- 7 Mart 2011
- 791
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 929150
Kızlar bu kalemleri görünce gülesim geliyo kendime inanamıyorum yani neyse gelelim yorumlarıma kırmızı olana aşık oldum diyebilirim öbürünüde daha doğal olmak istediğim günlerde sürüyorum ikisindende memnunum kullanımı sürüşü yumuşaklığı çok güzel. Gelelim benim manyaklığıma ben bu rujları böyle sonuna kadar açtım çünkü boylarının ne kadar olduğunu sizde görün istedim ama kapatmak için çevirdiğimde kapanmadı bende ittirerek kapattım biraz mahvettim ama sonuçta öğrendimki bu kalem rujlar asansörlü değil sadece açılan cinstenmiş. Yani kullanacağımız kadarını açmak gereekiyomuş. Ne diyim ben ettimm siz etmeyinn :26: Fiyatlarına gelince ikisi: 11.00
bunun beyazını arkadaşım aldı tatlım fiyatına göre çok güzel tam günlük kullanımı uygun güle güle kullan :)
bende iade etmeye üşendim bu haliyle kullanıorum kendi yöntemlerimce kapattımdasorma canım ya ben üniversitede yurtta kaldığım dönem arkadaşm avon satan birinden almıştı bizde öyle açmıştık sonuna kadar kapanmayınca iade ettik başka almıştı arkadaşım.bilmiyorduk kapanmadığını
teşekkür ederim canım bende çok beğendim mavi ile beyazını da istiyorum fakat takım öncüm onların tamamen bittiğini söyledi hiç kalmadı dedi.mavi zaten çok önceden bitmiş o yüzden bu katalogda yokmuştu.umarım daha sonra tekrar çıkarırlar
Eki Görüntüle 929126
kızlar artık aldıklarımı tek tek eklemeye karar verdim yoksa onları resime uygun yazı şeklinde ayarlamak çok zor oluyoo Bu roll on light bloom kokulu olandı. Normalde kutunun üstten açılacağını düşünmüştüm ama öle olmuomuş kapağı çevirmek gerekiomuş öle olunca bende jelatinin hepsini söktüm. Normalde de çok terlemem ter kokmam ama bunun yinede çok etkili olduğunu düşünüyorum ben memnunum kokusu güzel kısa sürede kuruyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Fiyatı: 3.80
Eki Görüntüle 929161
Ve son ürünüm olan Argan yağlı durulanmayan saç serumu. Bu serumu banyodan sonra nemli saçlarıma uyguluyorum, sonrada saçlarımı kurutuyorum. Net bir fark tabikide hemen beklenemez ama güzel kokusu ve verdiği yumuşaklığı seviyorum bittiğindede yenisini almayı düşünüyorum herkese çokk çokkk tavsiyye ettiklerimden. Fiyatı: 7.90
bende öneriyorum rahatsız etmeyen hafif bir kokusu varbundan bende aldım çok memnun kaldım avonun parfümlerinin roll on larını beğenmiyordum ama bu çok güzel tavsiye edilir:)
aynı zamanlarda kullanmaya başladık demekki cnm bende öneriyorum herkese çok güzel bir ürünBen de yaklaşık üc haftadır kullanıyorum saclarımı sakinleştirdi gibi geldi bana. Kokusu cok güzel, harika bir yumusaklık veriyor. Birkaç marka daha kullanmıştım ama avonunki kadar memnun kalmadım.
bende öneriyorum rahatsız etmeyen hafif bir kokusu var
aynı zamanlarda kullanmaya başladık demekki cnm bende öneriyorum herkese çok güzel bir ürün
bu serum saçı yağlandırıyor mu canım
valla cnm bnm saç tipim zaten yağlı. bi gün durup bi gün banyo yapıorum mutlaka, ben hissetmedim zaten iki pompa kadar sıkıorum bana yağlandırıomuş gibi gelmedi
çok teşekkür ederim canım indirime girsin denicem bende
Eki Görüntüle 964817 Eki Görüntüle 964822 Eki Görüntüle 964826 Eki Görüntüle 964834 Eki Görüntüle 964829 Eki Görüntüle 964831 Eki Görüntüle 964832 Eki Görüntüle 964836
kızlar bunlar k2 ve k3 siparişlerim merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz:))