AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Bu sayfa cok hareketsiz kalmıs, ürünleri gelen arkadaşlar bizimle paylaşırsa sevinirim.. (

Parfüm şişesi çok şıkmış. :) Güle güle kullan hepsini canım. Benimkiler de az sonra gelecek. Beklemedeyim.

Bunlar da benden. :) Anew krem, 10.000 Kişiye Ücretsiz Anew Vitale Deneme Ürünü kampanyasından gelmiş, katılmıştım. Rare Pearls'i ilk defa aldım, bayıldım kokusuna. Rujların renkleri tam yemelik. :))

Canimm güle güle kullan ürünlerini :)
Rare gold ve rare pearls cok merak ediyorum bi alip denemek kısmet olmadi, ama bir sonraki siparişimde numunelerini alayim :))
Ve şampuanlari kullandinmi canim memnunmusun ?

Teşekkür ederim canım. :)
Rare gold kullandım uzun süre. Rare pearls ilk kez aldım. İkisi de güzel ama illa hangisi dersen Rare Gold derim.
Naturals serisini çok uzun zaman önce kullanmıştım. Memnun kalmıştım. İndirimde olunca da kaçırmak istemedim. :)

prediletto rujların renklerini sırasıyla yazabilirmisiniz?

Tabiki :) Rujlar color trend serisinden. Renkler soldan sağa; passion, flirt, beige star, pink holiday, nectar.

Son düzenleme:

Bende numunelerini alıp deneyim bari canım sağol (
Şampuanları hep merak etmişimdir ama cesaret edip alamadım hiç, fiyatlarıda gayet uygun (
Sacım yağlı ve ince telli umarım iyi gelir

Bende numunelerini alıp deneyim bari canım sağol (
Şampuanları hep merak etmişimdir ama cesaret edip alamadım hiç, fiyatlarıda gayet uygun (
Sacım yağlı ve ince telli umarım iyi gelir

Umarım canım. İnce telli saçlar için hibisküs ve böğürtlenli olan var, görmüşsündür zaten. Ama yeni katalogta indirimli değil. Herkes bademli olanı çok övüyor, henüz denemedim. O indirimde. Bir de onu deneyeceğim.

Bu arada BB kremi ben de çok merak ediyorum. Garnier kullandım. Onunla kıyaslama yapabilir misin ? Özellikle kapatıcılığı nasıl ? Almaya değer mi ?

bademyağlı şampuanı kesinlikle denemelisin canım
harika bi şampuan ben yıllardır kullanıyorum
biraz ayrı kaldık ama gene aldım kaçırmayım dedim
meğer nasıl iyi geliyomuş saçlarıma eski fotolarıma bakınca gördüm gerçekleri
bu arada uzun süre kullanıldığında saçı uzatıyormuş bu da doğru
ben o zamanlar o kadar düzleştiriyodumki gene de saçlarımın kurtarıcısydı
zaten yumuşacık yapıyo onu söylemiyorum bile
mutlaka deneyip görmelisin

Saç uzatma dedin, en zayıf noktamdan vurdun Hemen almalıyım :))

Canım bb kremi denedin mi nasıl :)

BB kremi ben cok begendim kapatıcılıgı gayet güzel, hafif sıvı kıvamlı, ablamın tabiriyle porselen gibi yapıyor cildi (

Garnier kullanmadım canım bilemicem ama denemekte fayda var al bi dene istersen

Sedef'cim bb kremin açık rengini mi aldın eğer açık rengini aldıysan benim gibi çok beyaz tenlilere uyar mı bir de pembeye mi bakıyor yoksa beje mi çünkü bazı bb kremler hafiften pembemsi oluyorda.

