tecrübeli arkadaş banada bi el atıver hayrınaanladığım kadarıyla kozmetikle aran iyi oyüzden yardım istiyorum eğer biliyosan
senden ve diğer arkadaşlardan:
bronz allık
altın rengi far ve farklı renklerde olabilir
şeftali tonlarda yada bronz doğal görünümlü ruj
tavsiye edin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:2:
ne kadar aldıysam yaptığım makyaj istediğim gibi durmadıpürüzsüz ve akmayan özellikte kendinden ışıltılı istiyorum allığı ve farı
kızlar son bir kaç aydır yüzüm aşırı kuruyor ne kullandıysam faydası olmadı bana ne önerirsiniz
sanki sarktı öyle bir görünüm var ve kafaya çok takıyorum
kızlar son bir kaç aydır yüzüm aşırı kuruyor ne kullandıysam faydası olmadı bana ne önerirsiniz
sanki sarktı öyle bir görünüm var ve kafaya çok takıyorum
sadece su derim ...
içtiğin su miktarını ikiye çıkar ve cildine hergün dairesel hareketlerle masaj yapmayı dene,kan dolaşımını hızlandıracaktır.cilt analizi yapılan bi eczaneye uğra.bioderma yada la roch posay nemlendirici önerebilirim.
Buda solutions bb ( beauty balm) krem.. çok sevdimm yüzünüzü yapış yapış yapmıyo gayet güzel kapatıcılığı var. birazda simli..
yeni alacaklaarımı da tanıtırım umarım açıklayıcı olmustuuur ^^
sim var mı içinde bb kremin?Selam kızlar :) Bende aldıklarımı söylemek istiyorum yardımcı olması için.
İlk olarak Anew BB kremden bahsedeyim. Cildi yumuşacık yapıyor ve ufak kusurları kapatıyor. Fondöten kullanmayan biriyim ama arada bb kremimi sürüyorum. tavsiye ederim günlük kullanım için çok güzel.
Eki Görüntüle 903105
sim var mı içinde bb kremin?
Parlaklığını soruyosan parlamıyo canım ışıl ışıl değil yani ama her krem gibi çok ince pırıltıları var.
Kızlar incandessence kampanyası çok ilgimi çekti ama kokusunu hiç bilmiyorum. Full speedi sevgilime vericem onun kokusunun çok tavsiye edildiğini biliyorum ama diğer parfüm için yorumlarınızı alabilir miyim ?
Eki Görüntüle 903168
yok canım parlaklık değil sorduğum. güneş vurduğu zaman nokta nokta sim gibi parlıyor mu?
incandessence kokusu çok güzel bir parfüm. avonun en güzel kokulu parfümlerinden birisi bence.