AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Glow Bronzlaştırıcı incilerin çok güzel olduğunu söyleyen tanıdıklarım oldu canım ama kullanmadım ben bilemiyorum o yüzden.

$AVON-GLOW-TOP-ALLIK-KARGO-BEDAVA__82071286_0.jpg bumu acaba o allık bide fiyatına bakayım allıklar biraz tuzlu geliyo bana nerdeyse en uygunu 20den başlıyo

Eki Görüntüle 903175 bumu acaba o allık bide fiyatına bakayım allıklar biraz tuzlu geliyo bana nerdeyse en uygunu 20den başlıyo

Evet benim söylediğim bu şu an katalog fiyatı 21 TL ayrıca paket olarak kampanyası varmış. Ama dediğim gibi istersen kullanan arkadaşların tavsiyelerini de gözden geçir. Ben kullanmadım duyduğumu söyledim çünkü.

ideal kalıcılıkta. ne çok ne az.

Günlük kullanım için ideal o zaman. Sabah sıktığımda akşama kadar kalsın istiyorum çünkü.

incandessence kokusu çok güzel bir parfüm. avonun en güzel kokulu parfümlerinden birisi bence.[/QUO

Çok hafif ve güzel bir kokudur.

Kalıcılığı konusunda şüpheye düşmüştüm. Wish of love kullandım kokusuna bayılıyorum ama çok hafif kalıcılığı vardı.

evet baktım yorumlara pek renk vermediğininden şikayetçilermi ben özel günler için istiyodum biraz daha belirgin olmasını istiyorum çok renksizmiş. sizce kumral orta ten rengine buğday ten sanırım ve yeşil göze bronz allık yakışırmı saçlarda kumral

buğday tene yakışacağını düşünüyorum.

kızlar son bir kaç aydır yüzüm aşırı kuruyor ne kullandıysam faydası olmadı bana ne önerirsiniz
sanki sarktı öyle bir görünüm var ve kafaya çok takıyorum:KK31:

Kayısı çekirdeği yağı, zeytinyağı ve badem yağı :KK34: Çok ciddiyim. İlk başlarda bir iki sivilce çıkabiliyor ama cilt zamanla alışıyor :KK34:

Ve oda nemlendiricisi de inanılmaz faydalı. Bulunduğun ortama bir oda nemlendiricisi al, (veya çamaşır kurutmak da aynı işe yarayabiliyor, veya sobalı ev ise, soba üstünde sürekli bir çaydanlık bulunsun. kalofirlerli ise, kalorifer peteği için su kapları oluyor, onlardan koy) yani bulunduğun ortamın nemini mümkün olduğunca maksimuma çıkar. ben yaklaşık 4 senedir filan hava nemlendiricisi aldım kullanıyorum, en pratik o geldi, inanılmaz faydasını gördüm, şiddetle tavsiye ederim :KK16: buarada hava nemlendiricisi içerisinde saf su (yani parayla satılan sulardan) kullanmakta fayda var. çeşme suyu az daha bozuyordu. zaten az su kullanıyor, pahalıya gelmiyor kesinlikle, endişen olmasın :KK34:

kızlar bende yılbaşı katalğundan aldığım bu iki ürünü fotoğrafladım diğerlerie gerek görmedim nedense :KK70:

$SAM_1312.jpg Bu banyo köpükleri yılbaşı özel sadece sevimlimi sevimli kutuları için aldım diyebilirim :KK9: yeşil olma elma kokulu elma kokusu sevenler için gerçekten tam anlamıyla elma ötesi kokuyor. Kırmızı olanda beyaz lilyum çiçeği kokulu. Çok ağır bi kousu olduğunu düşünüyorum ama güzel mi güzel diyebilirim.
$SAM_1314.jpg Bu el, yüz ve vücut kremine gelecek olursak 750 ml. gibi devasa bir boyuta sahip ve fiyatıda 14.40. Kokusu çok fresh insanı rahatsız etmeyen cinsten ve de güzel. Nemlendirmesi de çok iyi. Bu ürünü mutlaka tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Kızlar geçen katalogtan anew berry blomm numune rujundan aldım. Ruja hayran kaldım ama ben genelde bira daha koyu renk kullanırım tavsiye edeceğiniz bi renk var mı?

Kızlar geçen katalogtan anew berry blomm numune rujundan aldım. Ruja hayran kaldım ama ben genelde bira daha koyu renk kullanırım tavsiye edeceğiniz bi renk var mı?

awonun red flame ruju koyu kırmızı çok güzel bir renk.

maybellinenin pleasure me red ruju harika, tawsiyedir.

awonun red flame ruju koyu kırmızı çok güzel bir renk.

maybellinenin pleasure me red ruju harika, tawsiyedir.

Anew serisinin rujları hoşuma gidiyor canım, yumuşacık yapıyor diğer rujları pek beğenmiyorum açıkçası. İki numune daha sipariş verdim zaten biri anewden diğeri ultra colour serisinden deneyip görücem ona göre kararımı vereyim diyorum.

Anew serisinin rujları hoşuma gidiyor canım, yumuşacık yapıyor diğer rujları pek beğenmiyorum açıkçası. İki numune daha sipariş verdim zaten biri anewden diğeri ultra colour serisinden deneyip görücem ona göre kararımı vereyim diyorum.

ruj numunesi yarın ulaşacak elime. istediğin gibi bir renk warsa içinde yazarım senin için. sen de görüşlerini paylaşırsan çok sewinirim. :KK54:

bana da ruj onerısı yapın ya bi türlü şeftalimsi rengini tutturamıyorum :KK53: ne aldıysam ya koyu ya da çok açık oluyoo yardıııııııııım :26:

X