AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Bende bu konuyu görünce bir avon temsilci ve kullanıcısı olarak yenı gelen ve kullanmakta olduğum ürünleri tanımak istiyorum kesinlikle objektifim temsilciyim diye kotüye iyi demiyorum :):KK51:
İşte ürünlerimm
a3j9d4.jpg

2aiwrd.jpg

Parfümlerden başlıyalım ;
Perceive Erkek Parfümü hepinizin bildiği gibi bayanların bile hasta olduğu parfüm çekici bir kokusu var babam ve abime sürekli alırım :)
Fullspeed Erkek Parfümü başlarda çok hoş geliyordu ama o narenciye fresh kokunun içine ettiler iyice bozulduğunu düşünüyorum
Wish of love çok fresh çiçeksi bir kokusu var ama ne yazikki hiç kalıcı değil vücut spreyi olarak kullanıyorum şahsen
Outspoken by Fergie Parasındanda anlaşılcağı gibi avonda ne kadar para verirsen o kadar kalıcılık alıyosun kaliteli parfümlerinden gayet hoş bir parfüm
Amour bence oda fullspeedin bayan versiyonu gibi bir şey ama gayet kalıcı günlük kullanıyorum
Only imagine pek beyenmedim kokusunu entresan geldi bana ama şişe tasarımı en hoş parfümlerden biri kalıcılığı tartışılır
Windscape çok fresh günlük kullandığım bir parfüm
Infınıte seductıon harika bir parfüm gerçekten çok kalıcı çiçeksi vanilyalı bir koku ağır gibi geliyor ama ucuşup hafifliyor
treselle mystique ınfınıte gibi agır bir parfum ama cok kalıcı değişik bir aroması var
christian lacroix rouge tanıtımlarına aldanıp aldığım lanet bir parfüm kesinlikle verdiğin paraya değmez cok kalıcı bir parfüm değil çok çabuk uçusanda değil fakat ben narenciye kokularını sevmediğimden bitirmek için çırpındım diyebilirim

245iz6d.jpg

aynam cok hoş ve portatif fakat üstündeki pulları çok çabuk döküldü
fırçalarım kılları gayet yumuşak far fırçam kılları biraz daha kısa ve sert olsa daha iyi olabilirdi
Rimelim avon enchant rimel kelebek bir fırçası var hiç topaklanma yapmıyor hep memnun olduğum için değiştirmemiştim ama satıştan kaldırıldı extra indirimlerde alıyorum
pembe kağıt törpü normal törpüye göre çok daha kullanışlı ve etkili şahsen
göz kalemlerimdende gördüğünüz gibi çok memnunum hiç bir akma yada gözüme sürerken batma yapmadıkı sonuna kadar kullanmakta direniyorum
gözlerim kahverengi olduğu için toprak tonlarında yapıyorum genelde makyajımı

2a98wtz.jpg

kapatıcısını cok begenmedim cok katı bence fırçada ve akışkan olsa daha güzel olabilirdi
Rujlarıda sonuna kadar kullanmış :KK70:

2wf7k3k.jpg

color trend sıkıştıırılmış pudra pembe süngerli bayıldığım tam kapama ve toz gibi ucup gitmeyen harika bir pudra
color trend yağ kontrol etkili sıkıştırılmış pudra çok toz ve cildime en uygun tonu bıle uc dört ton açık duuruyor tavsiye etmiyorum pişman oldum
Göz farım genelde cok far kullanmam ama renklerı klasık renkler olduğu için aldım gerçekten cok kalıtelı
Bronzlaştırıcı allıklarım kahverengı kaplı olan daha soft nude bır renk dıger daha koyu bir renk gece ve gündüz olarak ayrı ayrı kullanıyorum
cilt bakım ürünlerim ve diğerleri

