AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

k6 daki güneş gözlüğünü alan var mı? fotoğraf ekleyebilmeniz mümkün mü ? nasıl görünüyor çok merak ediyorum .

ben aldım canım ama
malesef sahibine verdim o yüzden foto ekleyemiyorum çok tatlıydı
hafif ve zarif de duruyor deneyebilirsin :)

parfümlerle alakalı bütün sözlerimi yutuyorum bu nedir yaa hiçbirinde kalıcılık kalmamış.heves edip rare pearls aldım kokusuna cidden bayıldım çok tanıdık geliyo.ama gel gör ki 1 saat sonra parfüm yok gbi ya.parfüm almadan evvel 10lu numune istemiştim.minicik 2 numune şişesini bileklerime boynuma döktüm üzerimede yaydım yemin ederim daha güzeldi gün boyu ferah ferah gezdim hatta ertesi günü bile kokuyu alabiliyordum.neyse lafı çok uzatmayım.rare pearlsm geldi çok mutluydum 3 5 kez sıktım üzerime tenime bayıldım kokusuna aradan 1 saat geçti yokk koku moku yokkk :KK43:(acaba benimmi burnum tıkandı kokuya alıştım diyerek anneme hatta kardeşime gidip koklattım üstümdeki kokuyu alıyormusun diye?? ne kokusu dediler :? güleyimmi ağlayımmı puff indirimde bile almış olsam verdiğim paraya yazık yaa :KK43:( 50ml şişeyi33 tlye aldım.kızlar belki saçma olacak ama onun yerine 50 tane numune alsaydım keşke diye ağlıyorum şimdi hiç değilse kalıcılığı farkedilirdi daha çok çok ucuza gelirdi doya doya kullanırdım parfümden soğudum resmen :KK43: pahalı parfümlerdede tester şişelerinde esans yoğunluğu normaline göre fazladır bundada böyle diye düşündüm..ayy saçmalamış olabilirim ama testeriyle normal şişesi çok farklı geldi söyleyim dedim.belki benm tenimde acayiplik vardır bilemedim :-S kızlar sizde buram buram kokuyormu nası duruyo üzerinizde kaç saat kalıyo çok kızgınım avona küstüm :KK43:(((

kızlar bi de şu color trendden hot pink allığın siparişini verdim nası bişey bilmiyorum internetten bakayım derken arkasında made in china yazısını gördüm şok oldum vazgeçemedimde geri :KK43: şimdi ah vah diyorum aceleye getirdim işi annemi dinleseydim keşke gidip watsonsa aynı fiyata pastel spring 10 alaydım neyse artık olan oldu ama sorum şu bilen duyan arkadaşında gören varsa söyleyebilrmi bana rengi kokusu yapısı felan nası bişey çokmu cırtlak pembe hadi rengini geçtim o china ne yaa yardımcı olun kızlar offfffffffffffffffffff??avon bütün ürünlerini çinemi yaptırıyor ben mi çok cahilim :KK43: ürünüm gelsin paylaşıcam hemen sizinle

kızlar bi de şu color trendden hot pink allığın siparişini verdim nası bişey bilmiyorum internetten bakayım derken arkasında made in china yazısını gördüm şok oldum vazgeçemedimde geri :KK43: şimdi ah vah diyorum aceleye getirdim işi annemi dinleseydim keşke gidip watsonsa aynı fiyata pastel spring 10 alaydım neyse artık olan oldu ama sorum şu bilen duyan arkadaşında gören varsa söyleyebilrmi bana rengi kokusu yapısı felan nası bişey çokmu cırtlak pembe hadi rengini geçtim o china ne yaa yardımcı olun kızlar offfffffffffffffffffff??avon bütün ürünlerini çinemi yaptırıyor ben mi çok cahilim :KK43: ürünüm gelsin paylaşıcam hemen sizinle

canım bende hot pink ve flora var . allıklardan çok memnunum rengini iyi veriyor tek sorun biraz fazla tozutuyorlar ama fiyatına göre bu performans oldukça iyi . çin malına gelince avonun çoğu ürününün altında çin malı yazısı vardır o konuda yapacak bir şey yok maalesef :)

canım bende hot pink ve flora var . allıklardan çok memnunum rengini iyi veriyor tek sorun biraz fazla tozutuyorlar ama fiyatına göre bu performans oldukça iyi . çin malına gelince avonun çoğu ürününün altında çin malı yazısı vardır o konuda yapacak bir şey yok maalesef :)

bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım inş dediğin kadar memnun kalırım :KK66:

bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım inş dediğin kadar memnun kalırım :KK66:

