Parfüm şişesi çok şıkmış. :) Güle güle kullan hepsini canım. Benimkiler de az sonra gelecek. Beklemedeyim.
Canimm güle güle kullan ürünlerini :)
Rare gold ve rare pearls cok merak ediyorum bi alip denemek kısmet olmadi, ama bir sonraki siparişimde numunelerini alayim :))
Ve şampuanlari kullandinmi canim memnunmusun ?
prediletto rujların renklerini sırasıyla yazabilirmisiniz?
Teşekkür ederim canım. :)
Rare gold kullandım uzun süre. Rare pearls ilk kez aldım. İkisi de güzel ama illa hangisi dersen Rare Gold derim.
Naturals serisini çok uzun zaman önce kullanmıştım. Memnun kalmıştım. İndirimde olunca da kaçırmak istemedim. :)
Bende numunelerini alıp deneyim bari canım sağol (
Şampuanları hep merak etmişimdir ama cesaret edip alamadım hiç, fiyatlarıda gayet uygun (
Sacım yağlı ve ince telli umarım iyi gelir
Umarım canım. İnce telli saçlar için hibisküs ve böğürtlenli olan var, görmüşsündür zaten. Ama yeni katalogta indirimli değil. Herkes bademli olanı çok övüyor, henüz denemedim. O indirimde. Bir de onu deneyeceğim.
Bu arada BB kremi ben de çok merak ediyorum. Garnier kullandım. Onunla kıyaslama yapabilir misin ? Özellikle kapatıcılığı nasıl ? Almaya değer mi ?
bademyağlı şampuanı kesinlikle denemelisin canım
harika bi şampuan ben yıllardır kullanıyorum
biraz ayrı kaldık ama gene aldım kaçırmayım dedim
meğer nasıl iyi geliyomuş saçlarıma eski fotolarıma bakınca gördüm gerçekleri
bu arada uzun süre kullanıldığında saçı uzatıyormuş bu da doğru
ben o zamanlar o kadar düzleştiriyodumki gene de saçlarımın kurtarıcısydı
zaten yumuşacık yapıyo onu söylemiyorum bile
mutlaka deneyip görmelisin
Sayfaya renk katalım biraz, bunlarda benim bu gün gelen ürünlerim (
Eki Görüntüle 694379 Eki Görüntüle 694380 Eki Görüntüle 694381 Eki Görüntüle 694382 Eki Görüntüle 694383 Eki Görüntüle 694384
Umarım canım. İnce telli saçlar için hibisküs ve böğürtlenli olan var, görmüşsündür zaten. Ama yeni katalogta indirimli değil. Herkes bademli olanı çok övüyor, henüz denemedim. O indirimde. Bir de onu deneyeceğim.
Bu arada BB kremi ben de çok merak ediyorum. Garnier kullandım. Onunla kıyaslama yapabilir misin ? Özellikle kapatıcılığı nasıl ? Almaya değer mi ?
Canım bb kremi denedin mi nasıl :)
Sedef'cim bb kremin açık rengini mi aldın eğer açık rengini aldıysan benim gibi çok beyaz tenlilere uyar mı bir de pembeye mi bakıyor yoksa beje mi çünkü bazı bb kremler hafiften pembemsi oluyorda.
Açık rengini aldım canım bende beyaz tenliyim cok hoş durdu, hayır pembemsi değil bej gibi yani cilt tonuyla uyumlu canım (
rare pearls daha güzel canım rare gold a göre bence ben bayıldım şahsen kokusuna rare pearls ikisinide kullanan biri olarak söylüyorumCanimm güle güle kullan ürünlerini :)
Rare gold ve rare pearls cok merak ediyorum bi alip denemek kısmet olmadi, ama bir sonraki siparişimde numunelerini alayim :))
Ve şampuanlari kullandinmi canim memnunmusun ?
Eki Görüntüle 695202 Eki Görüntüle 695203 Eki Görüntüle 695206 Eki Görüntüle 695207 Eki Görüntüle 695208 Eki Görüntüle 695210
Bunlar da benden. :) Anew krem, 10.000 Kişiye Ücretsiz Anew Vitale Deneme Ürünü kampanyasından gelmiş, katılmıştım. Rare Pearls'i ilk defa aldım, bayıldım kokusuna. Rujların renkleri tam yemelik. :))