- 31 Temmuz 2011
- 198
- 0
Merhabalar. Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size. Kampanya 11 de sayfa 161 de color trendten plump put the volume mascara nın fiyatı 5 tlye düşmüş sizce nasıl bir mascara? Spectra Lash aldım geçen kampanyada hiç memnun kalmadım eğer iade edebilirsem ya bunu ya da avon super extend mascarayı yerine almak istiyorum sizde hangisi iyidir ?
canım ben color trendin 2 maskarasını kullandım ve pek beğenmedim.biraz kalitesiz gibi geldi.diğerlerini kullanmadım bilmiyorum
Bende kullandım bu rimelden ve hiçç memnun kalmadım, topak topak yapıyodu ve hemen kurudu, bence avonun en ıyı rimeli shock ve extendbu ay shock un yenı çıkanından alcam bende, bazı arkadaşlar ağzını sıkı sıkı kapatın demış yukarıdakı rimel için ama neticede her rimeli aynı şekılde muhafaza edıyoruz , hiç memnun kalmadım hiçç
Arkadaşlar benim avon siparişim 1 ay sonrasında geliyor. Çok sinirlendim. Bu normal mi? Siparişlerinizi siz de 1 ay sonra mı alıyorsunuz?
Arkadaşlar benim avon siparişim 1 ay sonrasında geliyor. Çok sinirlendim. Bu normal mi? Siparişlerinizi siz de 1 ay sonra mı alıyorsunuz?
hayır canım olur mu öyle şey sipariş girildiğinde en fazla 4-5 gün sonra geliyo sen müşteri misin temsilci mi?:44:
ben k12den şimdi sipariş topluyorum kampanya açıldığı gün giriyorum siparişi bence siz tarihli ilerliyosunuz yani mesela şimdi k11 vakti ama ben k11 cuma günü sistem açılır açılmaz girdim şimdi k12 kataloğum gelincede onu toplamaya başladım 14ekimde k11 biticek k12 başlıycak hemen k12 gircem salı günü filan kargomla k13 gelicek ona başlıcam erken davranıyoruz yani
Müşteriyim. :s:26: Temsilciye mi kısa sürede geliyor müşteriye mi?
yeni çıkacak olan mavi ambalajlı shock maskara çok güzel bence en iyisi bu olmuş kipriklerim kaşlarıma deydi valla dolgunlukta veriyor tabii beklentinize bağlı abartılı istemiyorsanız bilemem ama bana göre takma kiprik etkisi yaratan bir maskara olmuş :129:
canım müşteriysen şu yüzden gecikiyo olabilir; temsilcin kataloğu erken getirtiyodur, daha sitede yeni katalog yayınlanmamışken siparişlerini topluyosa kataloğun siteye konmasını beklemek zorunda. katalog siteye girmeden siparişler verilmiyo çünkü. belki bu yüzden bekletmiş olabilir. benim aklıma bu sebep geliyo canım çünkü bende bazen erken getirtiyorum katalogu arkadaşların dediği gibi katalog girdiği anda siparişlerimi yolluyorum ama 1 ay sürekli bekletmiyorum müşterilerimi avon katalog süresini bazen 15-20 gün gibi kısa tutabiliyo o zaman iyi oluyo. ama 1 ay tuttuğu zaman da olabiliyo işte o zaman bekletme oluyo müşterileri. öyle olduğunda da ben uyarıyorum insanları şu şu tarihte yollucam elinize şu zamanda ulaşır diye. bazen olabiliyo çnkü böyle canım. eğer her ay alacak bişey buluyosan temsilci ol tatlım sendehem kendin daha ucuza alırsın, beklemezsin bu kadar fazla hemde bi uğraş yani eğlenceli