AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

bugun gelen avonlarım far paletıne bayıldım rujun rengı nude fazla bellı olmuyo ama öyle oldugu için almıştım. aaliyah kolye ve yüzük beklediğimden güzel çıktı en sağdaki takı seti hediye gelmiş ama neden geldiğini bilmiyorum onada çok sevındım tabı :KK70:Eki Görüntüle 264153

güle güle kullan cnm hepsi çok güzel..aaliyah takı setini ilk çıktığı zamanlar bende almıştım çok şık şirin bir takı iyi günlerde kullanman dileğiyle..:KK34:

Bu yorumumu geri alıyorum. İlk sürüşümde çok güzel olmuştu kirpiklerim tek kat sürdüğüm halde.
Ama 2. denememde gördüm ki berbat bir rimel bu. :KK19::KK19:

Ancak 5 kat sürsem kaldırıyor kirpikleri. Dolgunluk neredeyse hiç yok. Bir daha asla asla Avon'dan rimel almam.
Nefret ettim. :KK19::KK19::KK19:

Bu ay bu rimelden bende aldım ve ne yazıkki bende hiç memnun kalmadım tabi bu birazda kişinin kirpik yapısıyla alakalı bir arkadaşım bu rimelin tam anlamıyla hastası ancak benim kirpiklerimde hoş durmadı önümüzdeki ay yeni çıkan shock maskaradan almayı düşünüyorum umarım oda normal olanı kadar iyidir..

$27092011212.jpg $27092011213.jpg $27092011214.jpg $27092011215.jpg $27092011216.jpg $27092011217.jpg $27092011218.jpg $27092011219.jpg $27092011221.jpg $27092011223.jpg $27092011225.jpg $27092011226.jpg $27092011227.jpg

İkili göz kalemlerine bayıldım zaten her rengi var bende
hediye gelen makyaj çantası küçük geldi gözüme
sıvı sabunla kolonya yiğenime kokusu biraz ağır geldi kolonyanın çocuklara göre
bronz toz pudra güzel
siyah jel kalem süper grisi vardı önceden kayıyo sürerken
mor takılara bayıldım panaromadan almıştım kuzenim el koydu

Son düzenleme:
bronz toz pudra güzel

canım güle güle kullan ürünlerini :KK66:) bakması bile keyifli.

bronz toz pudra güzel
[/QUOTE]

güle güle kullan cnm :) çocuk kolonyası parfüm gbimi yoksa kolonya gibi ele sıkmalıkmı?

Eki Görüntüle 264250 Eki Görüntüle 264251 Eki Görüntüle 264253 Eki Görüntüle 264254 Eki Görüntüle 264256 Eki Görüntüle 264258 Eki Görüntüle 264260 Eki Görüntüle 264261 Eki Görüntüle 264263 Eki Görüntüle 264264 Eki Görüntüle 264265 Eki Görüntüle 264268 Eki Görüntüle 264270

bronz toz pudra güzel

ikili göz kalemlerine bayıldımmmmmmmm:KK69: süper duruyo renkleri valla canım takıların da çok çok süpermiş güle güle kullan:KK61:

Bu yorumumu geri alıyorum. İlk sürüşümde çok güzel olmuştu kirpiklerim tek kat sürdüğüm halde.

Ancak 5 kat sürsem kaldırıyor kirpikleri. Dolgunluk neredeyse hiç yok. Bir daha asla asla Avon'dan rimel almam.

avondan aldığım rimellerin hepsi berbattı...hep bu kez iyidir umarım diye aldım ama bir tane bile memnun kaldığım olmadı...artık avondan pek bişey almıyorum zaten hele rimellerinin yanına bile yaklaşmam...avondan alıp memnun kaldığım tek ürün anew in ikili (alt-üst) göz kremiydi...

raziyecim o makyaj çantası ve temizleyici 4-6 sayfalardaki ürünlerden 8 tane alsam bana 4 tane mi gelecek yoksa bir tane mi gelecek sadece?

raziyecim o makyaj çantası ve temizleyici 4-6 sayfalardaki ürünlerden 8 tane alsam bana 4 tane mi gelecek yoksa bir tane mi gelecek sadece?

4 tane gelcek her iki ürüne 1 çanta
kolonya parfüm gibi sıkmalı ama bana ağır geldi kokusu yiğenim için aldım ama yandık heryeri kokutcak :KK1:

mor takılara bayıldım.gerçekten çok güzel duruyor :KK16: kuzenin güle güle kullansın :KK16:

ürünlerin çok güzel canım güle güle kullan uzun zamandır giremiyordum hepimizi cook özlemişim kataloğun panaromasnda siyah küçük bi çanta var fiyatı ne kadar bide o çanta portföy çanta mi

Bende kullandım bu rimelden ve hiçç memnun kalmadım, topak topak yapıyodu ve hemen kurudu, bence avonun en ıyı rimeli shock ve extend :KK16: bu ay shock un yenı çıkanından alcam bende, bazı arkadaşlar ağzını sıkı sıkı kapatın demış yukarıdakı rimel için ama neticede her rimeli aynı şekılde muhafaza edıyoruz , hiç memnun kalmadım hiçç :KK20:

ürünlerin çok güzel canım güle güle kullan uzun zamandır giremiyordum hepimizi cook özlemişim kataloğun panaromasnda siyah küçük bi çanta var fiyatı ne kadar bide o çanta portföy çanta mi

12.60tl Dış kaplaması pvc iç kaplaması polyester yüksekliği 16cm uzunluğu 26 cm canım
Mor takılardan kendime sipariş verdim bugün geliyo kek kalıbıda gelcek gelince çekerim onlarıda

special a katılıyorum edt edp diye ayrılıyolar parfümler uçucu da var daha uzun süre kalıcılar da. keşke o 6taneyi alana kdr bi tane şu yeni çıkan mor parfümden alsaydın cnm dokunduğu yerde kalıyo valla çok kalıcı. ama bu kalıcı parfümler ağır oluyo biraz.Ağır olmayan kalıcı parfümlerden perceive var.bi de çok kalıcı olmasını istiyosan sana christian lacroix mor ve kırmızı olanını öneririm.onun dışında herve leger harika bi koku diğerlerinin yanında bnce avonun en güzel parfümü ve kalıcı yani bunlar cnm
teşekkür ederim canım ama bir daha almayı düşünmüyorum ):):

X