312uzk8.jpg

only imagine daha açmadım ama parfümü gibi fresh olucağını düşünuyorum
Ojeleri gerçekten cok kalıtelı avonun vede bana pahalı geliyo o yuzden bır tanecik aldı suana kadar pırıtılı olması sınır bozucu ve bir süre sonra kapağı kırılıyo içinden
Köpük temizleyici hem makyaj temizlemek hemde yüz temizliği için mükemmel bir ürün abest bir kokusu yok ve temizlemeside gayet iyi
sıkılaştırıcı etkili tonik cok memnunum ama cildden cilde fark edebilir benim gözeneklerim cok geniş sık sık kullansam daha etkili olucak belki ama fırsatım olmuyo
soyulabilir maske boyutu bekledğimden kucuk geldi şok oldum ama cok etkili oda ancak kalın tabaka sürülmeli
bb krem çok çok memnunum gayet rahat hiç fondaten gibi değil ama boyutu yıne küçük geliyo bana
extralasting fondaten çok mat ve çamurumsu bir kıvamda sevemedim
avon care el yuz vücut nemlendirici krem tipi hoş kokulu klasik bir krem
senses passion vücut spreyi ilk defa böyle bir spreyle karşılaştım diyebilirim sulandırılmış krem püskürtüyorum resmen daha kalıcı ve super seftalılı bır kokusu var
barbie vücut losyonu simli harika bir kokusu ve bi okadar kalıcı hoş bir yapısı var
Anew +35 yaş seti annem kullanıyo bu seti ve cok cok memnun ne olaylar ne nıvealar neler neler aldığım halde avondan vazgecmıyor

107oqhv.jpg

Avonun tek kullandığım saç bakım ürünleri bunlar diyebilirim
argan yağından cok memnunum saç uclarım ve boyada yanan yanık kısımları gitgide ıyılesti
Saç kremiyse yumuşak yapıyor ve kokusuna bayılıyorum

2a0ao48.jpg

Hediye festivalinde kazandığım ungaro bayan saati çok begendım çok ama taşlı olduğundan anneme vericem ben daha cok spor kullanıyorum
2w3xb11.jpg

Buda rimelimin yapısı

mrb arabian glow allığınız cool mu warm mı hangisi yakın çekim olarak yükleyebilirmisiniz rengi kahve tonlarında mı pembe mi? k10 katalogunda indirimde almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

mrb arabian glow allığınız cool mu warm mı hangisi yakın çekim olarak yükleyebilirmisiniz rengi kahve tonlarında mı pembe mi? k10 katalogunda indirimde almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Glow allığım cool broz değil pembe rengi resmi suan yuklıyemıyorum maalesef sorun var telefonumda

Merhaba cupcake41 cicilerin çok güzelmiş, paylaşım için çook teşekkür ederimmm :KK16:
Çoğu ürün hakkında seninle aynı fikirdeyim. ben de birkaç ilave yapmak istedim.

Infınıte seductıon çok merak ediyordum, numunelerini aldım bu ay. indirime denk gelirsem kendisini de alayım diye düşünüyorum.

Fırçaları ben de çok beğeniyorum, Avon güzel fırça yapıyor son dönemde.

Göz kalemleri ve rujları ve göz farları da çok güzel, ben de sonuna kadar kullanıyorum hepsini :KK34:
ama maskaraları kaşıntı yaptı kullanamadım. Supershock maskaraları süper mesela ama gün sonunda gözlerimi kaşındırıyor maalesef, farkında olmadan gözlerimi ovuşturuyorum ve bir bakıyorum tüm makyajımı mahfedip cadı gibi olmuşum :KK9::KK55:

Köpük temizleyici benim de favorim, 3 belki 4 yıldır sürekli kullanıyorum asla vazgeçmem.

