AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Hepsi çok güzel canım güle güle kullan benimkiler daha gelmedi ama

teşekkür ederim cnm..

bu jillian dempsey kaş kalemi galiba güzel mi acaba ben de almayı düşünüyorum bi elinize bir de kaşınıza sürüp çekebilir misiniz?

evet o kaş kalemi yarın makyaj yapıp ilk denemesini yapıcam o zaman resminide çeker buraya eklerim..

"haticecrm" mücevher kutusu çok güzelmiş yaa bayıldım güle güle kullan tatlım

ya kutu çok güzelmiş ya ben ufakdır diye almadım ya:84: demekki birdaha katalogta olduğunda kızlar napıyoruzzz hemen alıyoruzzzz

bende cok begendim almıstım ama katalog girdikten 5 dk gecmesine ragmen hemen stoklarda tükenmis dedii

güle güle kullan canım beniim yüzük burdan çok güzel görünüyo ama çoğu kişiden basit diye duymuştum hatta bu yüzden kendim de almadım sence nasıl?:44:

teşekkür ederim cnm bu yüzükten bir kendime bir de anneme aldım anneme yaşı gereği basit geldi ama ben çok beğendim daha çok genç işi gibi duran bir yüzük aslında parmakta çok hoş duruyo hatta ben parmaklarıma teker teker takıyorum çok daha güzel duruyo ben beğendim açıkçası zevk meselesi cnm...

Merhaba bende cok buyuk bır merakla almıstım ama aynı hayal kırıklıgını bende yasadım cok kotu bır urun bencede...

geçen ayki katalogtan celebreyle birlikte vermişlerdi titreşimli maskarayı.. bir sefer kullandım işten çıkıp düğüne yetişmek için makyaj yaptım aceleyle... ama ben titredğini bile anlamadım çokmu safım ne:26: birde avonun maskaraları çok kuru oluyor.. ben parfüm ve farları dışında pek beğenmiyorum avon ürünlerini

Son düzenleme:

hımm keşke alsaymışım ya deneyip görmek lazımmış neyse bidaha yaparlar indirim heralde o zaman alırım bende

arkadaşlar takı kutusu küçük ve kullanışlı değil ben 3 adet sipariş verdim 2 sini sattım 1 tanesi dduruyor satamassam iadeye çünkü begenmedim ben

arkadaşlar takı kutusu küçük ve kullanışlı değil ben 3 adet sipariş verdim 2 sini sattım 1 tanesi dduruyor satamassam iadeye çünkü begenmedim ben

burdan bakınca büyük gibi görünüyodu canım en azından ben biraz biraz büyük sandım

raziye kek kalıpların güzelmiş. güle güle kullan.güllü büyük olandan benimde var.kekler güzel oluyor içinde.soguyunca çıkarması süper kolay oluyor

hııı bide şu kaş kalemi slate heralde canım alt resimdeki. o nasıl kullandın mı? bende söyledim sipariş ondan ama daha gelmedi merak ettim

evet cnm slate rengi..sürümü çok kolay yumuşacık soft bir rengi var hiç abartı durmuyor sanki doğal kaşınmış gibi izlenim veriyor bi arkadaş kaşıma sürüp resmini çekmemi istemişti çektim akşama yüklicem buraya cnm..

bekliyoruz canım bende çok merak ediyorm onu

tşkler canım. benim de kargom dün geldi hemen denedim nasıl doruyo diye kesinlikle sana katılıyorum çok güzel bi doğal bi rengi var hiç boyanmış gibi durmuyo kaş bayıldım

Son düzenleme:
Merhabalar. Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size. Kampanya 11 de sayfa 161 de color trendten plump put the volume mascara nın fiyatı 5 tlye düşmüş sizce nasıl bir mascara? Spectra Lash aldım geçen kampanyada hiç memnun kalmadım eğer iade edebilirsem ya bunu ya da avon super extend mascarayı yerine almak istiyorum sizde hangisi iyidir ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…