k6 daki güneş gözlüğünü alan var mı? fotoğraf ekleyebilmeniz mümkün mü ? nasıl görünüyor çok merak ediyorum .
kızlar bi de şu color trendden hot pink allığın siparişini verdim nası bişey bilmiyorum internetten bakayım derken arkasında made in china yazısını gördüm şok oldum vazgeçemedimde gerişimdi ah vah diyorum aceleye getirdim işi annemi dinleseydim keşke gidip watsonsa aynı fiyata pastel spring 10 alaydım neyse artık olan oldu ama sorum şu bilen duyan arkadaşında gören varsa söyleyebilrmi bana rengi kokusu yapısı felan nası bişey çokmu cırtlak pembe hadi rengini geçtim o china ne yaa yardımcı olun kızlar offfffffffffffffffffff??avon bütün ürünlerini çinemi yaptırıyor ben mi çok cahilim ürünüm gelsin paylaşıcam hemen sizinle
canım bende hot pink ve flora var . allıklardan çok memnunum rengini iyi veriyor tek sorun biraz fazla tozutuyorlar ama fiyatına göre bu performans oldukça iyi . çin malına gelince avonun çoğu ürününün altında çin malı yazısı vardır o konuda yapacak bir şey yok maalesef :)
bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım inş dediğin kadar memnun kalırım
kızlarr avon iadesi için yardın gidip yurtiçi kargoya vericem 2 parça sadece kaç para alırlar bilgisi olan var mı?:44:[/Q
tatlım iade edeceğin siparişinde 40 gün geçmeden başka bir sipariş vereceksen kargonun gelmesini bekle kargo gelince kargo çalışanına verirsen para vermene gerek yok
kızlar bir buçuk sene önce incandessence çanta boyu almıştım. çok severek kullandığım bir koku. hala dibinde azıcık var. yalnız kokuyu sıktıktan yarım saat sonra uçuyor ve kötü bir çiçek kokusuna dönüşüyor gerçek incandessence yi biliyorum ve onunla alakası yok.
bozulmuş olabilir mi. severek kullandığım tek parfümüm yenilemeyi düşünüyordum. yeni alanlar böyle bir durumla karşılaştı mı ?
kızlar bir buçuk sene önce incandessence çanta boyu almıştım. çok severek kullandığım bir koku. hala dibinde azıcık var. yalnız kokuyu sıktıktan yarım saat sonra uçuyor ve kötü bir çiçek kokusuna dönüşüyor gerçek incandessence yi biliyorum ve onunla alakası yok.
bozulmuş olabilir mi. severek kullandığım tek parfümüm yenilemeyi düşünüyordum. yeni alanlar böyle bir durumla karşılaştı mı ?
rengi dokusu hoş yalnız çok toz toz oluyor.fırçası çok cici ve yumuşacık.en azından diğer avon fırçaları gibi sert kıllı değl cildi çizmiyor çok hoş ya bayıldım.boyutunu göstermek için avon mini rujla yan yana çektim okadarcık bişey bu ufaklık.hot pink bi kaç saat kadar bozulmadan kaldı bende.sivilcelenme yapmadı elinizi hafif tuttuğunuz sürece doğal duruyor kısaca sevdim tavsiye edebilirim
çok teşekkür ederim cevabın için atıcam onu hemen yenisini almalıyım özledim incandessence nin kendi kokusunu ya.benimde little black dress parfümümü ocak ayında almıştım bitmedi hala ilk kullandığımda güzel ve kalıcıydı şimdi seninde söylediğin gibi hemen koku uçuyor ve acımsı bir koku oluyor bende bozulduğunu düşünüyorum senin parfümde bozulmuş olabilir tatlım.uzun süre kaldıklarında bozulabiliyorlar
çok teşekkür ederim cevabın için atıcam onu hemen yenisini almalıyım özledim incandessence nin kendi kokusunu ya.