- 14 Temmuz 2011
- 1.833
- 0
kızlar yeni katalogtan çanta boyu parfümlerden stok yapıcam incandessence mi alayım yoksa little blac mi ? hangisi daha kalıcı sizce
herkes avon avon dedi bende bi alaım bakayım dedim nasılmış herkes övüyor.içimi dökeyim öncelikle saç için krem aldım yumuşatması için 1 aydır saçıma sürdüğüm halde saçım kazık gibi hiç değişiklik olmadı.kapatıcısı vardı ruj şeklinde onu aldım sabah sürüp işe gidiyorum yarım saat sonra gözüm mosmor yine aynı evdeki gibi hiç bişeye yaramadı parfümü övdüler tam altı tane aldım inanın işe gidecem diye sıkıyorum durağa geliyom fıss ne koku ne bişe uçup gitmiş.o kadar para verdim yazık olduya verdiğim paralarıma acıyorum avon belkide hayatta alabileceğim en en son marka asla memnun değilim pişmanım bir daha mı aslaaaaa
herkes avon avon dedi bende bi alaım bakayım dedim nasılmış herkes övüyor.içimi dökeyim öncelikle saç için krem aldım yumuşatması için 1 aydır saçıma sürdüğüm halde saçım kazık gibi hiç değişiklik olmadı.kapatıcısı vardı ruj şeklinde onu aldım sabah sürüp işe gidiyorum yarım saat sonra gözüm mosmor yine aynı evdeki gibi hiç bişeye yaramadı parfümü övdüler tam altı tane aldım inanın işe gidecem diye sıkıyorum durağa geliyom fıss ne koku ne bişe uçup gitmiş.o kadar para verdim yazık olduya verdiğim paralarıma acıyorum avon belkide hayatta alabileceğim en en son marka asla memnun değilim pişmanım bir daha mı aslaaaaa
Eki Görüntüle 261372 Eki Görüntüle 261373 Eki Görüntüle 261374 Eki Görüntüle 261375 Eki Görüntüle 261376 Eki Görüntüle 261377 Eki Görüntüle 261378 Eki Görüntüle 261380 Eki Görüntüle 261381 Eki Görüntüle 261382
Bunlarda benım ürünlerim hepsini beğenerek kullanıyorum fakat kokular pek kalıcı değil. solitionsta biraz yapışkanlık veriyor.takılarını sevıyorum :)
barbie spreyin kokusu çok hoşuma gidiyor bebek gbi kokuyor:) çocuklar için saç spreyide saçı yumuşacık yapıyor
arkadaşlar bişey sorcam avonun kalp seklinde üçlü ruju vardı hatırlarsanız açık pembe kırmızı bide pembe renkler vardı colortrendin.o paletteki kırmızının adı ne
Eki Görüntüle 261372 Eki Görüntüle 261373 Eki Görüntüle 261374 Eki Görüntüle 261375 Eki Görüntüle 261376 Eki Görüntüle 261377 Eki Görüntüle 261378 Eki Görüntüle 261380 Eki Görüntüle 261381 Eki Görüntüle 261382
Bunlarda benım ürünlerim hepsini beğenerek kullanıyorum fakat kokular pek kalıcı değil. solitionsta biraz yapışkanlık veriyor.takılarını sevıyorum :)
barbie spreyin kokusu çok hoşuma gidiyor bebek gbi kokuyor:) çocuklar için saç spreyide saçı yumuşacık yapıyor
sevgililer gününde çıkarılan rujdan mı bahsediyorsun dışı siyah ve kahverengi desenli olan?
yok onndan deil palet şeklinde 3 renk ruj var fırçayla sürülüyo
çok güzeller canım takılarınsen çoğunluk takı alıyosun heralde
ayy flamingo uçlu kolye çok güzel o sdce kolye ucu mu o zincir de geliyo dimi? magdelina kolye de çok güzelmiş o kelepçe indrme girsin diye bekliyoruz ztnyüzükleri bi ara bilklik sandım onlardan alıcm kalırsa güzelmişler fena değller. ama kolyeler çok hoşş güle güle kullan
İlk kez Avon'dan rimel aldım. Geçen ay indirimdeydi denemek istedim. Bugün kullandım ilk kez ve çok beğendim.
Kirpiklerim normalde de kıvrık ve uzundur. Bu rimelle beraber uzaya kadar çıktılar desem abartmam.
Uzatma konusunda şahane. Dolgunluk da güzel. Ki zaten çok iyi süremedim bu sabah.
İyi ki almışım diyorum.
bugun gelen avonlarım far paletıne bayıldım rujun rengı nude fazla bellı olmuyo ama öyle oldugu için almıştım. aaliyah kolye ve yüzük beklediğimden güzel çıktı en sağdaki takı seti hediye gelmiş ama neden geldiğini bilmiyorum onada çok sevındım tabıEki Görüntüle 264153
Bu yorumumu geri alıyorum. İlk sürüşümde çok güzel olmuştu kirpiklerim tek kat sürdüğüm halde.
Ama 2. denememde gördüm ki berbat bir rimel bu.
Ancak 5 kat sürsem kaldırıyor kirpikleri. Dolgunluk neredeyse hiç yok. Bir daha asla asla Avon'dan rimel almam.
Nefret ettim.