bronz kendinden ışıltılı allık istiyorum bana marrka ve ürün önerirmisiniz
Kalıcı mı peki? EDP gerçi kalıcıdır diye tahmin ediyorum.
incandessence kokusu çok güzel bir parfüm. avonun en güzel kokulu parfümlerinden birisi bence.[/QUO
Çok hafif ve güzel bir kokudur.
Eki Görüntüle 903175 bumu acaba o allık bide fiyatına bakayım allıklar biraz tuzlu geliyo bana nerdeyse en uygunu 20den başlıyo
Eki Görüntüle 903175 bumu acaba o allık bide fiyatına bakayım allıklar biraz tuzlu geliyo bana nerdeyse en uygunu 20den başlıyo
ideal kalıcılıkta. ne çok ne az.
incandessence kokusu çok güzel bir parfüm. avonun en güzel kokulu parfümlerinden birisi bence.[/QUO
Çok hafif ve güzel bir kokudur.
Kalıcılığı konusunda şüpheye düşmüştüm. Wish of love kullandım kokusuna bayılıyorum ama çok hafif kalıcılığı vardı.
Günlük kullanım için ideal o zaman. Sabah sıktığımda akşama kadar kalsın istiyorum çünkü.
Kalıcılığı konusunda şüpheye düşmüştüm. Wish of love kullandım kokusuna bayılıyorum ama çok hafif kalıcılığı vardı.
forumda açılmış başlık var. yorumlara göz at istersen. http://www.kadinlarkulubu.com/allik...von-arabian-glow-serisini-kullanan-varmi.html
evet baktım yorumlara pek renk vermediğininden şikayetçilermi ben özel günler için istiyodum biraz daha belirgin olmasını istiyorum çok renksizmiş. sizce kumral orta ten rengine buğday ten sanırım ve yeşil göze bronz allık yakışırmı saçlarda kumral
kızlar son bir kaç aydır yüzüm aşırı kuruyor ne kullandıysam faydası olmadı bana ne önerirsiniz
sanki sarktı öyle bir görünüm var ve kafaya çok takıyorum
Kızlar geçen katalogtan anew berry blomm numune rujundan aldım. Ruja hayran kaldım ama ben genelde bira daha koyu renk kullanırım tavsiye edeceğiniz bi renk var mı?
awonun red flame ruju koyu kırmızı çok güzel bir renk.
maybellinenin pleasure me red ruju harika, tawsiyedir.
Anew serisinin rujları hoşuma gidiyor canım, yumuşacık yapıyor diğer rujları pek beğenmiyorum açıkçası. İki numune daha sipariş verdim zaten biri anewden diğeri ultra colour serisinden deneyip görücem ona göre kararımı vereyim diyorum.