Çin malı konusuna fazla takılmayın arkadaşlar. her Çin malı kötü değildir... elbette kötüsü de var tabii, ama iyi markalar da birçok ürününü Çin'de yaptırıyorlar artık.. örneğin Sony'nin de birçok ürünü Çin malı, made in China.. Yani marka iyiyise üretim yerine fazla takılmamak lazım..:KK34:

kızlarr avon iadesi için yardın gidip yurtiçi kargoya vericem 2 parça sadece kaç para alırlar bilgisi olan var mı?:44:

kızlarr avon iadesi için yardın gidip yurtiçi kargoya vericem 2 parça sadece kaç para alırlar bilgisi olan var mı?:44:[/Q

tatlım iade edeceğin siparişinde 40 gün geçmeden başka bir sipariş vereceksen kargonun gelmesini bekle kargo gelince kargo çalışanına verirsen para vermene gerek yok

arkadaşlar buraya neden bakmıyoruz siparişlerimizin fotoğraflarını eklesek buraya çok faydalı oluyor almadığımız ürünler hakkında fikir edinmiş oluyoruz

$IMG0213A.jpg $IMG0214A.jpg

kızlar son siparişlerimden birkaç ürünü sizinle paylaşmak istedim hemde fikir edinmiş olursunuz .bu üç parfümü satmak için almıştım çoğunuzun tanıdığı bildiği kokular bilmeyen arkadaşlar için anlatıyım pur blanca kremsi bir koku krem gibi geliyor onun kokusu bana hafif bir koku kalıcılığı kişiden kişiye değişiyor ben sıktığımda birgn üzerimde kalabiliyor ama beğenmiyorum ben bu parfümü arkadaşlar incandessence güzel çiçeksi bir koku teninizde kaldıkça da daha güzel kokuyor kalıcılığı iyi çiçeksi kokuları sevenler için güzel bir tercih wish of live meyveli bir koku bana çok tatlı geliyor ama bu tatlı iyi anlamda değil bu tarz kokuları sevmem benim tercihim oryantal kokulardan yana bu koku bence 20 yaş üzerine çok hitap etmiyor. diğer resimdeki altılı far çok güzel sürülüşü falanda güzel ben beğeniyorum,far bazı fena değil sürdüğünüzde farınız bozulmadan kalabiliyor makyaj bazı çok güzel dün de söylemiştim simli gibi fondotenden önce kullandığınızda güzel bir parlaklık veriyor,bb kremi ben çok beğendim ablamdan görerek almıştım kokusu falan çok hoşuma gidiyor kapatıcılığı da iyi ve cildinizi yumuşacık yapıyor ben esmerim medium kullanıyorum onun yanındaki avon glow bronzlaştırıcı top allık bunu sürekli kullanıyorum zaten güzel bir bronzluk veriyor,extralasting eyeliner siyahlığını sürülüşünü çok beğeniyorum kalıcılığı da iyi siz çıkarmadığınız sürece akmıyor ve tabiki supershock maskaralarım çok beğeniyorum avonun birçok rimelini kullandım hangisini tavsiye edersin derseniz nem supershoc maskara derim,tırnak fırçasını hiç beğenmedim hatta aldığıma pişman oldum bence hiçbir işe yaramıyor hayal kırıklığı oldu benim için.fondoten fırçası ve göz farı fırçasından memnunum onların yanındaki açılıp kapanabilen ışıltılı göz kalemi bu ürünü çok beğendim birkaç rengini daha almayı düşünüyorum ve sizlerede tavsiye ederim rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz ve tropics duş jeli kokusu çok güzel avonun duş jellerini beğeniyorum zaten sizlerde resimleri paylaşın almadığımız ürünler hakkında fikir edinelim biliyorsunuz ürünlerin görünüşleri kataloglardan biraz farlık oluyor hepinize sevgiler:)

avon kaliteyi düşürüdü. net. parfümler kalıcı değil. bende bir saat bile durmuyor. kalemler gözümde alerji yaptı. allıkları yüzümde sivilce çıkardı. ayrıca renk de vermiyor. takıları zaten aşırı kilolu kadınlara göre yapılmış. renkli ve güzel kataloglara aldanmayın derim.