Clearskin tonikleri ben de yeni denedim. Burnum için siyah noktalar için olan mavisini aldım, ve onu yine siyah noktalar için temizleyici ile beraber hiç aksatmadan günde 2 defa kullanıyorum, 2 hafta filan oldu daha alalı ama burnumdaki siyah noktalar tamamen yokolmak üzere, inanamadım, çoook memnunum. (sadece burnumun üstüne sürüyorum. cildim karma olduğu için yüzümün geneline sürmedim, aşırı kuruma yapabilir, çünkü salisilik asit içeriyorlar.) buarada siyah noktalar için olan Clearskin temizleyici içinde küçük granüller var, peeling yazmıyor üzerinde ama peeling etkisi yapıyor, güzel bir sürpriz oldu benim için. burnumdaki siyah noktalara anca peeling iyi gelirdi, ve çok iyi geldi :KK34:

senses passion vücut spreyi hakikaten enteresan bişi, tam yaz için ideal, buram buram da kokuyor, ben bayıldım :KK34:

Anew +35 yaş seti benim de annem kullanıyor :KK34: bu kadar tesadüf olur :KK34: Yüz için bakım kremlerinde ben açıkçası Clinique'ten vazgeçmem. temizleyicim toniklerim Avon, kremlerim Clinique. böyle bir garip durumum var :KK37: ama anneme Clinique'ten neler neler aldıysam hep Avon kırmızı seriye geri döndü, çok memnun :KK34:

Saç bakımında da Avon favorim. argan yağlı seruma ailecek bayıldık. ve Advance Technique şampuan ve saç kremleri yıllardır vazgeçilmezimiz :KK34:

barbie vücut losyonu süper görünüyor ve kocamanmış, onu almadığıma üzüldüm ama mutlaka alacağım, tam bana göre gibi görünüyor :KK34:

ellerine sağlık yenidenn :KK16:

Infınıte harika bir koku bence kesinlikle tavsiye ederim barbie losyonunda muthıs bir kokusu var özellıkle dekoltede kullanıcaklar için simleri ve parıltısı var rica ederim asil ben teşekkür ederim yorumların için:KK3:

Infınıte harika bir koku bence kesinlikle tavsiye ederim barbie losyonunda muthıs bir kokusu var özellıkle dekoltede kullanıcaklar için simleri ve parıltısı var rica ederim asil ben teşekkür ederim yorumların için:KK3:

çok teşekür ederimmm :KK54: :13:
buarada K10da İnfinite moment indirimde olacakmış. o nasıl acaba biliyor musun:44:

kızlar avonun çanta ve güneş gözlükleri nasıl daha önce hiç kullanmadım sipariş vercem tereddüt ediyorum.taşlı güneş gözlüğü ve talia çanta

kızlar avonun çanta ve güneş gözlükleri nasıl daha önce hiç kullanmadım sipariş vercem tereddüt ediyorum.taşlı güneş gözlüğü ve talia çanta

Talia çanta ismi hiç yabancı değil ama bulamadım. ama genel bilgi vermek gerekirse, Avonun çantaları genellikle güzel çıkıyor. elbette gerçek deri çantalar gibi olmuyor, parasına göre yani. ama verdiğin paranın karşılığını alıyorsun, hatta bazen beklediğimden daha da kaliteli geldiği oluyor. yıllar önce süet görünümlü sütlü kahve çanta almıştım, acaip pahalı bir çanta gibi duruyordu, çok beğenmiştim, eskidi hala duruyor bir köşede... plaj çantaları da öyle çok güzel. siyah krokodil görünümlü gece çantası almıştım o da çok lüks duruyor. ben kendi adıma çantaları tavsiye ederim. ama fotoğrafları yakından imcele bence, bazen plastik görünümlü de denk gelebiliyor. çantasına göre değişiyor yani. :KK34:

Gözlüklere gelince kişisel olarak kullanmadım ama birine hediye almıştım. bir süre sonra kulpu kırılmış, uzun süre kullanamamıştı.. belki sakarlığından kırmışrı bir şey diyemem :KK37: ama böyle bir tecrübem mevcut :KK51:

