- 27 Temmuz 2011
- 283
- 0
Sadece parfüm canım hediyeler kendisi ekleniyor zaten
canım raisin wine rengi
Eki Görüntüle 240246 kızlar dediğiniz gibi summer breeze çook güzelama hollywood starlet in kokusunu daha anlayamadım çok değişik ama oda süperr
kusura bakmayın deneme için teyzeme gönderdm numuneleri geri aldıgımda ilk iişim fotografını çkmek olacak::) renkleri harika ama
pişman olmassn demiştim:) summer breeze gercektn süperdir. hollywood daha ağır snki ama o da hosuma gidiyor benim. güle güle kullan
Eki Görüntüle 239232
Eki Görüntüle 239233
baharat takımının gerçek boyutları böyle ama ben iki takım almıştım baharatlık takımı olarak büyük kavanozun yerine küçük kullandım:))
Of bende avonlarımın resmini koymak istiyorum, hala koyamadımilk fırsatta bende koycam buraya resımleriii
canım alttaki kırmız renkteki konuya cavap ver yazar orayı tıkla.. eklenti ekle yazar oraya tıkla... sağ üst köşede dosya ekle var sonra oraya... dosyaları seç var oraya tıkla... aç tıkla... upload files yazar oraya.... sonra altta içerigi ekle yazıyo.... son olarakta oraya tıklaman yeterli karışık oldu biraz ama idare et
canım sagolda öyle yaptım olmadı sitede sorun var galiba:26:hata veriyor
bunlarda benim siparişlerim :)
Eki Görüntüle 239284
[video]http://imageshack.us/photo/my-images/824/p1020513j.jpg/[/video]
ne yaptımsa foto yukleyemedim en son care boyle yaptım umarım olmuşturr :44:
kızlar şu dört renkli kapatıcıdan alan var mı alan varsa foto koyarsa çok sevinirim
bunlarda benim siparişlerim :)
Eki Görüntüle 239284