Açık rengini aldım canım bende beyaz tenliyim cok hoş durdu, hayır pembemsi değil bej gibi yani cilt tonuyla uyumlu canım (

İNCANDESSENCE:ilk parfümüm.şişe tasarımı mükemmel,sihirli küre gibi :) şu ana kadar kimsede duymadığım bana özel olduğumu hissettiren ayrıcalıklı bi koku.miss gibi çiçek kokusu bu.bittikçe alıyorum 4 orjinal boy ve 1tanede çanta boyu tükettim ancak 30ml olan daha pratik kullanım sağlıyor.kışlık bi koku.ilk şişemi yazın almıştım,aşırı sıcaktan hem uçtu hem ağırlaştı.kış gelipte kullanmaya başladığımda nası bi güzellik olduğunu anladım.halen kokusunu duyuyorum üzerimde müthiş bişey bu.SİMPLY HER:3.şişem.sevimli mutlu edici bi koku.modum düştüğü an sıkıyorum.kokusu çocukken çiğnediğim meyveli sakızlar gibi aynı :) aslında meyveli kokuları sevmem ama bunda çiçekte var meyvede,her ikiside tam ayarında ne fazla ne eksik.kokusu kalıcımı derseniz edt olduğundan pek kalıcı değil ama kolonya gibi de hemen uçmuyor bende 3 saat kadar kalıyor.ANEW SPF 15 PLUMPERRY RUJ: daha evvel tester dan denemiştim güzel tatlı bi rengi var vişne çürüğü de diyebilirim dudaklarımı kurutmadı,spfli olmasıda benim için bi artı.COLOR TREND VERY VİOLET OJE:colortrend indiriminde 2 tlye aldım bunuda.renginde yanılmadım tam beklediğim gibiydi.buz mavisi bi rengi var.severek kullanıcam:) PERFECT KİSS PİNK PRANCE RUJ: tatlı bi bebek pembesi çok sevdim hatta yarıladım bilee :) ama çok hafif minicik ışıltılı benden söylemesi öyle mat bi ruj beklemeyin.MİNİ RUJ MİRAGEanaromadan aldım bu da pembe-şeftali tonlarında güzelmi güzel ama bi da almam dudaklarımı feci kuruttu aşırı mat bi ruj.eski color trend serisinden pink sunrise a benziyor.COLOR TREND ANGEL DUDAK PARLATICI:işte budur pembe dediğin açık pembe dediğin bebek pembesi dediğin bu yani.çok çok sevdim tekrar alır yedeklerim.yapış yapış bi his vermiyor kokusuda güzel yapısıda rengide bayılarak kullanıcam:) AVON PIRILTILI GÖZ KALEMİ İCE BLACK:sürümü çok kolay çok güzel durdu bende.çok çok sevdim bu kalemi bunuda alıp yedekleyeceğim.color trend maskarasıda kalemleride gözlerimde kaşıntı yaptı ama ben akıllanmadım bunu da aldım :) ama çok şükür hiç bişey olmadı avon bu ürünü satıştan kaldırmadığı sürece tek göz kalemim bu olacak gibi. SURRENDER ROLLON:kokusu ilk baş deterjan gibi geldi hiç sevmedim tühh ya nerden aldım şunu dedim ama sonra koku oturdu bi tatlı bi güzel geldi rollon deyip geçmeyin cidden hoşmuş ya.parfümüde alınır valla dişi bişeymiş bu.benden bu kadar :)

paylaşımlar için teşekkürler hanımlar. benim de sevdiğim kullandığım ürünler var özellikle parfümleri.

Canimm güle güle kullan ürünlerini :)
Rare gold ve rare pearls cok merak ediyorum bi alip denemek kısmet olmadi, ama bir sonraki siparişimde numunelerini alayim :))
Ve şampuanlari kullandinmi canim memnunmusun ?
rare pearls daha güzel canım rare gold a göre bence ben bayıldım şahsen kokusuna rare pearls ikisinide kullanan biri olarak söylüyorum

rujların çok güzelmiş canım çok hoşuma gitti o anew vitale deneme boy banada gelmişti çok sevinmiştim kokusu çok hoş hatta..

ve ve ve ve kızlar başlık çok hareketsiz kalmış yeni kampanyanın ürünleri gelir gelmez eklemeleri yapıyoruz hemennnnnnnnn

Son düzenleme:
k6 daki güneş gözlüğünü alan var mı? fotoğraf ekleyebilmeniz mümkün mü ? nasıl görünüyor çok merak ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…