$KüBrA3527.jpg $KüBrA3530.jpg $KüBrA3535.jpg $jjjjjjj (3).jpg allığın rengi dokusu çok hoş ama çok toz toz oluyor.fırçasını beğendim yumuşacık ve kullanışlı yani en azından diğer avon fırçalarına bakarsan çok yumuşak kalıyor cildi çizmiyor.boyut olarak mini avon ruju kadar.hot pink bende 3 saat kadar bozulmadan kaldı.

Son düzenleme:
rengi dokusu hoş yalnız çok toz toz oluyor.fırçası çok cici ve yumuşacık.en azından diğer avon fırçaları gibi sert kıllı değl cildi çizmiyor çok hoş ya bayıldım.boyutunu göstermek için avon mini rujla yan yana çektim okadarcık bişey bu ufaklık.hot pink bi kaç saat kadar bozulmadan kaldı bende.sivilcelenme yapmadı elinizi hafif tuttuğunuz sürece doğal duruyor kısaca sevdim tavsiye edebilirim

kızlar bir buçuk sene önce incandessence çanta boyu almıştım. çok severek kullandığım bir koku. hala dibinde azıcık var. yalnız kokuyu sıktıktan yarım saat sonra uçuyor ve kötü bir çiçek kokusuna dönüşüyor gerçek incandessence yi biliyorum ve onunla alakası yok.
bozulmuş olabilir mi. severek kullandığım tek parfümüm yenilemeyi düşünüyordum. yeni alanlar böyle bir durumla karşılaştı mı ?

kızlar bir buçuk sene önce incandessence çanta boyu almıştım. çok severek kullandığım bir koku. hala dibinde azıcık var. yalnız kokuyu sıktıktan yarım saat sonra uçuyor ve kötü bir çiçek kokusuna dönüşüyor gerçek incandessence yi biliyorum ve onunla alakası yok.
bozulmuş olabilir mi. severek kullandığım tek parfümüm yenilemeyi düşünüyordum. yeni alanlar böyle bir durumla karşılaştı mı ?

ben vücut spreyini aldım incandessencenin denemek için kokusu çok hoş üstelik kalıcı çok beğendim

benimde little black dress parfümümü ocak ayında almıştım bitmedi hala ilk kullandığımda güzel ve kalıcıydı şimdi seninde söylediğin gibi hemen koku uçuyor ve acımsı bir koku oluyor bende bozulduğunu düşünüyorum senin parfümde bozulmuş olabilir tatlım.uzun süre kaldıklarında bozulabiliyorlar

rengi dokusu hoş yalnız çok toz toz oluyor.fırçası çok cici ve yumuşacık.en azından diğer avon fırçaları gibi sert kıllı değl cildi çizmiyor çok hoş ya bayıldım.boyutunu göstermek için avon mini rujla yan yana çektim okadarcık bişey bu ufaklık.hot pink bi kaç saat kadar bozulmadan kaldı bende.sivilcelenme yapmadı elinizi hafif tuttuğunuz sürece doğal duruyor kısaca sevdim tavsiye edebilirim

teşekkürler canım merak ediyordum bu allığı:)

benimde little black dress parfümümü ocak ayında almıştım bitmedi hala ilk kullandığımda güzel ve kalıcıydı şimdi seninde söylediğin gibi hemen koku uçuyor ve acımsı bir koku oluyor bende bozulduğunu düşünüyorum senin parfümde bozulmuş olabilir tatlım.uzun süre kaldıklarında bozulabiliyorlar
çok teşekkür ederim cevabın için atıcam onu hemen yenisini almalıyım özledim incandessence nin kendi kokusunu ya.

X