nazar boncuklu takı setini çok beğendim
Eki Görüntüle 242961
Eki Görüntüle 242962
Eki Görüntüle 242963
nazar boncuklu kolye veya maddison kolye alıcam karar veremedim:26:
cnm seni yakalamışken bende sorayım ben hala rujun rengine karar veremedimşu aynalı rujun rengine o mankendeki hangi renk ben pumped up pink olduğunu düşünüyorum o mu acaba:26:
Bence pumpet pink değil o pembe tonlu bi ruj resimdeki bence pink crush o renkle birebir gibi görünüyo
çok kararsız kaldım ya benimde ilk düşüncem oydu sonra karar değiştirdimnedense o pembe çok mu koyu durur sence:26:
bence koyu durmaz zaten o 2 renk en güzelleri bende ya pumpet alırım yada pink crush. ikisinin tonu da çok güzel ve pembe sürüldüğünde bu kadar koyu olmaz bence
aynen bende ekleyemiyorum resimenson image shack dan resmı yukledım insert video dıye fılım şeridı gıbı sey varya orayada lınkı kopyaladım eskıden yuklendıgı gıbı yanı :44:
Evet bunlar da benim şuana kadar aldığım ürünlerinş yükleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 243006 Eki Görüntüle 243007 Eki Görüntüle 243002 Eki Görüntüle 243005 Eki Görüntüle 243008
canım şu yeşilli olan saç spreyi nasıl ben hiç beğenmedim pişman oldum aldığıma kazık gibi yaptı saçlarımı tarayamıyorum bile sence nasıl ayrıca duş sonrası uygulanan sprey nasıl memnun musun
Evet bunlar da benim şuana kadar aldığım ürünlerinş yükleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 243006 Eki Görüntüle 243007 Eki Görüntüle 243002 Eki Görüntüle 243005 Eki Görüntüle 243008
yeşl olan saç spreyini ben de beğenmedim..
şu sıralamdaki 2. ruj hangisi accep?
yeşilli saç spreyi idare eder saçımı pek tuttuğu söylenemez çok sert yapmıyo bence o esnek tutuş sağlıyo. saçımı bende sıkınca tarayamıyorum ama normal öyle olması spreyler hep öyle. duş sonrası uygulanan spreyimden çooooooooooookkkk memnunumkokusuna bayılıyorum:90:
nazar boncuklu takı setini çok beğendim
Eki Görüntüle 242961
Eki Görüntüle 242962
Eki Görüntüle 242963
nazar boncuklu kolye veya maddison kolye alıcam karar veremedim:26: