AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

katalogda varmı peki,fiyatı nedir

katalog sayfasının fotoğrafını ekliyorum. buradan bakabilirsin $DSC01761.jpg

kızlar yılbaşı kataloğunun ikinci siiparişleri elime ulaştı bakın ben neler almışım :

$SAM_1403.jpg bu kremin 750 ml. versiyonundan bahsetmiştim size başka birine hediye vermek için tekrar istemiştim onun yerine bu sevimli 400 ml. grubundan 2 tane göndermişler. çok memnunum diyebilirim. 2 tane 400 ml. ürünün katalog fiyatı : 14.40

$SAM_1405.jpg bu tırnak törpülerini açıkçası henüz kullanmadım ama çokk güzell değiller mi :) pırılltıları yeter bayıldımm çantamda bulunsun dedim. Paketiyle birlikte 3lü törpü seti emin olmamakla birlikte fiyatı: 3.90

$SAM_1406.jpg bu eldiveni telefonumla kullanmak için almıştım. özellikle siyah istedim herşeyle uysun die ama galiba siyah erkekler içinmiş elime büyük geldi off çok üzücü :/ fiyatı : 9.90

$SAM_1408.jpg saate gelince tam anlamıyla aşık oldum diyebilirim çokda güzel bir kutuyla göndermişler içindeki taşlar hareket ediyor bir dünya tatlısı fiyat ise: 36.00

iyi günlerde kullan ürünlerini ladyrosy. saati bileğine takıp da çeker misin fotoğrafını ben de almak istiyorum o saatten. ama bileklerim çok ince

iyi günlerde kullan ürünlerini ladyrosy. saati bileğine takıp da çeker misin fotoğrafını ben de almak istiyorum o saatten. ama bileklerim çok ince

çekince ekleyim tatlım benimde bileklerim ince sonda takıyorum sorun olmuyor öneririm çok güzel :)

kızlar göğüs için sıkılastırıcı krem yok degılmı katalogda yoksa varda benmı goremıyorum bı musterım ıstedı bı turlu bulamıyorum

$010120143765.jpg

kızlar bu saati k1 fırsat broşüründen aldım uzun zamandır almak istiyordum beyazını da arkadaşlarıma sattım.mavisi bu defa indirimde değildi.maviyle beyazı da alacağım çok memnun kaldım bayıldımmmm ,spor bir saat :KK16: :KK16:

arkadaşlar bileklik şeklindeki saatler nasıl güzel mi alanlar varsa bilgi verir veya foto koyarsa sevinirim

Avonun bb kremini merak eden varsa kendi objektifimden paylaşıyorum :)

$cats.jpg

gördüğünüz gibi biraz koyu sanki light rengi olmasına rağmen ama yüzde az sürünce pek anlaşılmıyor o koyuluk :) ben beğenerek kullanıyorum ama özellikle yağlı ciltlerin pudrayla geçmesi lazım :)

Kızlar incandessence kampanyası çok ilgimi çekti ama kokusunu hiç bilmiyorum. Full speedi sevgilime vericem onun kokusunun çok tavsiye edildiğini biliyorum ama diğer parfüm için yorumlarınızı alabilir miyim ?

Eki Görüntüle 903168
kış kokusu güzel bol çiçeksi bence ağır birazda ama nefis bi kokusu var beğenilen tercih gören bi parfüm.. full speed de hmm piyasa da gio die geçen bi parfüm var hatta çakma satanlar var ya onlarda bile bulabilirsin ben tavsiye edeyim istersen signature cidden çok güzel kokuyo birde true force perceive klasik ve tercih görür...

canım güle güle kullan.aynı saati kuzenime satmıştım panoramada iken almıştı kuzen.o da çok beğendi gerçekten güzel :21:

çok güzel duruyor bileğinde. iyi günlerde kullan inşallah canım :KK16::KK16:

canım iyi günlerde kullan gerçekten çok yakışmış benimde bileklerim çok ince cesaret edip takamıyorum saat ama buna bayıldım çok şık gözüküyo gerçekten

canlarım çokkk teşekkür ederim bende çok aşırı aşırısı beğendim saati diyebilirim herkesede tavsiye ederim alalım şıkır şıkır takalım hihoyttt :21:

Eki Görüntüle 916465

kızlar bu saati k1 fırsat broşüründen aldım uzun zamandır almak istiyordum beyazını da arkadaşlarıma sattım.mavisi bu defa indirimde değildi.maviyle beyazı da alacağım çok memnun kaldım bayıldımmmm ,spor bir saat :KK16: :KK16:

bunun beyazını arkadaşım aldı tatlım fiyatına göre çok güzel tam günlük kullanımı uygun güle güle kullan :)

$SAM_1449.jpg
kızlar artık aldıklarımı tek tek eklemeye karar verdim yoksa onları resime uygun yazı şeklinde ayarlamak çok zor oluyoo :KK14: Bu roll on light bloom kokulu olandı. Normalde kutunun üstten açılacağını düşünmüştüm ama öle olmuomuş kapağı çevirmek gerekiomuş öle olunca bende jelatinin hepsini söktüm. Normalde de çok terlemem ter kokmam ama bunun yinede çok etkili olduğunu düşünüyorum ben memnunum kokusu güzel kısa sürede kuruyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Fiyatı: 3.80

X