AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar yeni katalogtan çanta boyu parfümlerden stok yapıcam incandessence mi alayım yoksa little blac mi ? hangisi daha kalıcı sizce

ikisi de edp olduğu için kalıcı ama incandessence little black e göre daha kalıcı geliyo bana ikisini de kullandım çnkü

diğer ürünler için bişey diyemicem çünkü kişiden kişiye değişen yorumlar bunlar ama parfüm konusunda sana katılmıyorum canım bana kalıcı geliyolar çanta boyu little black aldım inanki akşama kadar kokuyorum kendi kendime jetfemme aldım o da aynı şekilde çok iyi kokuyo. perceive desen o da süper faraway da çok kalıcı bi parfüm kışın bunu kullanıyorum ve hepsinden de memnunum belki çok hafif çiçeksi kokuları almışssındır canım ve edt olanları seçmişssindir ondan kaynaklanmış olabilir. birdaha mı asla demek iyi değil bence belki dediğim gibi o aldığın 6 tane parfüm hafif kokudur

sonunda geldiler...
bunun dışında diğerlerini hiç kullanmadım :44:

special a katılıyorum edt edp diye ayrılıyolar parfümler uçucu da var daha uzun süre kalıcılar da. keşke o 6taneyi alana kdr bi tane şu yeni çıkan mor parfümden alsaydın cnm dokunduğu yerde kalıyo valla çok kalıcı. ama bu kalıcı parfümler ağır oluyo biraz.Ağır olmayan kalıcı parfümlerden perceive var.bi de çok kalıcı olmasını istiyosan sana christian lacroix mor ve kırmızı olanını öneririm.onun dışında herve leger harika bi koku diğerlerinin yanında bnce avonun en güzel parfümü ve kalıcı yani bunlar cnm

Eki Görüntüle 261372 Eki Görüntüle 261373 Eki Görüntüle 261374 Eki Görüntüle 261375 Eki Görüntüle 261376 Eki Görüntüle 261377 Eki Görüntüle 261378 Eki Görüntüle 261380 Eki Görüntüle 261381 Eki Görüntüle 261382
Bunlarda benım ürünlerim hepsini beğenerek kullanıyorum fakat kokular pek kalıcı değil. solitionsta biraz yapışkanlık veriyor.takılarını sevıyorum :)
barbie spreyin kokusu çok hoşuma gidiyor bebek gbi kokuyor:) çocuklar için saç spreyide saçı yumuşacık yapıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bişey sorcam avonun kalp seklinde üçlü ruju vardı hatırlarsanız açık pembe kırmızı bide pembe renkler vardı colortrendin.o paletteki kırmızının adı ne

çok güzeller canım takıların sen çoğunluk takı alıyosun heralde

arkadaşlar bişey sorcam avonun kalp seklinde üçlü ruju vardı hatırlarsanız açık pembe kırmızı bide pembe renkler vardı colortrendin.o paletteki kırmızının adı ne

sevgililer gününde çıkarılan rujdan mı bahsediyorsun dışı siyah ve kahverengi desenli olan?

ayy flamingo uçlu kolye çok güzel o sdce kolye ucu mu o zincir de geliyo dimi? magdelina kolye de çok güzelmiş o kelepçe indrme girsin diye bekliyoruz ztn yüzükleri bi ara bilklik sandım onlardan alıcm kalırsa güzelmişler fena değller. ama kolyeler çok hoşş güle güle kullan

saol cnm :)flamingo beklediğimden güzel çıktı açıkçası zinciriyle birlikte geldi. Yalnız adını bilmiorum ama renkli kalpli kolye çok aşırı büyük geldi avucum kadar beğendim ama takamıyorum fazla büyük gibime geliyo:) yüzüklerden de ben bi 6 numara bıde 8 numara aldım böylece değişik parmaklara takılabiliyor bu ay indirim broşüründe fiyatlarıda çok uygun

kızlaar titreşimlii maskarayı cok merak ettım buyuk bi meraklaa aldııım. Sonraaaaaaa Hayal kırıklığııı. Titriyo ama sadece titriyo yani hiçbi işe yaramıyooo pişman oldumm. ne kirpikleri ayırıyo ne bişey. kirpikler yapıştı birbirine ayrmıyo falann. benden baska kullanan varmı yada sadece ben mi memnun değilim :97:

bugun gelen avonlarım far paletıne bayıldım rujun rengı nude fazla bellı olmuyo ama öyle oldugu için almıştım. aaliyah kolye ve yüzük beklediğimden güzel çıktı en sağdaki takı seti hediye gelmiş ama neden geldiğini bilmiyorum onada çok sevındım tabı Eki Görüntüle 264153

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu yorumumu geri alıyorum. İlk sürüşümde çok güzel olmuştu kirpiklerim tek kat sürdüğüm halde.
Ama 2. denememde gördüm ki berbat bir rimel bu.

Ancak 5 kat sürsem kaldırıyor kirpikleri. Dolgunluk neredeyse hiç yok. Bir daha asla asla Avon'dan rimel almam.
Nefret ettim.

güle güle kullan canımmm... begendim avonu böle jestleride varmışş:)) 1 yıldır gremesemde varmış:)

ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve çok memnunum ve bayada satış yaptım bu rimelden herkes memnun kapağını sıkı kapatacaksını bu rimelin kesinlikle hava almıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…