Hiç düşünmedim temsilci olmayı. :s :44: Her ay almıyorum zaten. Çok beğendiğim bir marka değil. Vazgeçemediğim Far Away parfüm var sadece. O da öğrenci olduğum ve dünyaca ünlü markaların çok pahalı parfümlerini alamadığım için öyle. Yoksa parfüm de almazdım.
güle güle kullan canım ürünlerinibu küpe ve kolye seti çılgın salı ürünü demi?
Barbie9393 aldığın ürünler içinde pata krem fondöten var. Üründen memnun musun?
Nasıl buldun?
Barbie9393 aldığın ürünler içinde pata krem fondöten var. Üründen memnun musun?
Nasıl buldun?
gelir gelmez denedim çok yumuşak bi yapısı var cildi de yumusack pürüzsüz yapıyo.bendeki ivory rengi olduğu halde o kadarda açık değil alcaksan onu göz önünde bulundr
Oofff hiç işe yaramaycak o zaman.(((( Ivory tonunu sipariş ettim ben de.
Maybelline'de vardı o renk bi ara. Çok güzeldi rengi. Tam beyaz tenlilere göre.
Onu baz alarak, aynı ton olur diye ümit ederek hiç düşünmeden bu fondöteni almıştım oysa.
Oldukça beyazdı o çünkü.(( Umarım bana uyar.
uyar bence canım beyaz tenliysen bende beyazım bayağı ama bana uydu
Nihayet bugün elime ulaşan ürünlerim.
Pata krem fondöten. Bayıldım gerçekten. Tenimde en sevdiğim renk olan ivory tonunu aldım. Beyaz tenliler için inanılmaz bir renk. Müthiş bir fondöten. İlk sürüşte aldığım izlenim bu. Zamanla neler düşünürüm bilmiyorum. Bir de uzun saatler yüzümde kalsın bakalım yine çok beğenecek miyim.
Far Away parfüm kimine çok ağır geliyor ama bence harika bir koku. Durdukça güzelleşen ve beni mest eden, mis gibi vanilya kokusu... Tam da beyaz tenlilere göre.
İndirime girince roll on ve deodorantıyla birlikte aldım.
Berry Fusions ikili far. Bunu da morumsu rengi beğendiğim için aldım. Seviyorum Avon'un farlarını, eski farları gibi değilse de artık... Çok fazla renk vermiyor sanki. Işıltılı bi şey. Hoş, beğendim.
Nihayet bugün elime ulaşan ürünlerim.
Pata krem fondöten. Bayıldım gerçekten. Tenimde en sevdiğim renk olan ivory tonunu aldım. Beyaz tenliler için inanılmaz bir renk. Müthiş bir fondöten. İlk sürüşte aldığım izlenim bu. Zamanla neler düşünürüm bilmiyorum. Bir de uzun saatler yüzümde kalsın bakalım yine çok beğenecek miyim.
Far Away parfüm kimine çok ağır geliyor ama bence harika bir koku. Durdukça güzelleşen ve beni mest eden, mis gibi vanilya kokusu... Tam da beyaz tenlilere göre.
İndirime girince roll on ve deodorantıyla birlikte aldım.
Berry Fusions ikili far. Bunu da morumsu rengi beğendiğim için aldım. Seviyorum Avon'un farlarını, eski farları gibi değilse de artık... Çok fazla renk vermiyor sanki. Işıltılı bi şey. Hoş, beğendim.
canım güle güle kullan pata krem fondöten bu ayın kataloğundan mı??
Teşekkür ederim. :))
Geçen ay vermiştim canım siparişi. İndirimdeydi, denemek istedim.
yok onndan deil palet şeklinde 3 renk ruj var fırçayla sürülüyo
kızlarr bu shock maskaradan bende sipariş vericem siyahını pek beğenmedim
ben ama yorumlara bakılırsa bu mavisi güzell birde sensen duş
jellerinden kullanan varsa hangisinin kokuları güzel fikri olan varsa
çok memnun olurum
senseslerden mystıqoue;tropic;lagoon erkek için amazon;aloha ve sunset çok güzel ben bunların hepsini bi avonkolik olarak hala kullanıyorum :)
senseslerden mystıqoue;tropic;lagoon erkek için amazon;aloha ve sunset çok güzel ben bunların hepsini bi avonkolik olarak hala kullanıyorum :)
kızlarr bu shock maskaradan bende sipariş vericem siyahını pek beğenmedim
ben ama yorumlara bakılırsa bu mavisi güzell birde sensen duş
jellerinden kullanan varsa hangisinin kokuları güzel fikri olan varsa
çok memnun olurum