teşekkürler canım merak ediyordum bu allığı:)
nedemek elimdekileri mutlulukla paylaşıyorum canım O:) almak isteyipte kararsız kaldığım çoğu şeyleri buraya bakarak memnuniyet doğrultusunda alıyorum bende.gerçekten çok yardımcı olunuyor bu konuda.ama bura çok hareketsiz ya kimsenin siparişi gelmedimi ard arda paylaşım yokki çok yalın kalmış bura.
Ellerine sağlık culiriri, fotoğraflar da süper çıkmış, ürünlerin de çok çok güzel, güle güle kullan
şimdi gelelim sorualaraarujların renklerini yazabilir misin vakit bulduğunda? ve çanta nasıl, kaliteli bişi mi? Avon'un çantaları genelde güzel çıkıyor ama 2 defa dandikleri denk gelmişti, bu yüzden tereddütte kaldım bu çantada... :44:
şimdiden çook teşekkürler
teşekkür ederim. çantayı kaliteli buldum kullanışlı da seyahat çantası diyor ama büyük çanta kullanmayı seversen günlük de kullanabilirsin . rujlar ultra color rich serisinden soldan sağa buttered rum, coral cashmere, instat mocha . color trend kalem ruj reddy to go tonu ..
Bende bugün girdim siparişleri ve ilk kez BB krem aldım umarım güzeldir çok kararsız kaldım
Bunlar yeni geldi ürünlerim :) BB krem zaten çok merak ediyordum kıvamı çok iyi kokusu falan da öyle itici değil. Esmer olduğum için koyu renk olanını aldım bana tam uydu ve kapattı ben pek inanmıyordum kapatacağına ben memnun kaldım ilk kullanmamda tabi bir kez sürdüm sadece sivilce yapar mı onu bilmiyorum :)
çok teşekkürlercicilerin hayırlı olsunn, güle güle kullan
çok teşekkürler
instant mocha çok severek kullandığım bir ruj, sen yazınca rengi tanıdımcolor trend kalem ruj reddy to go da var bende. süper bir ton ama biraz kurutuyor dudakları ya da benimkileri kuruttu, beraberinde dudak balmı gibi bişeyle beraber sürmek lazım.
çanta güzele benziyor hakikaten, karar verebilirsem ben de alayım bakayım son 3 gün, bu ay iyice salladım sipariş girmeyi
aynı sorun bende de var kuruttu dudaklarımı sürümü de çok zor .balm la beraber sürüyorum gloss havası veriyor yumuşatıyor .. instant mocha en sevdiğim oldu hiç bir ruju bu kadar çok kendime yakıştırmamıştım. bir daha ki indiriminde stok yapmayı düşünüyorum
çanta siparişi verdin mi ? verdiysen nasıl buldun çantayı.
aynı sorun bende de var kuruttu dudaklarımı sürümü de çok zor .balm la beraber sürüyorum gloss havası veriyor yumuşatıyor .. instant mocha en sevdiğim oldu hiç bir ruju bu kadar çok kendime yakıştırmamıştım. bir daha ki indiriminde stok yapmayı düşünüyorum
çanta siparişi verdin mi ? verdiysen nasıl buldun çantayı.
toplu halde geldiği için hepsini paylasmak istedim . Umarım fotoğraf ekleme işini becerebilmişimdir .
canmm only imagenin kokusu kalıcı mı?