bugun gelen avonlarım far paletıne bayıldım rujun rengı nude fazla bellı olmuyo ama öyle oldugu için almıştım. aaliyah kolye ve yüzük beklediğimden güzel çıktı en sağdaki takı seti hediye gelmiş ama neden geldiğini bilmiyorum onada çok sevındım tabıEki Görüntüle 264153
Bu yorumumu geri alıyorum. İlk sürüşümde çok güzel olmuştu kirpiklerim tek kat sürdüğüm halde.
Ama 2. denememde gördüm ki berbat bir rimel bu.
Ancak 5 kat sürsem kaldırıyor kirpikleri. Dolgunluk neredeyse hiç yok. Bir daha asla asla Avon'dan rimel almam.
Nefret ettim.
güle güle kullan canımmm... begendim avonu böle jestleride varmışş:)) 1 yıldır gremesemde varmış:)
İkili göz kalemlerine bayıldım zaten her rengi var bende
hediye gelen makyaj çantası küçük geldi gözüme
sıvı sabunla kolonya yiğenime kokusu biraz ağır geldi kolonyanın çocuklara göre
bronz toz pudra güzel
siyah jel kalem süper grisi vardı önceden kayıyo sürerken
mor takılara bayıldım panaromadan almıştım kuzenim el koydu
avonun en iyi rimeli hangisi kızlarrrrr bende şu 3 aşamalı olan var ama pek beğennmedm
Eki Görüntüle 264250 Eki Görüntüle 264251 Eki Görüntüle 264253 Eki Görüntüle 264254 Eki Görüntüle 264256 Eki Görüntüle 264258 Eki Görüntüle 264260 Eki Görüntüle 264261 Eki Görüntüle 264263 Eki Görüntüle 264264 Eki Görüntüle 264265 Eki Görüntüle 264268 Eki Görüntüle 264270
İkili göz kalemlerine bayıldım zaten her rengi var bende
hediye gelen makyaj çantası küçük geldi gözüme
sıvı sabunla kolonya yiğenime kokusu biraz ağır geldi kolonyanın çocuklara göre
bronz toz pudra güzel
siyah jel kalem süper grisi vardı önceden kayıyo sürerken
mor takılara bayıldım panaromadan almıştım kuzenim el koydu
Bu yorumumu geri alıyorum. İlk sürüşümde çok güzel olmuştu kirpiklerim tek kat sürdüğüm halde.
Ancak 5 kat sürsem kaldırıyor kirpikleri. Dolgunluk neredeyse hiç yok. Bir daha asla asla Avon'dan rimel almam.
Nefret ettim.
raziyecim o makyaj çantası ve temizleyici 4-6 sayfalardaki ürünlerden 8 tane alsam bana 4 tane mi gelecek yoksa bir tane mi gelecek sadece?
Nefret ettim.
ürünlerin çok güzel canım güle güle kullan uzun zamandır giremiyordum hepimizi cook özlemişim kataloğun panaromasnda siyah küçük bi çanta var fiyatı ne kadar bide o çanta portföy çanta mi
teşekkür ederim canım ama bir daha almayı düşünmüyorum ):):special a katılıyorum edt edp diye ayrılıyolar parfümler uçucu da var daha uzun süre kalıcılar da. keşke o 6taneyi alana kdr bi tane şu yeni çıkan mor parfümden alsaydın cnm dokunduğu yerde kalıyo valla çok kalıcı. ama bu kalıcı parfümler ağır oluyo biraz.Ağır olmayan kalıcı parfümlerden perceive var.bi de çok kalıcı olmasını istiyosan sana christian lacroix mor ve kırmızı olanını öneririm.onun dışında herve leger harika bi koku diğerlerinin yanında bnce avonun en güzel parfümü ve kalıcı yani bunlar cnm
Benimde kargom bugün geldi kızlar anca vakit bulabildim..
Eki Görüntüle 264769
Eki Görüntüle 264770
Eki Görüntüle 264771
Benimde kargom bugün geldi kızlar anca vakit bulabildim..
Eki Görüntüle 264769
Eki Görüntüle 264770
Eki Görüntüle 264771