- 9 Ekim 2013
- 6.152
- 7.897
katalogda varmı peki,fiyatı nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi günlerde kullan ürünlerini ladyrosy. saati bileğine takıp da çeker misin fotoğrafını ben de almak istiyorum o saatten. ama bileklerim çok ince
sevgili kk bayanları işte saatlin kolumda duruşu Eki Görüntüle 914435 Eki Görüntüle 914436
sevgili kk bayanları işte saatlin kolumda duruşu Eki Görüntüle 914435 Eki Görüntüle 914436
kızlar göğüs için sıkılastırıcı krem yok degılmı katalogda yoksa varda benmı goremıyorum bı musterım ıstedı bı turlu bulamıyorum
Eki Görüntüle 916465
kızlar bu saati k1 fırsat broşüründen aldım uzun zamandır almak istiyordum beyazını da arkadaşlarıma sattım.mavisi bu defa indirimde değildi.maviyle beyazı da alacağım çok memnun kaldım bayıldımmmm ,spor bir saat
kış kokusu güzel bol çiçeksi bence ağır birazda ama nefis bi kokusu var beğenilen tercih gören bi parfüm.. full speed de hmm piyasa da gio die geçen bi parfüm var hatta çakma satanlar var ya onlarda bile bulabilirsin ben tavsiye edeyim istersen signature cidden çok güzel kokuyo birde true force perceive klasik ve tercih görür...Kızlar incandessence kampanyası çok ilgimi çekti ama kokusunu hiç bilmiyorum. Full speedi sevgilime vericem onun kokusunun çok tavsiye edildiğini biliyorum ama diğer parfüm için yorumlarınızı alabilir miyim ?
Eki Görüntüle 903168
canım güle güle kullan.aynı saati kuzenime satmıştım panoramada iken almıştı kuzen.o da çok beğendi gerçekten güzel
çok güzel duruyor bileğinde. iyi günlerde kullan inşallah canım
canım iyi günlerde kullan gerçekten çok yakışmış benimde bileklerim çok ince cesaret edip takamıyorum saat ama buna bayıldım çok şık gözüküyo gerçekten
Eki Görüntüle 916465
kızlar bu saati k1 fırsat broşüründen aldım uzun zamandır almak istiyordum beyazını da arkadaşlarıma sattım.mavisi bu defa indirimde değildi.maviyle beyazı da alacağım çok memnun kaldım bayıldımmmm ,spor bir saat