canım anew'in ruju hangi renk??
hwa'cım dört renkli kapatıcı paleti geldiği zaman kullanınca yorumlar mısın bi de resmini çekip ekler misin eğer güzel birşeyse bende alacağım kararsızımda:26:
[video]http://imageshack.us/photo/my-images/824/p1020513j.jpg/[/video]
ne yaptımsa foto yukleyemedim en son care boyle yaptım umarım olmuşturr :44:
[video]http://imageshack.us/photo/my-images/824/p1020513j.jpg/[/video]
ne yaptımsa foto yukleyemedim en son care boyle yaptım umarım olmuşturr :44:
yüklenmiş canım güle güle kullan hepsini sana bi sorum olacak k10 panaromadaki aynalı ruj var ya oradaki mankenin dudağındaki hangi renk bi bakar mısın pumped up pink ile pink crush arasında kaldım bi yardım edin kızlar
kendıme almıştım eltım kaptı henuz kullanmadı yanı dışarıya cıkmadı .memnun kalırsa bende getırtırecm topuklu ayakkabı gıyemıyorum ayak tabanım cok agrıyor o yüzden istiyorum bendeolmuş canımfootwork ayak taban koruyucuyu kendine mi aldın?kullandıysan yorum tavsiye alabilirmiyim :26: açık değilde burnu kapalı bi ayakkabımda ayağımın öne kaymasını engelleyecek bişeye ihtiyacım var.ama ayakkabıya sığarmı ayağım taban koruyucu rahatmı bilemedim de
güle güle kullan canımtrue force çok güzel bayılıyorum bende aşkıma alıyorum solutıonslardan memnun musun canım ?
Bende aranıza yeni katıldım kızlar çok yararlı bi başlık olmuş bu. şu ana kadar aldığım ürünlerin resimlerini koymaya çalışıyorum ama yüklerken hata oluştu diyo nasıl yapabilirim ???
bu saatten aldım ilk hafta çalıştı sonra durdu hiç çalışmıyo ya
hoşgeldin canımbilmiyorum ki neden oluyo dün bi arakadaşta diyordu koyamıyorum diye ama bak fırçalar konmuş en son düzelmiş sonra tekrar bi sorun oluşmuş sanırım
bu saatten aldım ilk hafta çalıştı sonra durdu hiç çalışmıyo yanapmam lazım:S
Tşk.ler hoşbuldukevet bu başlığın full hepsini okudum orda anlatılmış da aynısı yaptım ama bir türlü ekleyemedim. acaba büyüklük sınırı var mı ki resimlerin ondan mı oldu
tekrar tekrar denedim fakat olmuyoyapacak birşey yok artık sürekli denerim inş olur
aa ben bu topiği yeni gördüm sabah bende elimde kalanların resimlerini çekip eklerim
Tşk.ler hoşbuldukevet bu başlığın full hepsini okudum orda anlatılmış da aynısı yaptım ama bir türlü ekleyemedim. acaba büyüklük sınırı var mı ki resimlerin ondan mı oldu