- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
o da toz değil canım krem far
ilginize teşekür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 245771
Bendeki yulardaki malesef bu krem far
Bahsettiğim aşağıdaki aynı fardan mı bahsediyoruz
Bunu merak ediyorum toz mu değil mi?
Eki Görüntüle 245774
avon k10 kataloğunda son sayfalardaki vücut spreyleri nasıl kızlar var mı içinizde sipariş ettiren..ya yazın çok rahat oluyor onları kullanması ondan soruyorum.
Bayanlar avonun yeni katologunda 4lü far paleti var ilk sayfalarda
Renkleri çok tatlı fotodaki kızda çok beğendim
Ama daha önce benzerini almıştım krem fardı beğenmedim onu acaba buda mı krem far bilgisi olan var mı elimde katalog yok intden bakıyorum çok net göremiyorum yazılar küçük
avon k10 kataloğunda son sayfalardaki vücut spreyleri nasıl kızlar var mı içinizde sipariş ettiren..ya yazın çok rahat oluyor onları kullanması ondan soruyorum.
Günaydın kızlarrr
Bende sipariş vercem bugün, kızıyorum kendime niye bu kadar beklediysem sanki
k 10 indirim boşüründe neler var keşkebiri yüklese
kızlar merhabalar aranızda extra lasting stik göz farı kullanan oldu mu? bulaşma ve göz kapaklarında birikme yapıyor mu özellikle blue wave rengi için soruyorum bir de bronzlaştırıcı inciler top allık kadar yoğun simli mi?
jet femme nasıl bir koku tarif eder misiniz?
İşte benim bölümüm :)) ürünlerimin çoğu avon severek kullanıyorum bende bir kaç şey paylaşayım bari :)
Eki Görüntüle 250941
En baştaki parfümü severek kullandım ve görüyorsunuz ki bitmek üzere :) yaz için ideal hafif bir koku
Ortadaki wish of love bu kaçıncı şişemdir bilinmez 4 senedir alırım bu parfümü daha yeni eskisini bitirdim buda yenisi :) bunuda tavsiye ederim hafif bir koku (arkadaşın sevgilisi arkadasta bu kokuyu duyunca kokla kokla doyamamıştı )
3. ise eternal magic bunuda yeni aldım ve kokusunu çok begendim
Eki Görüntüle 250957
İlk olarak Shock rimelimm bunuda sevenerek begenerek aklınıza ne gelirse işte öyle kullanıyorum :) ve bunuda bittiği gibi alırım bu kaçıncıdır bilinmez
Sonraki mineralli pudram buda gercekten çok güzel kapatıcılık saglıyor severek kullandıgım ürünlerden biri
Göz kalemim Jillian Dempsey gerçekten süper bi ürün avonun kullandıgım en kalıcı yogun goz kalemı diyebilirim severek kullanıyorum kolay sürülüyor ve diger kolay uygulanan kalemler gibi de hemen akmıyor. hatta bu serinin rimelinide almıştım ve berbattı ben annem kuzenimde kullanmıştı onlarda memnun değillerdi.
Son olarak Cynthia Rowley allıgım suan bu ürün satılmıyor bildiğim kadarıyla avonun kullandıgım tek allıgı ve severek kullanıyorum tabiki