AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

merhaba kızlar,İDEAL FLAWLESS PRESSED PUDRA kullananlar varmı?ben fondotenini kullandım ama pudrasınıda denemek istiyorum
renk konusundada yardım edermisiniz tenim çok beyaz değil çok esmerde değilim:18:

tecrübeli arkadaş banada bi el atıver hayrına:KK52: anladığım kadarıyla kozmetikle aran iyi oyüzden yardım istiyorum eğer biliyosan

senden ve diğer arkadaşlardan:

bronz allık
altın rengi far ve farklı renklerde olabilir
şeftali tonlarda yada bronz doğal görünümlü ruj
tavsiye edin neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:2:

ne kadar aldıysam yaptığım makyaj istediğim gibi durmadı:KK14::KK14::KK14: pürüzsüz ve akmayan özellikte kendinden ışıltılı istiyorum allığı ve farı

canım günlerdir misafir telaşım vardı, şimdi gördüm yazdıklarını. lofiel'in yazdığı ürünler çok güzel. Özellikle ışıltılı top allık bir harika, ben de öneririm onu. ve 4lü farlar da çok güzeldir. İnce uçlu asansörlü kalemleri tavsiye ederim.

AVON GLOW: Ve özellikle bronz görünüm için Avon'un özel bir serisi var, genelde yaza doğru daha çok çeşit çıkarıyorlar. ama kışın da tek tük kataloglarda raslanıyor. Serinin İsmi Avon Glow. Onu katalogda takip edip, yeni çeştleri satışa çıktıkça mutlaka dene derim. Hem yoğun pigmentli oluyor, hem de ışıltılı, hem de bronz, yani tam senin istediğin gibi :KK34: Yılbaşı kataloğunda son sayfadan bir önceki sayfada Avon Glow top allık + Çok işlevli stylo (bronz ruj ve allık ve far olarak kullanılıyor) + dudak parlatıcıdan bir paket yapmışlar, tam istediğin gibi ve 29 tl katalog fiyatı. temsilci isen fiyatını sen hesapla, yani bence süper :KK16::KK16:

Yukarıda verdiğim bilgilerde AVON GLOw makyaj setinin sayfası için K14 yılbaşı kataloğunda sondan 1 önceki sayfa yazmıştım. Ama kataloğa internetten bakarak yazmıştım. Bu set, Avon sitesindeki internetteki katalogta hakikaten sondan 1 önceki sayfada görülüyor. Ama ana asıl katalogta, yani baskı olanda ise, bu set, tam orta sayfadaki kalın yapraklı kısımdadır. Maalesef bu ortadaki bölümde sayfa numarası basmamışlar. Sayfa no belirtemiyorum :KK50:.. neyse arayan bulur dimi ama :KK37:

kızlar son bir kaç aydır yüzüm aşırı kuruyor ne kullandıysam faydası olmadı bana ne önerirsiniz
sanki sarktı öyle bir görünüm var ve kafaya çok takıyorum:KK31:

kızlar son bir kaç aydır yüzüm aşırı kuruyor ne kullandıysam faydası olmadı bana ne önerirsiniz

sadece su derim ...
içtiğin su miktarını ikiye çıkar ve cildine hergün dairesel hareketlerle masaj yapmayı dene,kan dolaşımını hızlandıracaktır.cilt analizi yapılan bi eczaneye uğra.bioderma yada la roch posay nemlendirici önerebilirim.

arkadaşım çok aşırı kuruma için yine bioderma Atoderm Po Zinc kremi bi araştır istersen kuruluğa ciddi yararı vardır

merhaba kızlaar :) 1 hafta önce aldıklarım bunlar.. tanıtmak istedimm..:KK3:
$IMG_1306.jpg
1.si dancefloor diva mascara. kirpiklerinizi tek tek ayırıp eşit şekilde uzatıyo, ben çok memnunum..
2.si ise super extend extreme mascara bundan pek memnun kaldığım söylenemez acayip cıvık bi kıvamı var kirpiklerimi yapış yapış yaptı:KK19:

$IMG_1307.jpg
Budaaa Solutions freshest pure çift bazlı yüz temizleyicisi. gayet güzel pamukla nemli yüzünüze uyguluyorsunuz biraz yağlı gibi yapıyo yüzünüzü daha sonrasında ama nemlendiriyor.. hoşş :KK3:

$IMG_1308.jpg

Buda solutions bb ( beauty balm) krem.. çok sevdimm yüzünüzü yapış yapış yapmıyo gayet güzel kapatıcılığı var. birazda simli..

yeni alacaklaarımı da tanıtırım umarım açıklayıcı olmustuuur ^^

sadece su derim ...
içtiğin su miktarını ikiye çıkar ve cildine hergün dairesel hareketlerle masaj yapmayı dene,kan dolaşımını hızlandıracaktır.cilt analizi yapılan bi eczaneye uğra.bioderma yada la roch posay nemlendirici önerebilirim.

Tşk ederim mutlaka bakıcam

Buda solutions bb ( beauty balm) krem.. çok sevdimm yüzünüzü yapış yapış yapmıyo gayet güzel kapatıcılığı var. birazda simli..

yeni alacaklaarımı da tanıtırım umarım açıklayıcı olmustuuur ^^

neden sim koyuyorlar şu bb kremlerin içine anlamıyorum. :KK4: söylediğin iyi oldu alacaktım ondan yoksa. teşekkürler :KK19:

Selam kızlar :) Bende aldıklarımı söylemek istiyorum yardımcı olması için.

İlk olarak Anew BB kremden bahsedeyim. Cildi yumuşacık yapıyor ve ufak kusurları kapatıyor. Fondöten kullanmayan biriyim ama arada bb kremimi sürüyorum. tavsiye ederim günlük kullanım için çok güzel.
$anew.jpg

İkincisi Argan Yağı Serumu. Bunu her banyodan sonra sürüyorum saçlarıma 2 günde bir kullanıyorum yani. Yumuşacık yapıyor ve parlatıyor. Kırıklarıma iyi geldi ama saç diplerine sürmemek gerekiyor yoksa çabuk yağlanıyo saçlar.
$argan.jpg

Üçüncüsü Sss Sıkılaştırıcı bi kaç haftadır kullanıyorum henüz taş çatlasa 1 cm oynama oldu. Sıkılaştırıyo demem için çok erken ama cildimi yumuşacık yaptı.
$sıkı.jpg

Bunların dışında anew numune ruj almıştım. Tek kelime ile mükemmel arkadaşlar...

Selam kızlar :) Bende aldıklarımı söylemek istiyorum yardımcı olması için.

İlk olarak Anew BB kremden bahsedeyim. Cildi yumuşacık yapıyor ve ufak kusurları kapatıyor. Fondöten kullanmayan biriyim ama arada bb kremimi sürüyorum. tavsiye ederim günlük kullanım için çok güzel.
Eki Görüntüle 903105
sim var mı içinde bb kremin?

Kızlar incandessence kampanyası çok ilgimi çekti ama kokusunu hiç bilmiyorum. Full speedi sevgilime vericem onun kokusunun çok tavsiye edildiğini biliyorum ama diğer parfüm için yorumlarınızı alabilir miyim ?

$inca.jpg

X