdilik yeni kargo gelirse hemen size foto çekerim
kapaktakini diyorsun demi..Canım mavi rimel nasıl peki onu beğendin mi?
dün geldiler fırca güzek yumusacık rujun rengı cok tatlı fotonun üstüne tıklarsanız büyür
hani kızlar siparişi gelenler hiç resim koymamış merak ediyoruz:44: benimkiler yarın gelicek inş yarın gelince çeker koyarım
kızlar bu saç tazeleyici ne oluyo ne işe yarıyo ?? bşy bilmiomm yaa
Hmm anladım tatlım sağol