AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Bu care dudak balmı fırsat broşüründeydi, benim dudaklarım çok kurur birde soğuk olunca bunu kaçırmak istemedim. Güzel yumuşatıyor, öyle ağır bir kokusu yok, sürmeyi aklıma getirirsem daha faydalı olacak fiyatı: 3.50

Öncelikle fondöten fırçasından bahsedeyim. Ben fondöten kullanmıyorum ama BB kremden aşağı yukarı aynı işlevi görüyor. Bu fırçayı onun için aldım. Çok muhteşem olduğunu söyleyemicem önce bununla BB kremi sürüp sonra parmaklarımla yüzüme yediriyorum, aynı zamanda bazen aydınlatıcımıda bununla sürüyorum. Fiyatına göre iyi denebilir. Fiyatı:2.90

tırnak dekorasyon fırçasına gelince ben ojelere değişik şekiller vermeyi çok seviyorum o yüzden bunu indrimde görünce kaçırmak istemedim. Sizinde benim gibi zamanınız var ve bununla uğraşmak isterseniz çok güzel bir ürün fiyatı: 5.00

Son düzenleme:

Bu göz kalemi ise glimmerstick serisinin blackest black rengi. Sürümü çok yumuşak ve öyle çok simlide değil. Ben çok memnunum bu kalemden gözümde yanma kızarma gibi etkileride olmadım daha ne isterimmki. Fiyatına gelince tam hatırlamıyorum ama 8.90 yada 10.90

Kızlar bu kalemleri görünce gülesim geliyo kendime inanamıyorum yani neyse gelelim yorumlarıma kırmızı olana aşık oldum diyebilirim öbürünüde daha doğal olmak istediğim günlerde sürüyorum ikisindende memnunum kullanımı sürüşü yumuşaklığı çok güzel. Gelelim benim manyaklığıma ben bu rujları böyle sonuna kadar açtım çünkü boylarının ne kadar olduğunu sizde görün istedim ama kapatmak için çevirdiğimde kapanmadı bende ittirerek kapattım biraz mahvettim ama sonuçta öğrendimki bu kalem rujlar asansörlü değil sadece açılan cinstenmiş. Yani kullanacağımız kadarını açmak gereekiyomuş. Ne diyim ben ettimm siz etmeyinn :26: Fiyatlarına gelince ikisi: 11.00

Ve son ürünüm olan Argan yağlı durulanmayan saç serumu. Bu serumu banyodan sonra nemli saçlarıma uyguluyorum, sonrada saçlarımı kurutuyorum. Net bir fark tabikide hemen beklenemez ama güzel kokusu ve verdiği yumuşaklığı seviyorum bittiğindede yenisini almayı düşünüyorum herkese çokk çokkk tavsiyye ettiklerimden. Fiyatı: 7.90

sorma canım ya ben üniversitede yurtta kaldığım dönem arkadaşm avon satan birinden almıştı bizde öyle açmıştık sonuna kadar kapanmayınca iade ettik başka almıştı arkadaşım.bilmiyorduk kapanmadığını

bunun beyazını arkadaşım aldı tatlım fiyatına göre çok güzel tam günlük kullanımı uygun güle güle kullan :)

teşekkür ederim canım bende çok beğendim mavi ile beyazını da istiyorum fakat takım öncüm onların tamamen bittiğini söyledi hiç kalmadı dedi.mavi zaten çok önceden bitmiş o yüzden bu katalogda yokmuştu.umarım daha sonra tekrar çıkarırlar

bende iade etmeye üşendim bu haliyle kullanıorum kendi yöntemlerimce kapattımda

bencede inşallah tekrar gellir bende almadıığıma pişman oldum görünce :/

bundan bende aldım çok memnun kaldım avonun parfümlerinin roll on larını beğenmiyordum ama bu çok güzel tavsiye edilir:)

Ben de yaklaşık üc haftadır kullanıyorum saclarımı sakinleştirdi gibi geldi bana. Kokusu cok güzel, harika bir yumusaklık veriyor. Birkaç marka daha kullanmıştım ama avonunki kadar memnun kalmadım.

bundan bende aldım çok memnun kaldım avonun parfümlerinin roll on larını beğenmiyordum ama bu çok güzel tavsiye edilir:)
bende öneriyorum rahatsız etmeyen hafif bir kokusu var

Ben de yaklaşık üc haftadır kullanıyorum saclarımı sakinleştirdi gibi geldi bana. Kokusu cok güzel, harika bir yumusaklık veriyor. Birkaç marka daha kullanmıştım ama avonunki kadar memnun kalmadım.
aynı zamanlarda kullanmaya başladık demekki cnm bende öneriyorum herkese çok güzel bir ürün

avon corrector palette, kapatıcılığı ve kalıcığı çok iyi.

windscape erkek parfümü, ferah bir kokusu var. daha çok yaz kokusu. fullspeedi andırıyor tek fark windscapete limon kokusu baskın.

color trend uzun süre kalıcı ruj raven. gerçekten hakkını veren kalıcılıkta.

avonun kakao yağlı nemlendirici kremi. kuru bir cildim var ve bu kremin hem kokusuna, hem dokusuna hem de nemlendiriciliğine bayıldımmmmm. harika bir ürün. bu ay setini almayı planlıyorum.

o kakaolu kremin kokusu gerçekten muhteşem kızlar benki çikolatalı kokulardan pek hooşlanmam ama ben bile beğendim bir arkadaşım kullanıo kalıcılığıda inanılmaz derecede herkese tavsiye ederim ama ben pembe manolya kokuluyu bekliorum oyüzden bunu almadım bakalım onun kokusunu beğenmezsem bunu kesinlikle alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…