AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

cnm seni yakalamışken bende sorayım ben hala rujun rengine karar veremedim:KK50: şu aynalı rujun rengine o mankendeki hangi renk:KK59: ben pumped up pink olduğunu düşünüyorum o mu acaba:26:

cnm seni yakalamışken bende sorayım ben hala rujun rengine karar veremedim:KK50: şu aynalı rujun rengine o mankendeki hangi renk:KK59: ben pumped up pink olduğunu düşünüyorum o mu acaba:26:

Bence pumpet pink değil o pembe tonlu bi ruj resimdeki bence pink crush o renkle birebir gibi görünüyo:KK49:

Bence pumpet pink değil o pembe tonlu bi ruj resimdeki bence pink crush o renkle birebir gibi görünüyo:KK49:

çok kararsız kaldım ya benimde ilk düşüncem oydu sonra karar değiştirdim:KK50: nedense o pembe çok mu koyu durur sence:26:

Evet bunlar da benim şuana kadar aldığım ürünler :21: inş yükleyebilmişimdir

$DSC00649.jpg $DSC00653.jpg $DSC00638.JPG $DSC00642.jpg $DSC00659.jpg

çok kararsız kaldım ya benimde ilk düşüncem oydu sonra karar değiştirdim:KK50: nedense o pembe çok mu koyu durur sence:26:

bence koyu durmaz zaten o 2 renk en güzelleri bende ya pumpet alırım yada pink crush. ikisinin tonu da çok güzel ve pembe sürüldüğünde bu kadar koyu olmaz bence

aynen bende ekleyemiyorum resim:KK37: enson image shack dan resmı yukledım insert video dıye fılım şeridı gıbı sey varya orayada lınkı kopyaladım eskıden yuklendıgı gıbı yanı :44:

bugün yükleyebildim sonunda resimleri. yüklenmemesinin nedeni kesinlikle büyük boyutlarda olması ölçüleri varmış resimlerin bende küçülttüm piksellerini sende öyle yapabilirsin:KK61:

Son düzenleme:
canım şu yeşilli olan saç spreyi nasıl ben hiç beğenmedim pişman oldum aldığıma kazık gibi yaptı saçlarımı tarayamıyorum bile sence nasıl ayrıca duş sonrası uygulanan sprey nasıl memnun musun:KK31:

yeşilli saç spreyi idare eder saçımı pek tuttuğu söylenemez çok sert yapmıyo bence o esnek tutuş sağlıyo. saçımı bende sıkınca tarayamıyorum ama normal öyle olması spreyler hep öyle. duş sonrası uygulanan spreyimden çooooooooooookkkk memnunum:KK61: kokusuna bayılıyorum:90:

yeşilli saç spreyi idare eder saçımı pek tuttuğu söylenemez çok sert yapmıyo bence o esnek tutuş sağlıyo. saçımı bende sıkınca tarayamıyorum ama normal öyle olması spreyler hep öyle. duş sonrası uygulanan spreyimden çooooooooooookkkk memnunum:KK61: kokusuna bayılıyorum:90:

indirimde yakalasam bi bende alacagımda düşmüyor ki duş jeli düşüyo o düşmüyo:KK31:

X