AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

cnm seni yakalamışken bende sorayım ben hala rujun rengine karar veremedim şu aynalı rujun rengine o mankendeki hangi renk ben pumped up pink olduğunu düşünüyorum o mu acaba:26:

cnm seni yakalamışken bende sorayım ben hala rujun rengine karar veremedim şu aynalı rujun rengine o mankendeki hangi renk ben pumped up pink olduğunu düşünüyorum o mu acaba:26:

Bence pumpet pink değil o pembe tonlu bi ruj resimdeki bence pink crush o renkle birebir gibi görünüyo

Bence pumpet pink değil o pembe tonlu bi ruj resimdeki bence pink crush o renkle birebir gibi görünüyo

çok kararsız kaldım ya benimde ilk düşüncem oydu sonra karar değiştirdim nedense o pembe çok mu koyu durur sence:26:

çok kararsız kaldım ya benimde ilk düşüncem oydu sonra karar değiştirdim nedense o pembe çok mu koyu durur sence:26:

bence koyu durmaz zaten o 2 renk en güzelleri bende ya pumpet alırım yada pink crush. ikisinin tonu da çok güzel ve pembe sürüldüğünde bu kadar koyu olmaz bence

aynen bende ekleyemiyorum resim enson image shack dan resmı yukledım insert video dıye fılım şeridı gıbı sey varya orayada lınkı kopyaladım eskıden yuklendıgı gıbı yanı :44:

bugün yükleyebildim sonunda resimleri. yüklenmemesinin nedeni kesinlikle büyük boyutlarda olması ölçüleri varmış resimlerin bende küçülttüm piksellerini sende öyle yapabilirsin

Son düzenleme:

yeşilli saç spreyi idare eder saçımı pek tuttuğu söylenemez çok sert yapmıyo bence o esnek tutuş sağlıyo. saçımı bende sıkınca tarayamıyorum ama normal öyle olması spreyler hep öyle. duş sonrası uygulanan spreyimden çooooooooooookkkk memnunum kokusuna bayılıyorum:90:

indirimde yakalasam bi bende alacagımda düşmüyor ki duş jeli düşüyo o düşmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…