AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar yılbaşı kataloğunun ikinci siiparişleri elime ulaştı bakın ben neler almışım :

bu kremin 750 ml. versiyonundan bahsetmiştim size başka birine hediye vermek için tekrar istemiştim onun yerine bu sevimli 400 ml. grubundan 2 tane göndermişler. çok memnunum diyebilirim. 2 tane 400 ml. ürünün katalog fiyatı : 14.40

bu tırnak törpülerini açıkçası henüz kullanmadım ama çokk güzell değiller mi :) pırılltıları yeter bayıldımm çantamda bulunsun dedim. Paketiyle birlikte 3lü törpü seti emin olmamakla birlikte fiyatı: 3.90

bu eldiveni telefonumla kullanmak için almıştım. özellikle siyah istedim herşeyle uysun die ama galiba siyah erkekler içinmiş elime büyük geldi off çok üzücü :/ fiyatı : 9.90

saate gelince tam anlamıyla aşık oldum diyebilirim çokda güzel bir kutuyla göndermişler içindeki taşlar hareket ediyor bir dünya tatlısı fiyat ise: 36.00

iyi günlerde kullan ürünlerini ladyrosy. saati bileğine takıp da çeker misin fotoğrafını ben de almak istiyorum o saatten. ama bileklerim çok ince

iyi günlerde kullan ürünlerini ladyrosy. saati bileğine takıp da çeker misin fotoğrafını ben de almak istiyorum o saatten. ama bileklerim çok ince

çekince ekleyim tatlım benimde bileklerim ince sonda takıyorum sorun olmuyor öneririm çok güzel :)

kızlar göğüs için sıkılastırıcı krem yok degılmı katalogda yoksa varda benmı goremıyorum bı musterım ıstedı bı turlu bulamıyorum

kızlar bu saati k1 fırsat broşüründen aldım uzun zamandır almak istiyordum beyazını da arkadaşlarıma sattım.mavisi bu defa indirimde değildi.maviyle beyazı da alacağım çok memnun kaldım bayıldımmmm ,spor bir saat

arkadaşlar bileklik şeklindeki saatler nasıl güzel mi alanlar varsa bilgi verir veya foto koyarsa sevinirim

Avonun bb kremini merak eden varsa kendi objektifimden paylaşıyorum :)

gördüğünüz gibi biraz koyu sanki light rengi olmasına rağmen ama yüzde az sürünce pek anlaşılmıyor o koyuluk :) ben beğenerek kullanıyorum ama özellikle yağlı ciltlerin pudrayla geçmesi lazım :)

kış kokusu güzel bol çiçeksi bence ağır birazda ama nefis bi kokusu var beğenilen tercih gören bi parfüm.. full speed de hmm piyasa da gio die geçen bi parfüm var hatta çakma satanlar var ya onlarda bile bulabilirsin ben tavsiye edeyim istersen signature cidden çok güzel kokuyo birde true force perceive klasik ve tercih görür...

canım güle güle kullan.aynı saati kuzenime satmıştım panoramada iken almıştı kuzen.o da çok beğendi gerçekten güzel

çok güzel duruyor bileğinde. iyi günlerde kullan inşallah canım

canım iyi günlerde kullan gerçekten çok yakışmış benimde bileklerim çok ince cesaret edip takamıyorum saat ama buna bayıldım çok şık gözüküyo gerçekten

canlarım çokkk teşekkür ederim bende çok aşırı aşırısı beğendim saati diyebilirim herkesede tavsiye ederim alalım şıkır şıkır takalım hihoyttt

bunun beyazını arkadaşım aldı tatlım fiyatına göre çok güzel tam günlük kullanımı uygun güle güle kullan :)

kızlar artık aldıklarımı tek tek eklemeye karar verdim yoksa onları resime uygun yazı şeklinde ayarlamak çok zor oluyoo Bu roll on light bloom kokulu olandı. Normalde kutunun üstten açılacağını düşünmüştüm ama öle olmuomuş kapağı çevirmek gerekiomuş öle olunca bende jelatinin hepsini söktüm. Normalde de çok terlemem ter kokmam ama bunun yinede çok etkili olduğunu düşünüyorum ben memnunum kokusu güzel kısa sürede kuruyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Fiyatı: 3.80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…