AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canım anew'in ruju hangi renk??

hwa'cım dört renkli kapatıcı paleti geldiği zaman kullanınca yorumlar mısın bi de resmini çekip ekler misin eğer güzel birşeyse bende alacağım kararsızımda:26:

tabi canım seve seve bende kararsızdım ama aldım umarım pişman olmam ama güzel birşeye benziyo bakalım nasıl birşey çıkacak umarım güzeldir:KK68:

[video]http://imageshack.us/photo/my-images/824/p1020513j.jpg/[/video]
ne yaptımsa foto yukleyemedim en son care boyle yaptım umarım olmuşturr :44:

olmuş canım :KK34: footwork ayak taban koruyucuyu kendine mi aldın?kullandıysan yorum tavsiye alabilirmiyim :26: açık değilde burnu kapalı bi ayakkabımda ayağımın öne kaymasını engelleyecek bişeye ihtiyacım var.ama ayakkabıya sığarmı ayağım taban koruyucu rahatmı bilemedim de:KK31::KK31::KK31:

[video]http://imageshack.us/photo/my-images/824/p1020513j.jpg/[/video]
ne yaptımsa foto yukleyemedim en son care boyle yaptım umarım olmuşturr :44:

güle güle kullan canım:KK34: true force çok güzel bayılıyorum bende aşkıma alıyorum :KK69: solutıonslardan memnun musun canım ?

yüklenmiş canım güle güle kullan hepsini sana bi sorum olacak k10 panaromadaki aynalı ruj var ya oradaki mankenin dudağındaki hangi renk bi bakar mısın pumped up pink ile pink crush arasında kaldım bi yardım edin kızlar:KK74:

mankenın dudagındakının hangı renk oldugunu yazmamışlar ama ya plush rose yada pink crush gıbı:44:bence pink crush güzel

olmuş canım :KK34: footwork ayak taban koruyucuyu kendine mi aldın?kullandıysan yorum tavsiye alabilirmiyim :26: açık değilde burnu kapalı bi ayakkabımda ayağımın öne kaymasını engelleyecek bişeye ihtiyacım var.ama ayakkabıya sığarmı ayağım taban koruyucu rahatmı bilemedim de:KK31::KK31::KK31:
kendıme almıştım eltım kaptı henuz kullanmadı yanı dışarıya cıkmadı .memnun kalırsa bende getırtırecm topuklu ayakkabı gıyemıyorum ayak tabanım cok agrıyor o yüzden istiyorum bende

güle güle kullan canım:KK34: true force çok güzel bayılıyorum bende aşkıma alıyorum :KK69: solutıonslardan memnun musun canım ?

true forece gercekten cok güzelmış:KK16: bende cok sevdım eşim için aldım:KK69:solutıonslar guzel dut özlü olanını aldım cilt tonu bozukları için duzenlı olarak 3kez kullandım :KK61: ama eşim fark var yuzunde dıyor.ablamda kullanıyor tabı o duzenlı kulanıyormuş oda cıldımde acılma var dıyor

Ben bu ay sadece 2 tane makyaj fırçası aldım.
Far fırçası ve allık fırçası. Allık fırçasını pudra fırçası olarak kullanıcam.
K10 kataloğunu bugün inceleme fırsatım oldu. K10 kataloğu baya güzel. Bol bol indirim var. :KK66::KK64:

$17082011950.jpg

Bende aranıza yeni katıldım kızlar çok yararlı bi başlık olmuş bu. şu ana kadar aldığım ürünlerin resimlerini koymaya çalışıyorum ama yüklerken hata oluştu diyo nasıl yapabilirim ???

Bende aranıza yeni katıldım kızlar çok yararlı bi başlık olmuş bu. şu ana kadar aldığım ürünlerin resimlerini koymaya çalışıyorum ama yüklerken hata oluştu diyo nasıl yapabilirim ???

hoşgeldin canım:KK71:bilmiyorum ki neden oluyo dün bi arakadaşta diyordu koyamıyorum diye:KK50: ama bak fırçalar konmuş en son düzelmiş sonra tekrar bi sorun oluşmuş sanırım:KK30:

hoşgeldin canım:KK71:bilmiyorum ki neden oluyo dün bi arakadaşta diyordu koyamıyorum diye:KK50: ama bak fırçalar konmuş en son düzelmiş sonra tekrar bi sorun oluşmuş sanırım:KK30:

Tşk.ler hoşbulduk :KK3: evet bu başlığın full hepsini okudum orda anlatılmış da aynısı yaptım ama bir türlü ekleyemedim. acaba büyüklük sınırı var mı ki resimlerin ondan mı oldu :KK59:

bu saatten aldım ilk hafta çalıştı sonra durdu hiç çalışmıyo ya:KK43: napmam lazım:S

iade et :KK55:canım gerçi iade etmek içinde belli bi zaman var mı:KK59: bilmiyorum ama geri gönder onu yapabilirsin tekkk daha önce iadem olmadı da hiç:))

Son düzenleme:
Tşk.ler hoşbulduk :KK3: evet bu başlığın full hepsini okudum orda anlatılmış da aynısı yaptım ama bir türlü ekleyemedim. acaba büyüklük sınırı var mı ki resimlerin ondan mı oldu :KK59:

yok canım ya olmaz yani ne fotolar eklendi buralara sanmıyorum:44: bi daha dene istersen bak bi arkadaş koymuş şimdi görmüşsündür:82:

"elo64" iade et hiç bi sorun yaşamazsın iadede. iade süresi de satın alındığı kampanya dahil 3 kampanya süresidir. yani daha yeni aldıysan önümüzdeki 2 kampanya süresince iade edebilirsin.

aynen bende ekleyemiyorum resim:KK37: enson image shack dan resmı yukledım insert video dıye fılım şeridı gıbı sey varya orayada lınkı kopyaladım eskıden yuklendıgı gıbı yanı :44:

X