- 16 Mart 2009
- 863
- 15
yeşilli saç spreyi idare eder saçımı pek tuttuğu söylenemez çok sert yapmıyo bence o esnek tutuş sağlıyo. saçımı bende sıkınca tarayamıyorum ama normal öyle olması spreyler hep öyle. duş sonrası uygulanan spreyimden çooooooooooookkkk memnunumkokusuna bayılıyorum:90:
cnm duş sonrası dediğin sprey saç için mi ve hangisi bnm saçlarım çok kabarıyo da onu engeller mi ???
cnm duş sonrası dediğin sprey saç için mi ve hangisi bnm saçlarım çok kabarıyo da onu engeller mi ???
ya ben su natural serısı sampuandan kullandım bademli olanı ve saclarım karmasık bı hal aldı bıraktm haberınız olsun
bademli olandan bikaç tanıdığım memnun kalmışlardı bende onların övgülerine bakarak bide ben deniyim şu şampuanları dedim k9'da çok uygundu aldım hepsinden ama böyle yorumlar okuyunca umarım bende de ters etki yaratmaz diyorum bakalım deneyip görücem:18:
BENM sacım boyalı onun etkısı de olabılır
selamcanım şampuanlarda tüm diğer ürünler gibi kişiden kişiye farklı etki ediyor.benim arkadaşımda avon satıyordu.ben üye olduğumda ona sormuştum nasıl şapuanlar diye o hiç güzel değil dedi.ben yine de kendim deneyip karar vereyim dedim.kullandım annem ,babam ,kardeşimde kullanıyor.bizde bir sorun olmadı canım.hepimizin saç tipine göre aldım.herkes memnun.:81::81::81:
Bayanlar avonun yeni katologunda 4lü far paleti var ilk sayfalarda
Renkleri çok tatlı fotodaki kızda çok beğendim
Ama daha önce benzerini almıştım krem fardı beğenmedim onu acaba buda mı krem far bilgisi olan var mı elimde katalog yok intden bakıyorum çok net göremiyorum yazılar küçük
O 4lü fardan var bnde 2 tane purple hazes .birini kullanıyorum purple hazes resimdeki yani onlar krem değil toz normal.mankendede o uygulanmıştır bnce morla bi açık tonu var çnkü pembemsiydi
Eki Görüntüle 245771
Bendeki yulardaki malesef bu krem far
Bahsettiğim aşağıdaki aynı fardan mı bahsediyoruz
Bunu merak ediyorum toz mu değil mi?
Eki Görüntüle 245774