AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

avon k10 kataloğunda son sayfalardaki vücut spreyleri nasıl kızlar var mı içinizde sipariş ettiren..ya yazın çok rahat oluyor onları kullanması ondan soruyorum.

Bahsettiğin farlar krem far canım pek iyi diyemicem övülcek bi tarafı yok almıştım çünkü. üstelik gözkapağına sürülmesine rağmen ilerleyen saatlerde gözlerde yanma yapıyo neden anlayamadım:44:

bu ayki siparişlerim kızlar color trend kapatıcı stik, jet femme parfüm, ayçiçeği özlü yüz kremi, sassy swirls berry, saç balsamı ve şampuanlar

Eklentiler

• $ağustos1.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 37
kızlar merhabalar aranızda extra lasting stik göz farı kullanan oldu mu? bulaşma ve göz kapaklarında birikme yapıyor mu özellikle blue wave rengi için soruyorum bir de bronzlaştırıcı inciler top allık kadar yoğun simli mi?

bronzlaştırıcı inciler kullanıyorum simli değil çok güzel. diğeri hakknda bilgim yok

jet femme nasıl bir koku tarif eder misiniz?

jetfemme odunsu ve turunçgillerin karışımı benim çokkkk hoşuma gidiyo açıkçası zaten odunsu kokuları seviyorum turunçgille de birleşince hoş bi koku oluşturmuş hafif bi kokusu var ama bi o kadar da kalıcı sabah sıkıyorum akşama kadar kendime geliyo kokusu

çocuklar için karpuzlu ve kivili şampuanı sevmedim.elmalı daha güzel kokuyor.çocuk spreyini begendim.hoş kokulu.

sol başta ıncandenses seviyorum bu parfumu.yanında far away kokusu tahminimden daha ağırmış kullanabilecekmiyim bilmiyorum :44: beyaz lilyum banyo köpüğü favorilerimden.

İşte benim bölümüm :)) ürünlerimin çoğu avon severek kullanıyorum bende bir kaç şey paylaşayım bari :)

En baştaki parfümü severek kullandım ve görüyorsunuz ki bitmek üzere :) yaz için ideal hafif bir koku
Ortadaki wish of love bu kaçıncı şişemdir bilinmez 4 senedir alırım bu parfümü daha yeni eskisini bitirdim buda yenisi :) bunuda tavsiye ederim hafif bir koku (arkadaşın sevgilisi arkadasta bu kokuyu duyunca kokla kokla doyamamıştı )
3. ise eternal magic bunuda yeni aldım ve kokusunu çok begendim

İlk olarak Shock rimelimm bunuda sevenerek begenerek aklınıza ne gelirse işte öyle kullanıyorum :) ve bunuda bittiği gibi alırım bu kaçıncıdır bilinmez
Sonraki mineralli pudram buda gercekten çok güzel kapatıcılık saglıyor severek kullandıgım ürünlerden biri
Göz kalemim Jillian Dempsey gerçekten süper bi ürün avonun kullandıgım en kalıcı yogun goz kalemı diyebilirim severek kullanıyorum kolay sürülüyor ve diger kolay uygulanan kalemler gibi de hemen akmıyor. hatta bu serinin rimelinide almıştım ve berbattı ben annem kuzenimde kullanmıştı onlarda memnun değillerdi.
Son olarak Cynthia Rowley allıgım suan bu ürün satılmıyor bildiğim kadarıyla avonun kullandıgım tek allıgı ve severek kullanıyorum tabiki

canım hepsi çok güzel güle güle kullan o göz kaleminin rengi teal black mı

prensesperi ve thalia ürünleriniz çok güzelmiş güle güle kullanın yaa bu arada bişey sorcam kızlar artık beğen seçeneği kaldırıldı mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…