Hepsi çok güzel canım güle güle kullan benimkiler daha gelmedi ama
bu jillian dempsey kaş kalemi galiba güzel mi acaba ben de almayı düşünüyorum bi elinize bir de kaşınıza sürüp çekebilir misiniz?
Benimde kargom bugün geldi kızlar anca vakit bulabildim..
Eki Görüntüle 264769
Eki Görüntüle 264770
Eki Görüntüle 264771
bende bundan almak istedim ama malesef stokta kalmamıştı çok güzelmiş yaa keşke banada gelseydi.
güle güle kullan canım beniim yüzük burdan çok güzel görünüyo ama çoğu kişiden basit diye duymuştum hatta bu yüzden kendim de almadım sence nasıl?:44:
kızlaar titreşimlii maskarayı cok merak ettım buyuk bi meraklaa aldııım. Sonraaaaaaa Hayal kırıklığııı. Titriyo ama sadece titriyo yani hiçbi işe yaramıyooo pişman oldumm. ne kirpikleri ayırıyo ne bişey. kirpikler yapıştı birbirine ayrmıyo falann. benden baska kullanan varmı yada sadece ben mi memnun değilim :97:
teşekkür ederim cnm bu yüzükten bir kendime bir de anneme aldım anneme yaşı gereği basit geldi ama ben çok beğendim daha çok genç işi gibi duran bir yüzük aslında parmakta çok hoş duruyo hatta ben parmaklarıma teker teker takıyorum çok daha güzel duruyo ben beğendim açıkçası zevk meselesi cnm...
Benimde kargom bugün geldi kızlar anca vakit bulabildim..
Eki Görüntüle 264769
Eki Görüntüle 264770
Eki Görüntüle 264771
arkadaşlar takı kutusu küçük ve kullanışlı değil ben 3 adet sipariş verdim 2 sini sattım 1 tanesi dduruyor satamassam iadeye çünkü begenmedim ben
hııı bide şu kaş kalemi slate heralde canım alt resimdeki. o nasıl kullandın mı? bende söyledim sipariş ondan ama daha gelmedi merak ettim
evet cnm slate rengi..sürümü çok kolay yumuşacık soft bir rengi var hiç abartı durmuyor sanki doğal kaşınmış gibi izlenim veriyor bi arkadaş kaşıma sürüp resmini çekmemi istemişti çektim akşama yüklicem buraya cnm..
evet cnm slate rengi..sürümü çok kolay yumuşacık soft bir rengi var hiç abartı durmuyor sanki doğal kaşınmış gibi izlenim veriyor bi arkadaş kaşıma sürüp resmini çekmemi istemişti çektim akşama yüklicem buraya cnm..