AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canım ben color trendin 2 maskarasını kullandım ve pek beğenmedim.biraz kalitesiz gibi geldi.diğerlerini kullanmadım bilmiyorum

canım ben color trendin 2 maskarasını kullandım ve pek beğenmedim.biraz kalitesiz gibi geldi.diğerlerini kullanmadım bilmiyorum

Peki canım teşekkürler. Ama super extend mascarayı kullandım biliyorum mükemmel bir maskara sıfır topak ve değdirir değdirmez uzun bir görünüm sağlıyor. spectra lash ilk sürdüğümde güzeldide sonraki sürüşlerimde maximum derecede topak yapıyordu hiç beğenmedim ben . Umarım geri alır iadelerimi :S Yerine super extendi alacam

Son düzenleme:

yeni çıkacak olan mavi ambalajlı shock maskara çok güzel bence en iyisi bu olmuş kipriklerim kaşlarıma deydi valla dolgunlukta veriyor tabii beklentinize bağlı abartılı istemiyorsanız bilemem ama bana göre takma kiprik etkisi yaratan bir maskara olmuş :129:

Son düzenleme:
bende indirim broşüründen kemi nileklik onu aldım ne o öyle sanki özürlü nasıl takacağımı bilemedim valla bedava gelse takmam iade etcem mecbur çok kötü
o dediğiniz rımelden 5 tane sipariş aldım daha da alırım güzele benziyo bakalım

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Arkadaşlar benim avon siparişim 1 ay sonrasında geliyor. Çok sinirlendim. Bu normal mi? Siparişlerinizi siz de 1 ay sonra mı alıyorsunuz?

Arkadaşlar benim avon siparişim 1 ay sonrasında geliyor. Çok sinirlendim. Bu normal mi? Siparişlerinizi siz de 1 ay sonra mı alıyorsunuz?

hayır canım olur mu öyle şey sipariş girildiğinde en fazla 4-5 gün sonra geliyo sen müşteri misin temsilci mi?:44:

eğer ürün stokta yoksa bir sonraki siparişiyle gelmiş olabilir.başka şartta eğer müşteri temsilcisi elinde 1 ay bekletmemişse(ki bekleteceğini sanmam parasını senden alması lazım) o kadar gecikmez.

ben k12den şimdi sipariş topluyorum kampanya açıldığı gün giriyorum siparişi bence siz tarihli ilerliyosunuz yani mesela şimdi k11 vakti ama ben k11 cuma günü sistem açılır açılmaz girdim şimdi k12 kataloğum gelincede onu toplamaya başladım 14ekimde k11 biticek k12 başlıycak hemen k12 gircem salı günü filan kargomla k13 gelicek ona başlıcam erken davranıyoruz yani

Siz herhalde internet üzerinden alıyorsunuz.

Ben bizim komşumuzdan katalog geldiği ilk gün alıp ürünleri seçtim ve kitapçıkta işaretledim Eylül ayında.
2 haftayı geçti hiçbir şey yok ortada. Kadın 10una kadar ancak gelir demiş.
Şimdi de Cuma'ya kadar gelir diyor.
Bu işleri çok iyi bilmiyorum.
Ama önceden birine sipariş verdiğimde bu kadar uzun sürdüğünü hatırlamıyorum.

Temsilciler kendi kotalarına göre bekletme yapabiliyor, bir katalogdaki satısta belli seviyeye gelince kendi karlarına oluyor, sizin en basında verdiginiz sipariş belli bir gecikmeye ugrayabiliyor.

Veya,

Bazen yakın gördüklerine veya herhangi bir alıcıya o aylık yeteri kadar satıs yaptı ise bir sonraki ay'a sarkıtıyor o zaman da sipariş veren alıcı bihayliii beklemiş oluyor..

Bu sebeplerden, ihtiyacım olanları katalog yerine internetten alıyorum. 2 gün sonra elimde oluyor valla, hemde katalog fiyatından da değil.

Burada temsilcileri kötülemiyorum lütfen yanlıs anlamayın,

Bazı Temsilciler gerçekten de bu uygulamaları yapıyor, bazıları ise, müşterisini memnun etmek için hemen temin edebiliyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteriyim. :s:26: Temsilciye mi kısa sürede geliyor müşteriye mi?

canım müşteriysen şu yüzden gecikiyo olabilir; temsilcin kataloğu erken getirtiyodur, daha sitede yeni katalog yayınlanmamışken siparişlerini topluyosa kataloğun siteye konmasını beklemek zorunda. katalog siteye girmeden siparişler verilmiyo çünkü. belki bu yüzden bekletmiş olabilir. benim aklıma bu sebep geliyo canım çünkü bende bazen erken getirtiyorum katalogu arkadaşların dediği gibi katalog girdiği anda siparişlerimi yolluyorum ama 1 ay sürekli bekletmiyorum müşterilerimi avon katalog süresini bazen 15-20 gün gibi kısa tutabiliyo o zaman iyi oluyo. ama 1 ay tuttuğu zaman da olabiliyo işte o zaman bekletme oluyo müşterileri. öyle olduğunda da ben uyarıyorum insanları şu şu tarihte yollucam elinize şu zamanda ulaşır diye. bazen olabiliyo çnkü böyle canım. eğer her ay alacak bişey buluyosan temsilci ol tatlım sende hem kendin daha ucuza alırsın, beklemezsin bu kadar fazla hemde bi uğraş yani eğlenceli

canım peki kirpikleri tel tel mi ayırıyo bu maskara? bi kere super shock almıştım rimel ama kirpiklerimi tel tel ayırdı da kıvırdı kirpikler uzun olunca tel tel hoş durmuyo. ben öyle tel tel görünmesini istemiyorum hafif dolgunluk istiyorum hacimli dursun istiyorum. acaba bu da öyle mi yapıyo alayım diyorum ama kararsızım?:44:

kızlar şu yeni çıkan seri var ya uzun süre kalıcı diye geçiyor onun eyelinerinı aldım ve berbat bırakın uzun süre kalıcıyı 1 saat bile kalmıyor siyah yapmıyor gri oluyor hemen ve çatlamış bi görunum oluşuyor.
tavsiye etmiyorum.

Barbie9393 aldığın ürünler içinde pata krem fondöten var. Üründen memnun musun?
Nasıl buldun?

Hiç düşünmedim temsilci olmayı. :s :44: Her ay almıyorum zaten. Çok beğendiğim bir marka değil. Vazgeçemediğim Far Away parfüm var sadece. O da öğrenci olduğum ve dünyaca ünlü markaların çok pahalı parfümlerini alamadığım için öyle. Yoksa parfüm de almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…