Avon uzmanları merhaba. Bişi sormak istiyorum ben. Geçen gün bi yerde bi avon temsilcisi baya bi ürün getirmişti. Benim de göz kremine ihtiyacım vardı, hem de kırmamak için bişi alim demiştim. Bana bi göz kremi sattı anew (platinium eye&lip) marka. şu mor renk olan. bir iki gün kullandım yaşım 30. sonra internetten bi bakim dedim bu ürün için 55+ yazıyor!!! ama kutusunda filan yaş yazmıyordu. Bu yaşta 55 yaş ürünü kullanmak cildime zarar verir mi acaba?

Avon uzmanları merhaba. Bişi sormak istiyorum ben. Geçen gün bi yerde bi avon temsilcisi baya bi ürün getirmişti. Benim de göz kremine ihtiyacım vardı, hem de kırmamak için bişi alim demiştim. Bana bi göz kremi sattı anew (platinium eye&lip) marka. şu mor renk olan. bir iki gün kullandım yaşım 30. sonra internetten bi bakim dedim bu ürün için 55+ yazıyor!!! ama kutusunda filan yaş yazmıyordu. Bu yaşta 55 yaş ürünü kullanmak cildime zarar verir mi acaba?

ben kesinlikle kullanma derim. yaşın 45 filan olsa neyseydi ama daha 30unda o krem sana çok fazla gelir, gencecik cildini boş yere yorar.. eğer satın alalı çok zaman geçmediyse hemen o kişiyi bulup iade veya yaşına uygun göz kremi ile değişim talebinde bulunabilirsin. (ürünleri 40 gün içinde Avon'a iade edebiliyorsun.)
buarada kataloğa da bakmayı ihmal etme bu sefer çünkü bu satıcıya güvenilmediği kesin. bir temsilci nasıl böyle bir hata yapar aklım almıyor.. :KK50:
Ayrıca bu kişi, bu kremi daha önce aldıysa ve elinde beklettiyse ve iade almam süre doldu filan derse bu onun sorunu.. aynen böyle söyleyebilirsin. sana yardımcı olmak zorunda. yardımcı olmazsa satan kişiyi Avon'a şikayet etmelisin. katalogda veya Avon sayfasında Avon'un telefon numaraları vs oluyor..

umarım verdiğim bilgiler faydalı olur ...

ben kesinlikle kullanma derim. yaşın 45 filan olsa neyseydi ama daha 30unda o krem sana çok fazla gelir, gencecik cildini boş yere yorar.. eğer satın alalı çok zaman geçmediyse hemen o kişiyi bulup iade veya yaşına uygun göz kremi ile değişim talebinde bulunabilirsin. (ürünleri 40 gün içinde Avon'a iade edebiliyorsun.)
buarada kataloğa da bakmayı ihmal etme bu sefer çünkü bu satıcıya güvenilmediği kesin. bir temsilci nasıl böyle bir hata yapar aklım almıyor.. :KK50:
Ayrıca bu kişi, bu kremi daha önce aldıysa ve elinde beklettiyse ve iade almam süre doldu filan derse bu onun sorunu.. aynen böyle söyleyebilirsin. sana yardımcı olmak zorunda. yardımcı olmazsa satan kişiyi Avon'a şikayet etmelisin. katalogda veya Avon sayfasında Avon'un telefon numaraları vs oluyor..

umarım verdiğim bilgiler faydalı olur ...

Çok teşekkür ederim cevabınız için. İşyerindeyken sattı ayaküstü, çok yoğun bir anıma denk geldi kataloğa bakma fırsatım olmamıştı. İade edemezsem anneme veririm o kullanır, 50 yaşında. Benim göz çevremde çizgilerden ziyade yorgun bir görünüm var,çizgilerim yeni yeni başlıyor, daha çok yakından bakınca belli oluyor sadece. Acaba avonun hangi ürününü önerirsiniz?

Çok teşekkür ederim cevabınız için. İşyerindeyken sattı ayaküstü, çok yoğun bir anıma denk geldi kataloğa bakma fırsatım olmamıştı. İade edemezsem anneme veririm o kullanır, 50 yaşında. Benim göz çevremde çizgilerden ziyade yorgun bir görünüm var,çizgilerim yeni yeni başlıyor, daha çok yakından bakınca belli oluyor sadece. Acaba avonun hangi ürününü önerirsiniz?

rica ederim, faydam dokunabildiyse ne mutlu bana:KK34:
evet o göz kremi anneniz için uygun olacaktır. sizin için görmeden birşey demek istemem. ama ben sizin yaşlardan beri Anew Clinical 2li göz kremini kullanıyorum, 5 sene oldu, gayet memnunum. her yaşa hitap eder. linki:

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/40196.html#.UhuH7rwvASk

tam yaşınızın göz kremini isterseniz, sizin seriniz Avon Anew Vitale serisi. aşağıda Vitale serisinin tüm ürünlerini kullanabilirsiniz:

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/anewrejuvenate25yasustu.html

Alternatif olarak Avon Solutions serisinin de size uygun epey göz kremi var. Solutions ürünleri daha uygun fiyatlı oluyor.
Özellikle yorgun görünüm için Solutions Truly Radiant göz kremi olabilir. (sarı tüp) yine yaşınıza uyar. link:

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/10423.html#.UhuIFrwvASk

Kuru bir cildiniz varsa Solutions serisinden Hydra Beyond olabilir. (mavi tüp) yaşınıza uygundur.

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/33516.html#.UhuIIrwvASk

ve 30 yaş civarı için Solutions Youth Minerals olabilir. (mor tüp). link:

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/06494.html#.UhuIHrwvASk

epeyce seçenek var aslında. iyi birşey olsun isterseniz Anew tercih edin derim. :KK34: ilk başta verdiğim ilk 2 krem. ama diğerleri de gayet güzeller. ben ara ara değiştiriyorum. kreminiz bittikçe yaşınıza uygun diğer seçenekleri deneyebilirsiniz isterseniz. hepsi güzel. umarım size de iyi gelirler :KK16:

rica ederim, faydam dokunabildiyse ne mutlu bana:KK34:
evet o göz kremi anneniz için uygun olacaktır. sizin için görmeden birşey demek istemem. ama ben sizin yaşlardan beri Anew Clinical 2li göz kremini kullanıyorum, 5 sene oldu, gayet memnunum. her yaşa hitap eder. linki:

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/40196.html#.UhuH7rwvASk

tam yaşınızın göz kremini isterseniz, sizin seriniz Avon Anew Vitale serisi. aşağıda Vitale serisinin tüm ürünlerini kullanabilirsiniz:

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/anewrejuvenate25yasustu.html

Alternatif olarak Avon Solutions serisinin de size uygun epey göz kremi var. Solutions ürünleri daha uygun fiyatlı oluyor.
Özellikle yorgun görünüm için Solutions Truly Radiant göz kremi olabilir. (sarı tüp) yine yaşınıza uyar. link:

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/10423.html#.UhuIFrwvASk

Kuru bir cildiniz varsa Solutions serisinden Hydra Beyond olabilir. (mavi tüp) yaşınıza uygundur.

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/33516.html#.UhuIIrwvASk

ve 30 yaş civarı için Solutions Youth Minerals olabilir. (mor tüp). link:

http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/html/kategori/Cilt-Bakim/06494.html#.UhuIHrwvASk

epeyce seçenek var aslında. iyi birşey olsun isterseniz Anew tercih edin derim. :KK34: ilk başta verdiğim ilk 2 krem. ama diğerleri de gayet güzeller. ben ara ara değiştiriyorum. kreminiz bittikçe yaşınıza uygun diğer seçenekleri deneyebilirsiniz isterseniz. hepsi güzel. umarım size de iyi gelirler :KK16:

çok çok teşekkürler, üşenmeyip yazmışsınız bisürü tavsiye emeğinize sağlık. dediklerinizi uygulıcam,anew vitale ile solutions truly ikisini de alıp sabah akşam dönüşümlü kullanabilirim. k

Talia çanta ismi hiç yabancı değil ama bulamadım. ama genel bilgi vermek gerekirse, Avonun çantaları genellikle güzel çıkıyor. elbette gerçek deri çantalar gibi olmuyor, parasına göre yani. ama verdiğin paranın karşılığını alıyorsun, hatta bazen beklediğimden daha da kaliteli geldiği oluyor. yıllar önce süet görünümlü sütlü kahve çanta almıştım, acaip pahalı bir çanta gibi duruyordu, çok beğenmiştim, eskidi hala duruyor bir köşede... plaj çantaları da öyle çok güzel. siyah krokodil görünümlü gece çantası almıştım o da çok lüks duruyor. ben kendi adıma çantaları tavsiye ederim. ama fotoğrafları yakından imcele bence, bazen plastik görünümlü de denk gelebiliyor. çantasına göre değişiyor yani. :KK34:

Gözlüklere gelince kişisel olarak kullanmadım ama birine hediye almıştım. bir süre sonra kulpu kırılmış, uzun süre kullanamamıştı.. belki sakarlığından kırmışrı bir şey diyemem :KK37: ama böyle bir tecrübem mevcut :KK51:
çantadan vazgeçtim açıkcası cesaret edemedim.güzeş gözlüğüm gayet şık yüzüme de güzel oldu :) (garantisi de var)pişman olmadım yanii. ama k 10 panaromasında kırmızı leoparlı bi çanta var şimdi de onu almak istiyorum belki güzel çıkar.

çok çok teşekkürler, üşenmeyip yazmışsınız bisürü tavsiye emeğinize sağlık. dediklerinizi uygulıcam,anew vitale ile solutions truly ikisini de alıp sabah akşam dönüşümlü kullanabilirim. k

rica ederim, ben çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için :KK16:
evet dönüşümlü kullanabilirsiniz, ben de yaparım, gayet mantıklı :KK34:
çok sevgiler :KK54:

çantadan vazgeçtim açıkcası cesaret edemedim.güzeş gözlüğüm gayet şık yüzüme de güzel oldu :) (garantisi de var)pişman olmadım yanii. ama k 10 panaromasında kırmızı leoparlı bi çanta var şimdi de onu almak istiyorum belki güzel çıkar.

Güneş gözlüğüne çok sevindim, güle güle kullanın :KK16: garanti konusunu bilmiyordum, o iyi olmuş o zaman :)
Bahsettiğiniz çantayı göremedim, K10 hala yok bende. ama kırmızı ve leoparlı kulağa çok hoş geliyor :KK34: güzel olduğunu tahmin ediyorum.

Ben de şu çantaya kafayı taktım, inşallah alacağım, çok kaliteli duruyor fotoğraflarda :KK34:
$avon_resorttesst2.jpg $avon_resorttesst.jpg

Güneş gözlüğüne çok sevindim, güle güle kullanın :KK16: garanti konusunu bilmiyordum, o iyi olmuş o zaman :)
Bahsettiğiniz çantayı göremedim, K10 hala yok bende. ama kırmızı ve leoparlı kulağa çok hoş geliyor :KK34: güzel olduğunu tahmin ediyorum.

Ben de şu çantaya kafayı taktım, inşallah alacağım, çok kaliteli duruyor fotoğraflarda :KK34:
Eki Görüntüle 787618 Eki Görüntüle 787620
teşekkür ederim. kırmızı leopar panoromada gayet hoş görünüyor ama kendi nasıldır bilemeyiz tabi:) bu arada senin seçtiğiniz çanta hoşmuş umarım resim yanıltıcı değildir

X